Τραγωδία… «Έσβησε» στον ύπνο του 6χρονο κοριτσάκι « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Τραγωδία… «Έσβησε» στον ύπνο του 6χρονο κοριτσάκι

στις   7:29 π.μ.  |  Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024



Πήγε για ύπνο νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 6χρονη στην Πάφο αλλά δεν ξύπνησε ποτέ – Θλίψη για το θάνατο μικρού κοριτσιού – Αντιμετώπιζε εκ γενετής διάφορα προβλήματα υγείας


Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης εξάχρονο κοριτσάκι στην Πάφο και συγκεκριμένα στη Γεροσκήπου.




Όπως πληροφορείται η Cyprus Times το κοριτσάκι που προέρχεται από οικογένεια προσφύγων από την Νιγηρία «έσβησε» ενώ κοιμόταν.


Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε η Αστυνομία από τους γονείς και τους γιατρούς του νοσοκομείου η 6χρονη είχε μεταφερθεί λίγο πριν τις 8 χθες βράδυ με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πάφου χωρίς τις αισθήσεις της.


Γιατρός του ΤΑΕΠ του νοσοκομείου Πάφου που την εξέτασε διαπίστωσε ότι ήταν νεκρή. Οι γονείς της ανέφεραν ότι είχε ξαπλώσει για να κοιμηθεί από νωρίς το απόγευμα και δεν ξύπνησε.



Και οι δυο γονείς που είναι από την Νιγηρία, αιτητές πολιτικού ασύλου ανέφεραν επίσης ότι η κόρη τους υποβλήθηκε στις 17 Ιουλίου σε αμυγδαλεκτομή και αδενοειδεκτομή στο νοσοκομείο Πάφου και χθες πήρε εξιτήριο. Η ανήλικη αντιμετώπιζε εκ γενετής διάφορα άλλα προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με τις εξετάσεις της αστυνομίας δεν υπάρχει οποιαδήποτε υπόνοια για εγκληματική ενέργεια.




Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html