Τέλος εποχής μετά από 24 χρόνια για γνωστή αθλητική εφημερίδα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Τέλος εποχής μετά από 24 χρόνια για γνωστή αθλητική εφημερίδα

στις   12:09 μ.μ.  |  Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

 


Η εφημερίδα Metrosport, μετά από 24 χρόνια συνεχούς έκδοσης, σταματά την έντυπη μορφή της, με το τελευταίο φύλλο να εκδίδεται την Τετάρτη 31 Ιουλίου. Στο πρωτοσέλιδο της τελευταίας έκδοσης αναφέρεται «Αντίο και… συνεχίζουμε», σηματοδοτώντας τη μετάβαση της εφημερίδας σε ηλεκτρονική μορφή.



Το σημείωμα του εκδότη στο τελευταίο φύλλο περιγράφει τη συνέχιση της εφημερίδας σε ηλεκτρονική μορφή, ενώ φιλοξενούνται και απόψεις των αρθρογράφων της.




Για να εξαλείψετε τον καταρράκτη και το γλαύκωμα σε λίγες μέρες, απλώς βρέξτε τα μάτια σας πριν πάτε για ύπνο με το συνηθισμένο...

Για να εξαλείψετε τον καταρράκτη και το γλαύκωμα σε λίγες μέρες, απλώς βρέξτε τα μάτια σας πριν πάτε για ύπνο...

    

Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) είχε ζητήσει από την ιδιοκτησία του ομίλου, κατά την ανακοίνωση της παύσης της έντυπης έκδοσης στις 25 Ιουνίου, να μην υπάρξουν βλαπτικές μεταβολές στους όρους εργασίας των δημοσιογράφων.


Το κλείσιμο της έντυπης μορφής της Metrosport αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για την τοπική δημοσιογραφία της Θεσσαλονίκης, με την ελπίδα ότι η ηλεκτρονική έκδοση θα συνεχίσει να προσφέρει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση στο κοινό της.


Tromaktiko


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html