Κι άλλη μεταγραφή - Προσθήκη στα γκολπόστ για την ΑΕΚ - Είναι επίσημο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Κι άλλη μεταγραφή - Προσθήκη στα γκολπόστ για την ΑΕΚ - Είναι επίσημο

Κατηγορία enimerosi247sports στις   11:25 π.μ.  |  Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

 


Την απόκτηση της Βαρβάρας Πυριτίδου ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης της ΑΕΚ, η Ελληνίδα τερματοφύλακας εντάσσεται άμεσα στο γυναικείο τμήμα χάντμπολ της Ένωσης.


Προσθήκη στα γκολπόστ για την ΑΕΚ, η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση της Βαρβάρας Πυριτίδου. Μάλιστα η 25χρονη Ελληνίδα αποτελεί μια από τις καλύτερες κίπερ του πρωταθλήματος, ενώ τα προηγούμενα χρόνια υπερασπίστηκε την εστία του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Βαρβάρα Πυριτίδου. Η γεννηθείσα την 1η Σεπτεμβρίου 1999, Ελληνίδα τερματοφύλακας, ύψους 1,73 μ., θα ενισχύσει το τμήμα του Χάντμπολ Γυναικών της ΑΕΚ.



Η Βαρβάρα Πυριτίδου αποτελεί μία από τις καλύτερες γκολκίπερ του πρωταθλήματος, υπερασπιζόμενη όλα αυτά τα χρόνια την εστία του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών.



Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της «Ένωσης» δήλωσε στο aek.gr: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστώ τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, την ομάδα που βρίσκομαι από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα το χάντμπολ. Τους εύχομαι τα καλύτερα και πάντα θα έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Όσον αφορά εμένα, αποφάσισα να κάνω το επόμενο βήμα και να δεχτώ με τιμή την πρόταση της ΑΕΚ, καθώς είναι μια ομάδα με πλάνο και φιλοδοξίες που ταιριάζουν με αυτά που θέλω κι εγώ. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την επίτευξη των στόχων κι ελπίζω να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά χωρίς τραυματισμούς».


Βαρβάρα, καλώς ήρθες στην ΑΕΚ!



novasports

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html