Η «Δήμητρα» από την «Γη της Ελιάς» χορεύει τραγούδι της Φουρέιρα και εντυπωσιάζει (βίντεο) « Enimerosi 247

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Η «Δήμητρα» από την «Γη της Ελιάς» χορεύει τραγούδι της Φουρέιρα και εντυπωσιάζει (βίντεο)




Στη λεζάντα της ανάρτησής της στο λογαριασμό της στο TikTok, η Μελίνα Κόντη έγραψε: «Αριστούργημα. Θυμηθήκαμε για λίγο τα παλιά»..


Ένα βίντεο στο οποίο χορεύει το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα, «Αριστούργημα», ανέβασε η Μελίνα Κόντη στo προφίλ που διατηρεί στo TikTok και ενθουσίασε τους θαυμαστές της.


Η ηθοποιός, η οποία έγινε ευρέως γνωστή όταν υποδύθηκε την «Δήμητρα» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», έχει εργαστεί επαγγελματικά και ως χορεύτρια και έχει συνεργαστεί και με τον Σάκη Ρουβά και με την Ελένη Φουρέιρα


Μάλιστα, για την συνεργασία της με τους δύο τραγουδιστές είχε πει σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ότι: «Ήμουν ένα από τα κορίτσια του Σάκη Ρουβά.


Θυμάμαι την ενέργειά του, είναι αφοπλιστική. Δεν με άγχωσε ποτέ η συνεργασία μου με την Ελένη Φουρέιρα. Η Ελένη ήθελε να μαθαίνει από μας γιατί είναι “σκυλί μαύρο” στη δουλειά».


Στη λεζάντα της ανάρτησής της στο λογαριασμό της στο TikTok, η Μελίνα Κόντη έγραψε: «Αριστούργημα. Θυμηθήκαμε για λίγο τα παλιά».



Πηγή: enikos.gr




Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html