Οι ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 29/7/2024 « Enimerosi 247

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Οι ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 29/7/2024




Οι ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 29/7/2024


Ο Ιούλιος φτάνει στο τέλος του και η τελευταία του Δευτέρα έρχεται γεμάτη επιθυμίες και σχέδια αναφορικά με τα αισθηματικά και τα οικονομικά! Διανύουμε έναν αγώνα δρόμου να σταθεροποιήσουμε επιθυμίες και σχέδια, προκύπτουν ανατροπές, ειδικά όμως σήμερα κυριαρχεί η πλεονεξία, η υπερβολή και 4 ζώδια λειτουργούν ασυγκράτητα, προκειμένου να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους να ξεφύγουν από τη ρουτίνα! Ποια είναι αυτά τα ζώδια; Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!



Δες τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου!


Κριός – Αναζητώντας κάτι περισσότερο από αυτό που έχεις

Δευτέρα σήμερα και η ανάγκη σου να αποκτήσεις περισσότερα από αυτά που ήδη έχεις, είναι εξαιρετικά τονισμένη αγαπητέ Κριέ! Η Σελήνη κινείται στον Ταύρο, δεν μπορείς να είσαι ολιγαρκής, είσαι περισσότερο επικεντρωμένος στην ύλη και ειδικά σήμερα που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη, εύκολα μπορείς να ξεφύγεις από τον οικονομικό προϋπολογισμό σπαταλώντας περισσότερο χρήμα για να περάσεις καλά! Τα αισθηματικά πηγαίνουν πρίμα, αρκεί να βάζεις νερό στο κρασί σου όταν πρέπει!



Ταύρος - Πάθος και υπερβολή

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στα συναισθήματα, στις επιθυμίες και στα «θέλω» σου φίλε μου Ταύρε, αφού φιλοξενείς τη Σελήνη στο ζώδιο σου, όπου σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη! Πεισμώνεις σαν ένα μικρό παιδί που θέλει εδώ και τώρα παγωτό και δεν του το δίνουν! Σε κάθε περίπτωση η μέρα μπορεί να σε παρασύρει στην υπερβολή αλλά και στο πάθος, σημαντικό, είναι να ακούς και καμία συμβουλή από τους οικείους σου και να μην αντιδράς νομίζοντας ότι εσύ ξέρεις καλύτερα τι είναι σωστό και τι λάθος!



Δίδυμοι – Ψάχνεις μέσα σου τις απαντήσεις

Αναζητάς να βρεις τι φταίει και πώς μπορείς να το αλλάξεις … Αυτή ακριβώς είναι η τάση της ημέρας για το ζώδιο σου φίλε μου Δίδυμε! Επικεντρώνεσαι στα επαγγελματικά ή σε πολύ προσωπικές, κρυφές δικές σου υποθέσεις που προσπαθείς να τις εξιχνιάσεις! Η μέρα ωστόσο σε βοηθά να κάνεις και έναν απολογισμό και να εντοπίσεις τελικά τι είναι αυτό που σου δίνει χαρά! Μία κοντινή μετακίνηση, ένα καλό βιβλίο, ή μία βόλτα με το αυτοκίνητο θα λειτουργήσουν σήμερα εξαιρετικά εμψυχωτικά μέχρι να καλωσορίσεις το βραδάκι τη Σελήνη στο ζώδιο σου όπου και θα πάρεις τα πάνω σου!



Καρκίνος – Αναγνωρίζεις την αξία της φιλίας


Συνειδητοποιείς αυτές τις μέρες την αξία της φιλίας, αλλά και της ομαδικότητας … Αναγνωρίζεις ότι κάποιο άτομο που πέρασε από τη ζωή σου, άφησε το «στίγμα» του και σε βοήθησε να δεις κάποιες καταστάσεις διαφορετικά! Επενδύεις λοιπόν πολύ περισσότερο σε φιλίες, σε γνωριμίες και σε δίκτυα αυτή την ημέρα ! Τι πρέπει να προσέξεις; Μην παρασύρεσαι σε αδικαιολόγητα έξοδα , απλά επειδή μπορεί να επηρεάστηκες από τον πωλητή που ήθελε να σου πλασάρει το τελευταίο του κομμάτι!



Λέων – Μην δίνεις αφορμή για σχόλια


Η Δευτέρα ξεκινά με αρκετή δουλειά για το ζώδιο σου φίλε μου Λέοντα, όμως τα αγαθά κόποις κτώνται και τα τελευταία χρόνια το έχεις μάθει καλά αυτό! Η Σελήνη από τον Ταύρο ανοίγει νέες προοπτικές για να προχωρήσεις στόχους αλλά και για να ατενίσεις πιο φιλόδοξα το μέλλον! Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου, μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου ή να θιχτείς λόγω έπαρσης, υπερβολής ή κάποιας αστοχίας! Προσπάθησε να λειτουργείς σήμερα με περισσότερη μετριοπάθεια!



Παρθένος – Διάθεση για «φευγιό»!

Ταξιδεύεις είτε νοητά είτε και πραγματικά φίλε μου Παρθένε, αλλά τηρείς σιγή ιχθύος για τα σχέδιά σου ενώ σε τρώει τα σαράκι και για μία ερωτική ιστορία που ανησυχείς πώς θα εξελιχθεί τον Αύγουστο – ίσως γιατί τα δείγματα ήδη σου έχουν δοθεί ότι κάτι δεν πάει καλά! Αξιοποίησε τις αστρολογικές τάσεις της ημέρας για πνευματική αναζήτηση, γνώση, εμπειρία, νέες δραστηριότητες, μετακινήσεις και νέα σχέδια! Σύντομα ο Ερμής (κυβερνήτης πλανήτης σου) θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος επομένως καλό είναι να προχωρήσεις ότι θέλεις να δεις να γίνεται!



Ζυγός – Σήμερα μεγαλοποιείς τις καταστάσεις

Μέρα πάθους και υπερβολής αυτή η Δευτέρα για το ζώδιο σου! Θα χρειαστεί να ελέγξεις τις εσωτερικές σου παρορμήσεις για να αποφύγεις το δράμα, αλλά και την πλεονεξία αγαπητέ φίλε Ζυγέ. Θυμήσου ότι μπορεί να μεγαλοποιείς άθελα σου κάποιες καταστάσεις, γεγονός που σε παρασύρει να μην μπορείς να συγκρατήσεις τα θέλω σου, τις επιθυμίες σου, τα συναισθήματά σου! Το πορτοφόλι αδειάζει εύκολα, ενώ στα αισθηματικά η ζήλια δημιουργεί εντάσεις!



Σκορπιός – Η επιτυχία γίνεται μονόδρομος

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη να ολοκληρώνει την πορεία της στον Ταύρο για μία ακόμα ημέρα λοιπόν αναζητάς να βρεις τον τρόπο που θα επέλθει η ισορροπία στη σχέση σου με τους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά! Σήμερα επικεντρώνεσαι όμως και στα επαγγελματικά, διψάς για κατάκτηση, θέλεις διακαώς να πετύχεις τους στόχους σου, έχεις την ανάγκη για αναγνώριση και άθελά σου προκαλείς με τη συμπεριφορά σου είτε λειτουργείς αρκετά απόλυτα στον επαγγελματικό χώρο! Αξιοποίησε τη δημιουργικότητά σου και το ομαδικό πνεύμα εργασίας αν θέλεις να περάσεις μία ήρεμη – χαλαρή ημέρα



Τοξότης – Αλλιώς τα ήθελες, αλλιώς σου έρχονται

Τσαγκαροδευτέρα και δεν μπορώ να πω ότι έχεις και τα κέφια σου… Αλλού θα 'θελες να ήσουν, αλλού είσαι, όμως υπάρχει η γλυκιά προσμονή για καλύτερες μέρες που τις σχεδιάζεις και αγχώνεσαι για να περάσει ο χρόνος και να ζήσεις όλα αυτά που έχεις σχεδιάσει και προγραμματίσει! Σήμερα κυριαρχεί η γκρίνια στα επαγγελματικά, η έλλειψη συνεννόησης, οι αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις αλλά και η προκλητική στάση και συμπεριφορά από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου! Μην τσιμπάς στη νευρικότητα των άλλων, κοίταξε να ολοκληρώσεις τα «πρέπει» της ημέρας με συνέπεια και ανοίγονται καλύτερες ημέρες μπροστά σου!



Αιγόκερως – Ακολουθώντας τις κρυφές σου επιθυμίες

Είναι από τις λίγες στιγμές που αφήνεις ελεύθερο τον εαυτό σου στο συναίσθημα, στο πάθος σου, στις επιθυμίες σου, στα θέλω σου και άσχετα αν υπερβάλλεις – και το ξέρεις – φαίνεται ότι το απολαμβάνεις! Σήμερα Δευτέρα η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στον Ταύρο σχηματίζοντας τετράγωνο με την Αφροδίτη, οι επιθυμίες είναι ασυγκράτητες και παινεύεις τον εαυτό σου κάνοντας «δώρο» κάτι που το ήθελες πολύ! Στα αισθηματικά είσαι ιδιαίτερα παθιασμένος και τα θέλεις όλα δικά σου, αιφνίδια θα τα έχεις κιόλας!



Υδροχόος - Τσαγκαροδευτέρα με νευράκια

Έχεις τα νεύρα σου σήμερα, θα μου πεις ότι είναι Δευτέρα και αυτή η μέρα δεν σου αρέσει γιατί περιορίζει την ελευθερία σου! Σήμερα όμως φίλε μου Υδροχόε, φαίνεται ότι παίρνεις πολύ προσωπικά κάποια ζητήματα που αφορούν την προσωπική – αισθηματική ζωή και τις οικογενειακές σου υποθέσεις! Άλλα σχέδια και επιθυμίες είχες κατά νου και αλλιώς εξελίσσονται κάποια πράγματα και αυτό σου προκαλεί εκνευρισμό! Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε λόγια επιπόλαια λειτουργώντας σαν «κακομαθημένο» παιδί που του στέρησαν το παιχνίδι!



Ιχθύς – Μέρα υπερπληροφόρησης

Μέρα με ευχάριστα νέα για τα προσωπικά σου είναι αυτή η Δευτέρα φίλε μου Ιχθύ! Ιδέες, προτάσεις, τηλεφωνήματα, συναντήσεις θα λειτουργήσουν υπέρ σου, ενώ ανακτάς την εξωστρέφεια σου και είσαι πιο δεκτικός σε ό,τι καινούργιο! Ωστόσο, σήμερα μπορεί να λειτουργήσεις αρκετά απρόσεκτα σε θέματα εργασίας και να σταθείς ασυνεπής, ενώ υπάρχει και η τάση να υπερβάλεις λίγο παραπάνω στη διατροφή σου και αυτό στη συνέχεια να το μετανιώσεις!


Πηγή: flash.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html