Έλαμψαν Γερεμέγεφ-Βαγιαννίδης, με ποιους έγινε έξαλλος ο Αλόνσο; « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Έλαμψαν Γερεμέγεφ-Βαγιαννίδης, με ποιους έγινε έξαλλος ο Αλόνσο;

στις   12:30 μ.μ.  |  Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024



Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 της Μπότεφ Πλόβντιβ, σε ένα παιχνίδι, στο οποίο ο Παναθηναϊκός είχε δύο πρόσωπα. Αυτό του πρώτου ημιχρόνου και αυτό του δεύτερου, στο οποίο κινδύνεψε και έπαθε αυτό που υπέστη η ΑΕΚ την Τετάρτη με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες. Το παραδέχτηκε μέχρι και ο Ντιέγκο Αλόνσο. Το ματς θα μπορούσε να είχε έρθει 6-0, αντ'αυτού με τα λάθη της, η ελληνική ομάδα κινδύνεψε να χάσει τη νίκη μέσα από τα χέρια της.


Ο Παναθηναϊκός έκανε ιδανικό ξεκίνημα δείγμα της νοοτροπία που έχει αποκτήσει με την παρουσία του Ουρουγουανού στον πάγκο. Μπαίνει μέσα με πολύ δύναμη και ενέργεια, κυκλοφορεί με ταχύτητα τη μπάλα και γίνεται το αφεντικό του γηπέδου. Το γκολ βέβαια προήλθε με μία... καμινάδα από τον Μλαντένοβιτς στην «καρδιά» της άμυνας της Μπότεφ, με τον Γερεμέγεφ να κατεβάζει άψογα τη μπάλα και με τρομερό πλασέ επιβεβαίωσε την αποτελεσματικότητά του στο σκοράρισμα. Γενικά είδαμε και άλλες στιγμές να δημιουργούνται από μακρινές μεταβιβάσεις και αξίζει να το σημειώσουμε...



Ο Σουηδός ήταν από τους διακριθέντες της αναμέτρησης, αν όχι ο πολυτιμότερος παίκτης του Παναθηναϊκού, ενώ θα μπορούσε να σκοράρει και δεύτερο γκολ στο 13', σε μια φάση που έχασε τρομερή ευκαιρία, ύστερα από μπαλιά του Μαντσίνι. Τρομερός ήταν και ο Βαγιαννίδης. Είχε πολλά ανεβάσματα από δεξιά και δεν είναι τυχαίο, ότι πολλές καλές στιγμές του «Τριφυλλιού» βγήκαν από δικές του ενέργειες (όπως η προηγούμενη που περιγράψαμε στο 13'), ενώ στο 53' παρλαίγο να χριστεί σκόρερ, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Βούλγαρων.

Μεγάλο παιχνίδι έγινε και από τον Τζούρισιτς, ο οποίος έφαγε πολύ ξύλο από τους αντιπάλους, του ακυρώθηκε γκολ για οφσάιντ στο 60' και είχε δοκάρι στο 77' υστερα από μπαλιά του Μαξίμοβιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι, απ'το οποίο προήλθε το 2-0 από τον Μπακασέτα, που ήταν επίσης θετικός, με πολλά κουβαλήματα και μοιράσματα της μπάλας.


Και αν στο πρώτο δεν απειλήθηκε αισθητά με τον Ντραγκόφσκι να έχει πολύ σταθερή αντίδραση, όποτε χρειάστηκε, όπως στο 17' που ανέκοψε τον Νουατσούκου και στο 28' που μπλόκαρε το σουτ του Περέιρα, στο δεύτερο η έλλειψη συγκέντρωσης και πνευματικής διάυγειας στοίχισε στο «Τριφύλλι». Το φθηνό λάθος στο 70' θύμισε μια νοοτροπία όπως αυτή που έδειξε η ΑΕΚ με την Εσκάλδες. Μιλάμε για μια τραγική στιγμή που οι αμυντικοί πούλησαν τη μπάλα στον αντίπαλο. Ο Βιλένα κάνει ένα γύρισμα στον Αράο, ο Σέκουλιτς κλέβει, γυρίζει στον Κορόσετς και από το πουθενά οι Βούλγαροι μειώνουν σε 2-1.


Το πάθημα όμως δεν έγινε μάθημα για τους παίκτες του «Τριφυλλιού», κάτι που αποδείχτηκε στο 86', όταν μετά από ασυνεννοησία Γεντβάι-Σένκεφελντ, ο Ουκάκι έκλεψε την μπάλα μπήκε περιοχή πήγε να περάσει τον Ντραγκόφσκι με τον Φούξμαν να δίνει πέναλτι, με τον Ισραηλινό διαιτητή να το παίρνει πίσω μετά από θέαση στο VAR! Τυχερός μέσα στη βλακεία του ο Παναθηναϊκός, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να παρουσιάζεται έξαλλος με τους παίκτες του, αφού η οργή του καταγράφηκε στον τηλεοπτικό φακό.


Ο Παναθηναϊκός αν και ήταν ανώτερος, έδωσε χώρο στους Βούλγαρους που κατάφεραν να βελτιωθούν και έδειξε ένα άλλο ανησυχητικό σημάδι στο δεύτερο μέρος. Έμοιαζε λες και φοβήθηκε να παίξει, κάτι που παρατήρησε και ο προπονητής του, ο οποίος απέδωσε την ολιγωρία στο γεγονός, ότι ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι, εν αντιθέσει με τους Βούλγαρος που είχαν ήδη τρία. Όπως και να έχει όμως στη ρεβάνς της Φιλιππούπολης, ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να γίνει περισσότερο αποτελεσματικός. Εκεί θα κριθούν όλα και όπως αποδείχτηκε, η πρόκριση με τη Μπότεφ, μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι.

sportdog

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html