Οι ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 22/7/2024 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Οι ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 22/7/2024

Κατηγορία Ζώδια στις   5:22 π.μ.  |  Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024




Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου από την Αθηνά Βαγενά.


Αρκετά δυναμικά ξεκινά η εβδομάδα μας και η πρώτη της ημέρα φέρνει ξαφνικές και απρόοπτες ειδήσεις, εντάσεις και προβλήματα σε τηλεπικοινωνίες, διαδίκτυο, αποκαλύψεις μυστικών και … καβγαδάκια! Χρειάζεται ωστόσο να δείξουμε προσοχή και στις μετακινήσεις μας αυτή την ημέρα! Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου έχουν ξαφνικούς επικοινωνιακούς αιφνιδιασμούς αυτή την Δευτέρα! Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, μας βάζει σε διάθεση καλοκαιρινή και οι πόλεις αρχίζουν σιγά – σιγά να αδειάζουν!


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου:


Κριός – Μην κάνεις μεγάλα οικονομικά ανοίγματα

Ο Ήλιος εισέρχεται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα, προσφέροντας την ζεστασιά και την άνεση να απολαύσεις στιγμές, να ανανεώσεις την προσωπική και την αισθηματική σου ζωή, προπάντων όμως ανοίγονται οι ευκαιρίες εκείνες για να καλοπεράσεις! Δεδομένου όμως ότι σήμερα ο Ερμής είναι σε τετράγωνο με τον Ουρανό, κάποιες ξαφνικές ειδήσεις στα οικονομικά αναμένεται να προκαλέσουν μία προσωρινή ταραχή! Προσπάθησε να μην κάνεις μεγάλα ανοίγματα στα οικονομικά αυτή την περίοδο!


Ταύρος – Αντιδράς στην οικογένεια

Σήμερα Δευτέρα ξεσπάς και αντιδράς στο σπίτι, στην οικογένεια, στους οικείους σου, ίσως γιατί νιώθεις καταπιεσμένος αρκετά αυτό το διάστημα, είτε επειδή προκύπτουν και ευτράπελα που σε αποσυντονίζουν σημαντικά. Η παρέα φίλων θα σταθεί πολύτιμη αυτή την ημέρα για να βρεις τις ισορροπίες σου αλλά προπάντων και το κέφι σου! Παράλληλα το άνοιγμα και η προοπτική για την εκπλήρωση μίας επιθυμίας στα επαγγελματικά σου είναι εδώ!


Δίδυμοι - Βγαίνουν στο φως αλήθειες

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής σχηματίζει σήμερα τετράγωνο με τον Ουρανό και η μέρα έχει αποκαλυπτικό χαρακτήρα, αφού βγαίνουν στο φως της επιφάνειας αλήθειες που αγνοούσες και αυτό σε λυτρώνει και σε απελευθερώνει. Η μέρα σου είναι εξαιρετικά παραγωγική για επαγγελματικά – οικονομικά, ενώ το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, σε κάνει να βρίσκεσαι σε ταξιδιάρικη διάθεση! Τι πρέπει να προσέξεις αυτή την ημέρα ; Την βιασύνη στην λήψη αποφάσεων!


Καρκίνος – Τα όνειρα γίνονται πράξη

Αγαπητέ μου Καρκίνε, λίγο πριν αποχωρήσει ο Ήλιος από το ζώδιο σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εσύ μπορείς να δεις ένα όνειρο να γίνεται πραγματικότητα, είτε έχεις την ευκαιρία να φτιάξεις βαλίτσα και να ετοιμαστείς για ένα ταξιδάκι. Κάποια καβγαδάκια στα οικονομικά είναι αναμενόμενα, είτε γιατί κάποιος σου τα «μασάει» και σε ρίχνει με την συμπεριφορά του, είτε γιατί και εσύ ξοδεύεις αλόγιστα αυτό τον καιρό και στο τέλος θυμώνεις!


Λέων – Η περίοδος των γενεθλίων σου ξεκινά

Φίλε μου Λέοντα, σημαντική η Δευτέρα για το ζώδιο σου, αφού μπαίνουμε επίσημα στην περίοδο των γενεθλίων σου, επομένως είναι η στιγμή σου να γυρίσεις μία νέα σελίδα και να κάνεις νέα όνειρα! Σήμερα ωστόσο, άνετα μπορεί να παρεξηγηθείς στο περιβάλλον σου, γιατί ο χειμαρρώδης και θεατρικός τρόπος έκφρασής σου, μπορεί να παρεξηγηθεί από το περιβάλλον σου! Ξέρεις πολύ καλά πως μερικές φορές δραματοποιείς τις καταστάσεις και δεν μπορείς να ελέγξεις την υπερβολή στον τρόπο έκφρασης σου, Προσοχή σε εργασιακά καβγαδάκια λοιπόν!


Παρθένος – Προσωρινοί εκνευρισμοί στην καθημερινότητα

Τρυφερές, ρομαντικές στιγμές έρχονται σήμερα Δευτέρα για σένα που έχεις γεννηθεί 20-22 Σεπτεμβρίου, όπου αναζωπυρώνεται η σχέση σου, ή προκύπτουν εξελίξεις που σου επιβεβαιώνουν τα συναισθήματα που έτρεφε ένα άτομο για σένα! Το τετράγωνο Ερμή/ Ουρανού προκαλεί εκνευρισμό στην χρήση ηλεκτρικών και τεχνολογικών μέσων, ενώ καλό είναι να απέχεις και από κουτσομπολιά που γίνονται αυτό τον καιρό γύρω σου! Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε φάση ανάπτυξης!


Ζυγός - Προσφέρονται λύσεις

Η αρχή της εβδομάδας σε βρίσκει αποφορτισμένο από τα δύσκολα συμβάντα του Σαββατοκύριακου, αλλά κάπως ανήσυχο για τα οικονομικά σου και τα έξοδα που τρέχουν! Η εργασία σου αρχίζει και ηρεμεί και έτσι σου προσφέρεται περισσότερος χρόνος για σένα και για την χαλάρωσή σου! Το πέρασμά του Ήλιου στο Λέοντα, ευνοεί ιδιαίτερα την κοινωνική σου ζωή, ενώ σταδιακά νιώθεις και την αυτοπεποίθησή σου να ανεβαίνει!


Σκορπιός - Αλλαγή στα επαγγελματικά πλάνα

Φίλε μου Σκορπιέ, η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο Ερμή / Ουρανού και αλλάζουν τα επαγγελματικά σου πλάνα, όχι γιατί εσύ το έχεις θελήσει, αλλά γιατί έρχονται ξαφνικά και απρόσμενα μηνύματα από το εργασιακό περιβάλλον και αυτό είναι κάτι που σε φορτίζει! Ο έρωτας μπορεί να γίνει το καταφύγιο για να ηρεμήσεις και να τονωθείς, αρκεί να αφήσεις τον κατάλληλο χώρο! Στα οικονομικά αναμένονται επιτυχημένες κινήσεις από σήμερα και ως το τέλος της εβδομάδας!


Τοξότης – Τίποτα δεν μπορεί να σου χαλάσει το κέφι

Φίλε μου Τοξότη είσαι σε διάθεση διακοπών, ειδικά από σήμερα όπου ο Ήλιος θα περάσει στο φιλικό για σένα ζώδιο του Λέοντα και θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αισιοδοξία σου! Θέλω μόνο να μου τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, γιατί σήμερα τουλάχιστον δεν θα λείψουν και κάποιες ξαφνικές ανατροπές στο πρόγραμμά σου που θα σε αγχώσουν σημαντικά! Η ανάγκη για δραπέτευση, μετακινήσεις και επικοινωνία είναι τονισμένη !


Αιγόκερως - Δείξε συγκαταβατικότητα

Μετά την χθεσινή Πανσέληνο προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες σου αν και δεν σου είναι τόσο εύκολο! Επικεντρώνεσαι στα οικονομικά σου και κοιτάζεις πώς να καλύψεις τις ανάγκες σου! Κάποια έκτακτα έξοδα ή ακόμα και καβγαδάκια για χρήματα θα προκληθούν σήμερα με τον σύντροφο ή με τα παιδιά αν είσαι γονέας. Η συμβουλή των άστρων αυτή την ημέρα είναι να διαχειριστείς με περισσότερη συγκαταβατικότητα και τρυφερότητα τις επαφές με τους οικείους σου!


Υδροχόος - Ώρα για διασκέδαση

Φίλε μου Υδροχόε, η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να έχει κάνει το πέρασμά της στο δικό σου ζώδιο, είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας ενώ είναι φανερό ότι επαναστατείς και αντιδράς αυτή την ημέρα απέναντι σε όποιον προσπαθεί να σε ελέγξει ή να σου περάσει τα δικά του μηνύματα ή τα δικά του θέλω! Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Λέοντα, σταδιακά αρχίζει να αναζωπυρώνεται το κλίμα στην συντροφική σου ζωή, ενώ ο Άρης από τους Διδύμους σε παρακινεί για καλοκαιρινό παιχνίδι και διεκδίκηση επιθυμιών!


Ιχθύς - Άγχος στα επαγγελματικά

Η πρώτη ημέρα της εβδομάδας ξεκινά χαλαρά, τρυφερά, συναισθηματικά με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα να προσφέρει μία ρομαντική ατμόσφαιρα στην καθημερινότητά σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 18-20 Μαρτίου! Σήμερα ωστόσο, οι ξαφνικές αναλαμπές σου, ή ακόμα και η διαίσθησή σου θα μπορέσει να σου δώσει το «μήνυμα» για μία επαγγελματική υπόθεση που εκκρεμεί! Το άγχος για τα εργασιακά δεν λείπει, ο τρόπος που μπορείς να το διαχειριστείς είναι να ακούσεις την δική σου εσωτερική φωνή!


Πηγή: flash.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html