Νεκρή 21χρονη φοιτήτρια, την έκαψε ζωντανή συμφοιτητής της – Ανατρίχιασαν οι αστυνομικοί « Enimerosi 247

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Νεκρή 21χρονη φοιτήτρια, την έκαψε ζωντανή συμφοιτητής της – Ανατρίχιασαν οι αστυνομικοί


Μια 21χρονη φοιτήτρια και influencer βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητο της μητέρας της σε ένα πάρκινγκ εμπορικού κέντρου.


Η νεαρή εξαφανίστηκε ενώ κατευθυνόταν να συναντήσει φίλους για μπόουλινγκ στην πόλη της Κόρδοβα, Αργεντινή.


Βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της μητέρας της


Η 21χρονη βρέθηκε νεκρή σε ένα πάρκινγκ, δολοφονημένη από έναν «συμφοιτητή» της που ισχυριζόταν ότι ήταν η αγάπη της ζωής του.



Η σορός της Καταλίνα Γκουτιέρζε βρέθηκε μισοκαμένη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.


Η 21χρονη, η οποία είχε 100.000 ακόλουθους στο Instagram και 36.000 στο TikTok, πριν εξαφανιστεί είχε στείλει ένα ηχητικό μήνυμα στον φίλο της για να τον ενημερώσει ότι ήταν καθ’ οδόν, αλλά όταν δεν εμφανίστηκε ή δεν απάντησε σε μηνύματα, οι φίλοι της ενημέρωσαν την οικογένειά της.


Το σώμα της ανακαλύφθηκε το ίδιο βράδυ, αφού η αδελφή της κατάφερε να εντοπίσει την τοποθεσία του τηλεφώνου της.


Οι ερευνητές άρχισαν να παίρνουν συνεντεύξεις από φίλους και μέλη της οικογένειάς της για να συγκεντρώσουν πληροφορίες σχετικά με την τρομερή δολοφονία, μέχρι που ένας φίλος, ο φοιτητής αρχιτεκτονικής Νέστωρ Σότο, φέρεται να κατέρρευσε και να ομολόγησε το έγκλημα.


Σύμφωνα με την αστυνομία ο Σότο «ξαφνικά παραδέχτηκε ότι τη σκότωσε και είπε ότι ήταν «η αγάπη της ζωής του», παρόλο που δεν είχαν σχέση».


Οι ερευνητές πιστεύουν ότι επιτέθηκε στην Γκουτιέρεζ στο σπίτι του μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της πριν μεταφέρει το σώμα της στο αυτοκίνητό της, το οποίο στη συνέχεια πυρπόλησε.


Οι ερευνητές εξακολουθούν να προσπαθούν να προσδιορίσουν εάν αυτό έγινε σε μια προσπάθεια να σβήσουν τα ίχνη του δολοφόνου.


Η νεκροψία αποκάλυψε ότι η αιτία θανάτου ήταν ασφυξία από στραγγαλισμό. Επιπλέον, το σώμα της έφερε πολλαπλά τραύματα από «πολλά χτυπήματα» και είχε εγκαύματα, τα οποία πιστεύεται ότι προκλήθηκαν μετά το θάνατο.


Η αυτοψία απέκλεισε επίσης ότι το θύμα είχε υποστεί οποιαδήποτε σεξουαλική κακοποίηση.


Πηγή: fanpage.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html