Σλούκας: "Είπα σε Αταμάν δεν έρχομαι - Με πήραν έντρομοι από ΠΑΟ και..."! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Σλούκας: "Είπα σε Αταμάν δεν έρχομαι - Με πήραν έντρομοι από ΠΑΟ και..."!

Κατηγορία Παναθηναικός στις   8:45 π.μ.  |  Τρίτη 9 Ιουλίου 2024



Γιατί έφυγε από τον Ολυμπιακό, ο λόγος που δεν πήγε τελικά στη Φενέρ και τι έγινε το 48ωρο πριν υπογράψει στον Παναθηναϊκό!



Ο Κώστας Σλούκας στην συνέντευξη του στην Μagic Euroleague μίλησε για την μέρα της υπογραφής του στον Παναθηναϊκό, για το αν περίμενε ότι θα συμβούν όλα αυτά μέσα σε ένα χρόνο, ενώ σημείωσε ότι ήθελε να αποδείξει πως δεν είναι... πρώην παίκτης.


Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην "Magic Euroleague" του SDNA:



Για το αν έχει καταλάβει ο ίδιος τι έχει κάνει, ύστερα από έναν χρόνο: «Κάποιες φορές σηκώνομαι και σκέφτομαι αν τα ζήσαμε όλα αυτά. Είναι απίστευτες οι στιγμές. Όταν πήρα την απόφαση να έρθω στον Παναθηναϊκό δεν σας κρύβω ότι προφανώς είχα σκέψεις και ομίχλη μπροστά μου. Γνώριζα πως είναι ένα μεγάλο κλαμπ με φιλοδοξίες, είχα και εγώ φιλοδοξίες. Υπέγραψα για μία τριετία και έλεγα πως θέλω να ζήσω δύο Final Four αν μπορέσω και να πάρω και πρωταθλήματα. Κάναμε από την πρώτη χρονιά καταπληκτική πορεία, πήραμε το πρωτάθλημα Ευρώπης και το πρωτάθλημα Ελλάδας, όπως το πήραμε. Νομίζω πως δεν χωράει δεύτερες σκέψεις, ήταν κάτι συγκλονιστικό και απίστευτο».



sportdog.gr




Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html