Φορ 9.5 εκατ. από MLS για ΑΕΚ - "Σφραγίδα Αλμέιδα, κίνητρο η Ελλάδα"! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Φορ 9.5 εκατ. από MLS για ΑΕΚ - "Σφραγίδα Αλμέιδα, κίνητρο η Ελλάδα"!

Κατηγορία Αθλητικά στις   1:04 μ.μ.  |  Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024



Ο Ματίας Αλμέιδα έχει ξεχωρίσει τον Κολομβιανό επιθετικό και ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι έτοιμος να... τινάξει την μπάνκα για να τον φέρει στην Ένωση!



Σε αναζήτηση επιθετικού στο MLS βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς λόγω τής θητείας τού Ματίας Αλμέιδα εκεί υπάρχει καλή γνώση της αγοράς. Θα αναρωτηθεί κάποιος: Πούλησε τον Έκι Πόνσε στο Χιούστον, για να πάρει τον αντικαταστάτη του από το ίδιο πρωτάθλημα; Θα μπορούσε να έχει βάση μια τέτοια σκέψη, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για να αναιρέσει το ένα το άλλο.


Η νέα πληροφορία λοιπόν είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα τού Big 4 για τον Κούτσο Ερνάντες, Κολομβιανό επιθετικό που παίζει στην Κολόμπους από το 2022 - H ομάδα του είχε πληρώσει λίγο πάνω από 9,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει και τώρα φαίνεται πως τον εξετάζει η ΑΕΚ!



Ο διεθνής Κολομβιανός άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το Δεκέμβριο του 2025 με την ομάδα του, αλλά φαίνεται ότι θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη για να παίξει μπάλα. Πλην της Κολόμπους έχει αγωνιστεί σε Γουότφορντ, Ουέσκα, Μαγιόρκα και Χετάφε, ενώ φέτος έχει πετύχει ήδη 10 γκολ και 5 ασίστ σε 14 ματς. 


Θα τον άφηνε η ομάδα του να φύγει ενώ είναι τόσο σημαντικός/επιδραστικός στην επίθεσή της; Πόσο σχέση έχει ο Ματίας Αλμέιδα με την επιλογή του και πώς θα έβλεπε την προοπτική της ΑΕΚ; Ο Γιάννης Ντούζγος, δημοσιογράφος που έχει άριστη γνώση του ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ, απάντησε στο sportdog.

"Εύκολο γκολ και άνοδος στην καριέρα του η ΑΕΚ - Έτσι μπορεί να τον φέρει από το MLS - Σφραγίδα Αλμέιδα και κίνητρο"

"Ο Κούτσο παίζει μόνος του στην επίθεση, έχει την ικανότητα να σκοράρει, έχει το εύκολο γκολ. Για το επίπεδο της καριέρας του στην Κολόμπους, η ΑΕΚ θα ήταν άνοδος για εκείνον γιατί θα επέστρεφε και στην Ευρώπη", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος.



Θα μπορούσε να τον αφήσει η ομάδα του να φύγει; Κι αν ναι, πόσα χρήματα μπορεί να χρειαστούν;


"Αν επιθυμία του να επιστρέψει στην Ευρώπη, πόσο θα μπορουσαν να το καθυστερήσουν και να είναι δυσαρεστημένος; Τώρα όσον αφορά το οικονομικό, στο MLS δεν πουλάνε φτηνά. Από τη στιγμή που έδωσαν 9,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν, δεν είναι εύκολο να τον πουλήσουν με λιγότερα. Αλλά είναι πιθανό να τον έδιναν με οψιόν ή με ποσοστό στο συμβόλαιο, κάποια χρήματα τώρα και τα υπόλοιπα όταν τελειώσει η σεζόν".

Πιστεύεις ότι σχετίζεται ο Αλμέιδα με αυτή την επιλογή;


"Σίγουρα έχει τη σφραγίδα του Αλμέιδα. Αλλά το θέμα είναι το κίνητρο που έχει ο Κούτσο για να επιστρέψει στην Ευρώπη και να παίξει μπάλα ξανά. Η ΑΕΚ κάνει πρωταθλητισμό, συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, γιατί όχι;".

Sportdog.gr

   



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html