Οι ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 20/7/2024 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Οι ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 20/7/2024

Κατηγορία Ζώδια στις   4:47 π.μ.  |  Σάββατο 20 Ιουλίου 2024




Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου από την Αθηνά Βαγενά.


Το φεγγάρι γεμίζει για να οδηγηθούμε στην αυριανή Πανσέληνο και σήμερα Σάββατο 20 Ιουλίου βρισκόμαστε στο κυνήγι εκπλήρωσης επιθυμιών ενώ η μέρα χαρακτηρίζεται από έμπνευση, δημιουργικότητα, φαντασία και αρκετή τρυφερότητα! Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Ταύρου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και σήμερα οι πράξεις αγάπης θα έχουν την τιμητική τους! Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι Ταύροι – Σκορπιοί , Παρθένοι – Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου:


Κριός – Με οδηγό την διαίσθησή σου

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Σάββατο ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης λίγο πριν αποχωρήσει από τον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που σε βοηθά να συνδυάσεις τον ρεαλισμό, με την ονειροπόληση και την φαντασία! Σήμερα είσαι απόλυτα δημιουργικός και καταφέρνεις να κάνεις τις κινήσεις εκείνες για να αποκτήσεις κάτι που το ήθελες πολύ! Προσφέρονται πρακτικές λύσεις σε αδιέξοδα προβλήματα και επικεντρώνεσαι στους στόχους και στην πορεία των επαγγελματικών σου! Η διαίσθησή σου είναι ενισχυμένη, έτσι λοιπόν μπορείς να κατανοήσεις βαθύτερα και πιο ουσιαστικά τους γύρω σου!


Ταύρος – Εκπληρώνεται ένα σχέδιο

Φίλε μου Ταύρε σημαντικό αυτό το Σάββατο για σένα γιατί μετά από 1μιση μήνα με νεύρα και ταλαιπωρίες, ο Άρης θα αποχωρήσει από το ζώδιο σου δίνοντας σου τα περιθώρια να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις! Λίγο πριν την αποχώρηση του ωστόσο θα σχηματίσει την θετική όψη εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, μία όψη που σε βοηθά να εκπληρώσεις όνειρα, επιθυμίες και να

εκπληρώσεις μία προσδοκία σου από το παρελθόν! Παράλληλα η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή για να αφιερωθείς σε φιλανθρωπικές πράξεις που θα σε γεμίσουν χαρά.


Δίδυμοι – Κινήσεις για την πραγματοποίηση στόχων

Για σήμερα Σάββατο το εξάγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σου δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου σε επαγγελματικά θέματα ή και σε ζητήματα που συνδέονται με τους προσωπικούς σου στόχους. Οραματίζεσαι ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο και ήδη οργανώνεις τις κινήσεις εκείνες που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις τον στόχο σου! Παράλληλα στην πορεία της ημέρας ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο σου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου γεμίζοντας τις μέρες σου με δράση, ενέργεια, πρωτοβουλία!


Καρκίνος – Βαρύ το κλίμα

Το φεγγάρι γεμίζει για να οδηγηθούμε στην αυριανή Πανσέληνο και είσαι «κάπως» αυτή την ημέρα Καρκίνε μου! Ανησυχείς, φοβάσαι, αποχαιρετάς σχέσεις και ανθρώπους που είχαν ένα σταθερό ρόλο στην ζωή σου, νιώθεις πικραμένος ή και προδομένος! Το εξάγωνο Άρη / Ποσειδώνα όμως, λειτουργεί άκρως ευεργετικά αυτή την ημέρα και διαπιστώνεις ότι υπάρχουν στο πλευρό σου και φίλοι πραγματικοί, που σου συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο! Η μέρα ωστόσο είναι ιδανική για να αποφορτιστείς μέσω νέων δραστηριοτήτων ή και εξόδων που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου!


Λέων – Μέρα διαίσθησης και διορατικότητας

Φίλε μου Λέοντα, ξέρω πως είσαι αγχωμένος και ότι η καθημερινότητά σου και το φορτωμένο σου πρόγραμμα δεν σου αφήνουν πολλά περιθώρια χαράς και ανεμελιάς τον τελευταίο καιρό! Το τρίγωνο Άρη / Ποσειδώνα προσφέρει όμως μία ευνοϊκή εξέλιξη αυτή την ημέρα, όπου μπορείς να εμβαθύνεις πιο ουσιαστικά σε σχέσεις – φιλίες – όνειρα σχέδια , είσαι εξαιρετικά διορατικός και με ενισχυμένη την διαίσθησή σου, ενώ κυνηγάς το όνειρο, την επιθυμία ή ακόμα και αυτό που είχες αφήσει στην μέση! Μην ξεχνάς ότι φιλοξενείς τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιο σου και οι μέρες είναι απόλυτα δημιουργικές, ενώ οι ιδέες σου θα σε βοηθήσουν να κάνεις πράξη ότι βάλεις στο μυαλό!


Παρθένος – Μπαίνεις στην θέση των άλλων

Σήμερα Σάββατο φίλε μου Παρθένε έχεις την ευκαιρία να κατανοήσεις περισσότερο τα κοντινά σου πρόσωπα και να τους προσφέρεις ουσιαστική υποστήριξη! Το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε βοηθά να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου με αποφασιστικότητα και έμπνευση προσεγγίζοντας τα προβλήματα από μία νέα οπτική. Στον επαγγελματικό τομέα είσαι δραστήριος ενώ ένα νέο εργασιακό πρότζεκτ, εξιτάρει το ενδιαφέρον σου αυτή την περίοδο! Η συμβουλή της ημέρας; Άφησε την φαντασία και το συναίσθημα να σε οδηγήσουν!


Ζυγός – Λύνεις προβλήματα

Σήμερα, η όψη εξάγωνου Άρη-Ποσειδώνα σε βοηθά να βρεις ισορροπία ανάμεσα στις επιθυμίες και στις ανάγκες σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου για να επιλύσεις προβλήματα στις σχέσεις σου και να δημιουργήσεις ένα αρμονικό περιβάλλον στην καθημερινότητά σου . Ηρεμείς από το τεταμένο πρόγραμμα των περασμένων ημερών, λύνονται οικονομικές διαφωνίες, ενώ χαλαρώνεις και τους εργασιακούς ρυθμούς! Οι φίλοι σε παρακινούν για εξόδους και διασκέδαση, ενώ νέες επιθυμίες αναβλύζουν μέσα σου και σε κάνουν ιδιαίτερα ελπιδοφόρο και αισιόδοξο!


Σκορπιός – Κυνηγώντας τα όνειρά σου

Φίλε μου Σκορπιέ, μετά από μία περίοδο έντασης και ανατροπών, έρχεται το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σήμερα Σάββατο και ενισχύει την εσωτερική σου δύναμη παράλληλα σε βοηθά να ξεπεράσεις τυχόν εμπόδια με αποφασιστικότητα. Η ενέργεια του Άρη σε συνδυασμό με την έμπνευση του Ποσειδώνα σου επιτρέπει να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου με πρακτικό τρόπο, φέρνοντας θετικά αποτελέσματα. Ευνοείται ιδιαίτερα η αισθηματική σου ζωή, η εύρεση ισορροπιών και αποκατάστασης μίας σχέσης. Η μέρα κρίνεται κατάλληλη για ενασχόληση με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, αλλά και αξιοποίηση των δημιουργικών σου ιδεών!


Τοξότης – Ευχάριστος χρόνος με την οικογένεια

Αγαπητέ μου Τοξότη το σημερινό εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε βοηθά να βρεις ισορροπία ανάμεσα στην επιθυμία για περιπέτεια και την ανάγκη για σταθερότητα. Οι αναπροσαρμογές που κάνεις αυτό το διάστημα στην ζωή σου, στο πρόγραμμά σου, στις συνήθειες σου εντέλει πιάνουν τόπο και μπορείς να δεις ότι έχουν βρεθεί λύσεις σε φλέγοντα ζητήματα που σε ταλαιπώρησαν. Η μέρα είναι κατάλληλη για να περάσεις ευχάριστο χρόνο με την οικογένεια, αλλά και για να οραματιστείς ένα καλύτερο αύριο βάζοντας νέα όνειρα στα σκαριά της υλοποίησης!


Αιγόκερως – Δραπέτευσε από ότι σε βαραίνει

Λίγο πριν τον σχηματισμό της αυριανής Πανσελήνου στο δικό σου ζώδιο, σίγουρα δεν είσαι και στα «φόρτε» σου αγαπητέ μου Αιγόκερε. Αναβλύζουν φόβοι, ανασφάλειες, αρνητικά συναισθήματα και ξέρεις ότι διανύεις ένα στάδιο οριστικών αποφάσεων! Ωστόσο για σήμερα Σάββατο έχουμε και μία θετική όψη εξάγωνου ανάμεσα στον Άρη από τον Ταύρο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς που είναι άκρως ευεργετική για κοντινές μετακινήσεις, αποδράσεις, και για δημιουργικές δραστηριότητες! Η τέχνη, η δημιουργικότητα και τα παιδιά μπορούν να λειτουργήσουν απελευθερωτικά αυτή την ημέρα, καταφέρνοντας να αποφορτιστείς από τα αρνητικά vibes που υπάρχουν γύρω σου!


Υδροχόος – Στηρίζεις το περιβάλλον σου

Φίλε μου Υδροχόε, παρόλο που η διάθεση είναι ελαφρώς πεσμένη και έχεις τις κλειστές σου, το εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα σε παρακινεί να κάνεις καλές πράξεις, να υποστηρίξεις τους γύρω σου, να συμπαρασταθείς σε όποιον το έχει ανάγκη! Επιλύεις όμως και προβλήματα που αφορούν την οικογένεια ή και τα οικονομικά! Εκφράζεις τα συναισθήματά σου και ενδυναμώνεις τις σχέσεις σου, έστω και αν αυτή την ημέρα δεν έχεις πολύ όρεξη για κοινωνικές και επαφές!


Ιχθείς – Κάνεις θυσίες για ότι αγαπάς

Είσαι από τα ζώδια που γίνεσαι θυσία για όσους αγαπάς, και αυτή την ημέρα παίρνεις την πρωτοβουλία και κάνεις μία κίνηση αγάπης, εκφράζεις τα συναισθήματά σου, στέλνεις το μήνυμα που σκεφτόσουν εδώ και καιρό! Παράλληλα τολμάς για το όνειρό σου, για την εκπλήρωση της επιθυμίες σου και λειτουργείς αρκετά πιο αποφασιστικά! Είσαι εξαιρετικά πιο αναζωογονημένος και έτοιμος να ακολουθήσεις μία νέα κατεύθυνση προκειμένου να δεις ένα σχέδιο σου να γίνεται πράξη! Η επαφή με το υδάτινο στοιχείο και οι βουτιές στην παραλία, θα λειτουργήσουν άκρως αναζωογονητικά!


Πηγή: flash.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html