Αυτά τα 4 ζώδια θα ερωτευτούν παράφορα τον Ιούλιο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Αυτά τα 4 ζώδια θα ερωτευτούν παράφορα τον Ιούλιο

Κατηγορία Ζώδια στις   1:34 μ.μ.  |  Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024


Η Αθηνά Βαγενά γράφει για τα 4 απόλυτα τυχερά ζώδια στον έρωτα και ποιες θα είναι οι πικάντικες ερωτικές εξελίξεις που θα ζήσουν τον Ιούλιο του 2024!


Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας γεμάτος περιπέτεια, πάθος και φλογερές εξελίξεις για τον τομέα του έρωτα, όπου θα αναπτυχθούν πολλά καλοκαιρινά ερωτικά ειδύλλια όπου άλλοτε θα απασχολήσουν με τρόπο σκανδαλώδες, άλλοτε θα παρασύρουν σε έντονες στιγμές ασυγκράτητου ενθουσιασμού. Ποιοι έρωτες θα έρθουν για να μείνουν και ποιοι θα παραμείνουν όμως ως μία γλυκιά ανάμνηση του καλοκαιριού; Πάμε να δούμε ποια θα είναι τα 4 απόλυτα τυχερά ζώδια στον έρωτα και ποιες θα είναι οι πικάντικες ερωτικές εξελίξεις που θα ζήσουν!


Τα 4 Τυχερά Ζώδια στον Έρωτα

  • Καρκίνοι
  • Αιγόκεροι
  • Λέοντες
  • Υδροχόοι

Αναλυτικά:


Καρκίνος 

Μέχρι και τις 11 Ιουλίου φιλοξενείς την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο επομένως οι συνθήκες είναι άκρως ευνοϊκές όχι μόνο για να απολαύσεις στιγμές και να δεις αισθηματικά σου να μπαίνουν σε μία καλύτερη πορεία απεναντίας εσύ είσαι από τους εκπροσώπους του ζωδιακού που μπορείς να έχεις μία άκρως σταθεροποιητική εξέλιξη να κάνεις το βήμα για μία πιο ουσιαστική δέσμευση! Ιδιαίτερα από τις 6-21 Ιουλίου αν είσαι ελεύθερος αναμένεται να προκύψει η γνωριμία εκείνη που θα σου προσφέρει τις εγγυήσεις για μία σταθερή προοπτική! Αν είσαι σε μία σχέση, τότε ωριμάζουν τα σχέδια που κάνεις από κοινού με το σύντροφό σου και είσαι πιο σίγουρος για την μεταξύ σας πορεία!


Αιγόκερως 

Ένα πολύ όμορφο κλίμα δημιουργείται στην αισθηματική σου ζωή αυτό τον Ιούλιο αγαπητέ φίλε Αιγόκερε. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου έως και της 11 Ιουλίου σχηματίζοντας θετικές γωνίες με τον Κρόνο, τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα επομένως αναμένονται άκρως θετικές εξελίξεις και στα αισθηματικά θα εκπληρωθεί μία προσδοκία σου γεγονός που θα σε βοηθήσει να απολαύσεις ένα καλοκαίρι γεμάτο όμορφες εκπλήξεις στον τομέα του έρωτα. Ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος θα καταφέρεις να κάνεις τη γνωριμία που θα ξυπνήσει μέσα σου την ανάγκη για συντροφικότητα αλλά και το πάθος. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση η περίοδος είναι άκρως ευνοϊκή για να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο τα συναισθήματα στην σχέση σου , ενώ μέσα από όμορφες επικοινωνίες ή και ταξιδάκια θα τονωθεί σημαντικά η επαφή σου με το σύντροφο. Τονίζω εδώ, ότι ο μήνας θα φέρει και την προοπτική μίας ερωτικής επανασύνδεσης για σένα που ήσουν σε κόντρα με το σύντροφό σου είτε και σε απόσταση εδώ και καιρό 


Λέων 

Θέλεις πάντα να είσαι ο πρωταγωνιστής και αυτό το μήνα αναμένεται πραγματικά να κλέψεις τις εντυπώσεις και να έχεις τις κατακτήσεις σου που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη! Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο δικό σου ζώδιο στις 11 Ιουλίου επομένως ο μήνας προσφέρει περιθώρια ερωτικής ανανέωσης, εκπλήρωσης προσδοκιών ενώ ότι βάλεις ερωτικό στόχο θα μπορέσεις να το κατακτήσεις και να το απολαύσεις στο έπακρο! Αυτό το μήνα θα έχεις τους θαυμαστές σου τα ερωτικά σου φλερτ και θα επιβεβαιωθείς με κάθε τρόπο. Στη δική σου περίπτωση ωστόσο ισχύει ότι ο Ιούλιος μπορεί να φέρει και έναν κρυφό παθιασμένο έρωτα που θα ξυπνήσει όλες σου τις αισθήσεις αλλά θα παραμείνει μυστικός ή θα έχει χαρακτήρα σκανδαλώδη. Προσοχή στους ερωτικούς πειρασμούς ιδιαίτερα αν είσαι δεσμευμένος. 


Υδροχόος 

Ο έρωτας σε συναρπάζει αυτό τον Ιούλιο και τολμάς να τον ζήσεις κάνοντας την προσωπική σου υπέρβαση και αποχαιρετώντας ακόμα και την περίοδο ανεμελιάς και ανεξαρτησίας που τόσο αγαπάς. Στη δική σου περίπτωση θα δούμε από τις 11 Ιουλίου να μπαίνει στη ζωή σου ο άνθρωπος που καταφέρνει ένα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου και να κάνει το μυαλό σου κολλήσει σε έντονες σκέψεις πάθους ξυπνώντας μέσα σου ακόμα και την επιθυμία για δέσμευση. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση ο Ιούλιος προσφέρεται για να αναζωπυρωθεί ο πόθος ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Τα γεγονότα στην ερωτική σου ζωή θα «τρέξουν» πιο γρήγορα από τις 20 Ιουλίου όπου και θα περάσει ο Άρης στους Διδύμους


Πηγή: flash.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html