Οι ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 18/7/2024 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Οι ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 18/7/2024

Κατηγορία Ζώδια στις   6:19 π.μ.  |  Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024




Δες αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Μέρα ανανέωσης, πειραματισμού, αλλά και ανανέωσης είναι η σημερινή Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη προσφέρει την πύρινη, ενθουσιώδη ενέργεια γύρω μας και κυριαρχεί η δίψα για νέες εμπειρίες αλλά και για ρίσκο!


Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, προσφέρει ξαφνικές ευκαιρίες που μπορούν να μας βοηθήσουν να δραπετεύσουμε από την ρουτίνα και να καλωσορίσουμε στην ζωή μας κάτι καινούργιο!


Τα ευνοημένα ζώδια της ημέρας είναι πρωτίστως οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και δευτερευόντως οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3 ου δεκαημέρου!


Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου:


Κριός – Αναθέρμανση σχέσεων

Αγαπητέ μου Κριέ, το σημερινό εξάγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό σε απελευθερώνει από τα καταπιεστικά δεσμά και σε βοηθά να προσαρμόσεις αλλαγές στην ζωή σου που στην πορεία θα σου εξασφαλίσουν καλύτερες συνθήκες. Σήμερα Πέμπτη είναι πιο ευχάριστο το κλίμα με το σπίτι, την οικογένεια , υπάρχει ζεστασιά και αναθέρμανση μεταξύ σας ενώ ευνοούνται και σχέδια που αφορούν ευχάριστες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού καθώς και μακρόχρονα σχέδια που θα βελτιώσουν το επίπεδο διαβίωσής σου!


Ταύρος - Ευχάριστες Αποκαλύψεις

Αγαπητέ μου Ταύρε μετά το hard rock που πέρασες το πλανητικό σκηνικό σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς και να ενδυναμωθείς ψυχολογικά και να εφαρμόσεις όμορφες αλλαγές που θα σε ανανεώσουν! Το σημερινό εξάγωνο Ήλιου / Ουρανού σε επηρεάζει άκρως θετικά και σου χαρίζει την έμπνευση, την ιδέα και την ανάγκη για αλλαγές στην ζωή σου! Δέχεσαι προτάσεις, κάνεις γνωριμίες, υπάρχουν προτάσεις που σε ικανοποιούν! Παράλληλη η μέρα φέρνει την αποκάλυψη κάποιων στοιχείων που αποτελούν για σένα μία ευχάριστη έκπληξη!


Δίδυμοι – Απελευθέρωση από προβλήματα

Δίδυμέ μου, για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου και το ζητούμενο της ημέρας είναι η εύρεση των ισορροπιών στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Είσαι πιο ανοιχτός στην συντροφικότητα και την ομαδικότητα, αλλά και πιο ευάλωτος από τις διαθέσεις των άλλων! Το εξάγωνο Ήλιου/Ουρανού λειτουργεί υποστηρικτικά για να βρεις λύσεις σε ζητήματα που ταλαιπώρησαν τα οικονομικά σου, τα ψυχολογικά σου, ενώ καταφέρνεις μέσω έξυπνων επιλογών να βρεις πρακτικές λύσεις στα θέματά σου!


Καρκίνος – Ανάγκη για πειραματισμό

Αγαπητέ μου Καρκίνε για σήμερα Πέμπτη έχεις την ανάγκη να χαλαρώσεις από τις υποχρεώσεις και να επικεντρωθείς κυρίως σε δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις την ψυχική και σωματική σου ευεξία! Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από το ζώδιο σου με τον Ουρανό από τον Ταύρο, σε ευνοεί ιδιαίτερα έτσι λοιπόν από το πρωινό της Πέμπτης, επιθυμείς να αλλάξεις τα πάντα γύρω σου, την εμφάνισή σου, τις επιλογές σου, τις σχέσεις , τους φίλους σου και έχεις την ανάγκη να πειραματιστείς με οτιδήποτε καινούργιο! Παράλληλα οι συμπτώσεις σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου!


Λέων – Σημαντική Ψυχολογική Ενδυνάμωση

Επιτέλους καλά νέα θα πω φίλε μου Λέοντα, αφού από σήμερα Πέμπτη το κλίμα εκνευρισμού και αποδιοργάνωσης υποχωρεί, απελευθερώνεσαι ουσιαστικά από ότι σε καταπίεζε και ξενοιάζεις ψυχολογικά! Ξεφορτώνεσαι από την πλάτη σου τα βαρίδια του παρελθόντος και με οδηγό το ένστικτό σου καταστρώνεις νέα πλάνα για την πορεία σου! Η Σελήνη από τον Τοξότη προσφέρει τις ευχάριστες πινελιές της για να μπορείς να αξιοποιήσεις κάθε στιγμή και κάθε ευκαιρία για ανεμελιά, διασκέδαση και φλερτ! Μην ξεχνάς ότι η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου και είναι μία καλή ευκαιρία να δώσεις περισσότερο χώρο σε ότι σε χαλαρώνει και σε ομορφαίνει εσωτερικά και εξωτερικά!


Παρθένος – Νοσταλγία του παρελθόντος

Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, δεν μπορείς εύκολα να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου – είτε τα θετικά , είτε και τα αρνητικά – λειτουργείς με υπερβολή, μεγαλοποιείς κάποια πράγματα, όμως εκφράζεσαι … Το παρελθόν παίζει ένα σπουδαίο ρόλο στο παρόν σου και θες οπωσδήποτε επικοινωνία – επαφή, με άτομα που έπαιξαν ένα σημαντικό ρόλο στο χθες. Σήμερα λοιπόν τα πράγματα έρχονται ξαφνικά έτσι που έρχεσαι σε επικοινωνία με φίλους από τα παλιά, περνάτε ωραίες στιγμές, ενώ φαίνεται ότι καταστρώνεις να βάλεις μπροστά σχέδια και επιθυμίες που είχες αφήσεις στη μέση!


Ζυγός – Μέρα σημαντικών επαφών

Για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε κάνει να βρίσκεσαι σε πνευματική διέγερση, κατεβάζεις ιδέες και έχεις ιδέες να μοιραστείς τις σκέψεις σου, αλλά και να έρθεις σε επαφή με κόσμο! Το εξάγωνο Ήλιου / Ουρανού ευνοεί ιδιαίτερα τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, επομένως άριστα θα μπορούσα να σε προτρέψω ότι σήμερα είναι η μέρα σου να κάνεις συναντήσεις, επαφές, που θα σε βοηθήσουν εντέλει να ανελιχθείς και να κατακτήσεις τους στόχους σου! Άλλωστε διανύεις μία μεταβατική περίοδο, όπου σταδιακά αναγνωρίζονται οι προσπάθειές σου!


Σκορπιός - Μέρα προσδοκιών

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα επιθυμείς να πας ένα βήμα παρακάτω τα οικονομικά σου, ενώ διψάς λίγο περισσότερο για χρήμα και γίνεσαι αρκετά τολμηρός και ασυγκράτητος προκειμένου να αποκτήσεις περισσότερα από αυτά που ήδη έχεις! Το εξάγωνο που σχηματίζουν ο Ήλιος από τον Καρκίνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, προσφέρει ανάσα ανανέωσης αυτή την ημέρα, μέσα από νέα σχέδια, νέες προοπτικές, ξαφνικές συναντήσεις ή γνωριμίες. Εμπλουτίζεις τις εμπειρίες σου και σταδιακά αλλάζεις στάση και φιλοσοφία ζωής!


Τοξότης – Ανάγκη για ανανέωση και … κερδοφορία

Φίλε μου Τοξότη για σήμερα Πέμπτη είσαι ο πρωταγωνιστής, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου, είσαι επικεντρωμένος στις ανάγκες σου, στις επιθυμίες σου και στα συναισθήματά σου, σε διακατέχει όμως και η αισιοδοξία και ο αυθορμητισμός! Το εξάγωνο Ήλιου / Ουρανού φέρνει ευχάριστες αναπροσαρμογές στα επαγγελματικά σου που κρίνονται ελπιδοφόρες και στον οικονομικό τομέα! Σήμερα λοιπόν έχεις μπροστά σου μία ημέρα κερδοφόρα όπου με κάποιες αναπροσαρμογές μπορείς να βελτιώσεις ακόμα περισσότερο την κατάσταση των οικονομικών σου! Επιπλέον η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε περίοδο εύνοιας!


Αιγόκερως – Μέρα με σκαπανεβάσματα

Φίλε μου Αιγόκερε, έχεις τις κλειστές σου, δεν θέλεις πολλές κουβέντες και επικεντρώνεσαι σε αυτό που κάνεις εξαιρετικά, δηλαδή στα επαγγελματικά σου, αφού ο στόχος σου αυτό το διάστημα είναι να μαζέψεις χρήματα, κάτι το οποίο το πετυχαίνεις! Παράλληλα όμως έχουμε ένα ευεργετικό εξάγωνο Ήλιου / Ουρανού που επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί 15- 17 Ιανουαρίου, όπου προσφέρει ευχάριστες αλλαγές και όμορφους αιφνιδιασμούς στα αισθηματικά σου. Έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στη σχέση σου , ενώ αν είσαι ελεύθερος δίνεται και η ευκαιρία μίας νέας γνωριμίας, με τρόπο περίεργο, αλλόκοτο ή και εκκεντρικό!


Υδροχόος – Οι φίλοι αποτελούν την ευκαιρία σου για να περάσεις καλά

Φίλε μου Υδροχόε, μετά τα ρίχτερ δονήσεων των περασμένων ημερών καλείσαι να βρεις τις ισορροπίες σου και για μία ακόμα φορά αυτό που θα σε τονώσει και θα σε ανεβάσει είναι η παρέα με τα φιλαράκια σου που θα αποτελέσουν την ευχάριστη διέξοδο για να αναζωογονηθείς αυτή την ημέρα! Παράλληλα το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού σε βοηθά να προσαρμοστείς στο νέο σου πρόγραμμα, σε νέες συνθήκες, ενώ καταφέρνεις και ξεπερνάς κάποια εμπόδια που αφορούσαν το σπίτι, την οικογένεια ή και την φυσική κατάσταση!


Ιχθύς – Μέρα με στόχους και φιλοδοξίες

Φίλε μου Ιχθύ, οραματίζεσαι ένα καλύτερο μέλλον, θέτεις νέους στόχους και ενισχύονται σήμερα πολύ περισσότερο οι φιλοδοξίες σου! Στόχος σου είναι να βελτιωθεί η ποιότητα της εργασίας σου, όπου με έξυπνες λύσεις μπορείς να το πετύχεις αυτή την εποχή! Παράλληλα το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού προσφέρει όμορφες ευκαιρίες και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις στα αισθηματικά σου! Δεν λείπουν οι στιγμές διασκέδασης, χαράς, ενώ κάποιες επιθυμίες σου μπορούν και γίνονται πραγματικότητα!


Πηγή flash.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html