Οι ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 16/7/2024 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Οι ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 16/7/2024

Κατηγορία Ζώδια στις   5:34 π.μ.  |  Τρίτη 16 Ιουλίου 2024




Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου από την Αθηνά Βαγενά.


Η έντονη και ανατρεπτική σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου κορυφώθηκε εχτές, η επιρροή της όμως συνεχίζει να είναι έκδηλη αυτή την ημέρα, ενώ η παρουσία της Σελήνης στο Σκορπιό θα διεγείρει πολύ παραπάνω την ενέργεια αυτής της όψεις, επομένως η Τρίτη 16 Ιουλίου είναι μία ημέρα με τα ξαφνικά και τα απρόοπτά της. Τα αρνητικά ένστικτα αναβλύζουν , ενώ ο φόβος παίρνει το τιμόνι στα χέρια και μας κατευθύνει σε εντάσεις, εκρήξεις και συμπεριφορές που χαρακτηρίζονται από απολυτότητα!


Τα 4 Ζώδια που έχουν μία «ζόρικη» ημέρα μπροστά τους είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου:


Κριός – Ξαφνικοί αιφνιδιασμοί

Μία Τρίτη αντιφάσεων ξεκινά για το ζώδιο σου φίλε μου Κριέ. Από την μία είσαι εμψυχωμένος γιατί διακρίνεις ότι δίνονται λύσεις σε ζητήματα του παρελθόντος που απασχόλησαν την προσωπική ζωή , το σπίτι και την οικογένεια. Από την άλλη πλευρά όμως, συνεχίζουν να «σκάνε» ξαφνικά δυναμιτάκια που ανατρέπουν τον οικονομικό σου προϋπολογισμό και αναγκάζεσαι να είσαι με το χέρι στο πορτοφόλι, γεγονός που σε κάνει να νιώθεις δυσαρέσκεια. Αξιοποίησε την εύνοια στα αισθηματικά και στην προσωπική ζωή και μην χαλάς το όμορφο σκηνικό με ξαφνικά ξεσπάσματα επειδή δεν σου κάθονται όλα όπως θα θελες ή περίμενες.


Ταύρος - Το κλίμα συνεχίζει να είναι τεταμένο

Η ατμόσφαιρα συνεχίζει να είναι ηλεκτρισμένη και σήμερα φίλε μου Ταύρε, το βασικό σου ζητούμενο αυτή την Τρίτη είναι να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε σένα και τις σχέσεις σου, όμως αυτό δεν σου είναι και τόσο εύκολο, υπάρχουν παράπονα αλλά και υπάρχουν και κάποια έκτακτα γεγονότα! Η ικανότητά σου να νιώθεις τον άλλον, να μπαίνεις στα ρούχα του και να κατανοείς τις σκέψεις του, μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει να μείνεις πιο ήρεμος και χαλαρός κατόπιν αυτού του εκνευρισμού που θα δεχθείς. Είναι γεγονός ότι αυτές τις μέρες τα κοντινά σου πρόσωπα σε προκαλούν ιδιαίτερα με την συμπεριφορά τους! Αρκετά βελτιωμένες φαίνονται οι συνθήκες στα οικονομικά σου!


Δίδυμοι – Παρέμεινε ευέλικτος

Φίλε μου Δίδυμε ξεκινά μία απαιτητική αλλά και κουραστική ημέρα, θα είναι ωστόσο αποδοτική στον οικονομικό σου τομέα, αφού μέχρι το απόγευμα φαίνεται ότι ανακουφίζεσαι από κάποια χρήματα που έρχονται στα χέρια σου! Η πορεία της Τρίτης σου δίνει το μήνυμα ότι η προσαρμοστικότητά σου τελικά αποτελεί ένα σημαντικό «ατού» γιατί έχεις την ικανότητα να ελίσσεσαι και να πηγαίνεις με το άστατο ρεύμα που επικρατεί αυτή την ημέρα στο πρόγραμμά σου! Δεν παύει όμως οι συνθήκες της ημέρας και της εργασίας να είναι φορτικές και το βραδάκι αν αισθάνεσαι αρκετά φορτισμένος και κουρασμένος!


Καρκίνος – Είσαι από τα τυχερά ζώδια της ημέρας

Φίλε μου Καρκίνε μία όμορφη Τρίτη ανοίγεται μπροστά σου με την Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο που κινείται στο ζώδιο σου, επομένως για σένα τουλάχιστον η μέρα είναι απολαυστική, χαρούμενη, δημιουργική και μπορείς να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική ζωή και τα «πρέπει» της λογικής και της εργασίας! Η μέρα θα φέρει και κάποιους ευχάριστους ξαφνικούς αιφνιδιασμούς στα αισθηματικά σου, θα δεχθείς ωραίες εκπλήξεις που θα ανεβάσουν για τα καλά την ψυχολογία σου! Είσαι από τα λίγα ζώδια που διανύεις μέρες χωρίς «ευτράπελα» και ζόρια,, αξιοποίησε το ωραίο κλίμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!


Λέων – Μην δραματοποιείς τις καταστάσεις

Η ψυχολογία είναι κάπως βαριά αυτή την Τρίτη φίλε μου Λέοντα, είναι φυσιολογικό ωστόσο , αφού διανύεις μία εκρηκτική περίοδο έντονων αλλαγών και αιφνιδιασμών, ενώ και η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού δεν σου αφήνει τα περιθώρια να ησυχάσεις και να ηρεμήσεις, απεναντίας είναι πολύ πιθανό αυτή την ημέρα να δραματοποιείς κάποιες καταστάσεις! Κάποιες αναγκαστικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά θα πιεστείς για να τις πάρεις και έστω και αν αισθάνεσαι αβεβαιότητα θα σου βγουν σε καλό! Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σε παρακινούν να αξιοποιήσεις την δημιουργική ιδέα της στιγμής αλλά και να επικεντρωθείς σε δραστηριότητες ή και ανθρώπους που σου δίνουν χαρά!


Παρθένος – Μέρα κεφάτη με πολλές ειδήσεις

Η Τρίτη ξεκινά με εσένα αγαπητέ μου Παρθένε να είσαι σε εγρήγορση, να έχεις πρόσχαρη διάθεση αλλά να είσαι και αρκετά κοινωνικός, κάνοντας σχέδια για τις ημέρες του καλοκαιριού! Καθώς η μέρα προχωρά, το μυαλό σου βρίσκεται σε «βουή» εξαιτίας πολλών πληροφοριών, πολλών ειδήσεων που καλείσαι να ταξινομήσεις, ενώ κάποια γεγονότα πηγαίνουν διαφορετικά από αυτό που υπολόγιζες! Να αναμένεις λοιπόν ότι θα υπάρξουν ξαφνικά μαντάτα ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες που θα σε αποδιοργανώσουν!


Ζυγός -Τα βάζεις με τον εαυτό σου

Η αυτοπεποίθησή σου είναι ιδιαίτερα πεσμένη αυτή την ημέρα φίλε μου Ζυγέ ενώ η Τρίτη κρίνεται ιδιαίτερα εκρηκτική και απογοητευτική για ζητήματα οικονομικών! Οι πρωινές ώρες είναι παραγωγικές και εποικοδομητικές στα επαγγελματικά σου, τα οποία μπορείς να βάλεις τώρα σε μία σειρά! Από το απόγευμα και μετά, είναι φανερό ότι δημιουργούνται εκνευρισμοί στα οικονομικά ή και στην σχέση σου, αναγνωρίζοντας ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο ή δεδομένο – το γεγονός αυτό σε απογοητεύει-!


Σκορπιός – Οι σχέσεις δεν είναι δεδομένες

Δεν τις λες και εύκολες τις ημέρες που διανύεις και η Τρίτη αποτελεί μία συνέχεια της προηγούμενης ημέρας αναφορικά με τα γεγονότα και τις εξελίξεις που θα προχωρήσουν. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου, τις πρωινές ώρες σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο και κάπως μπορείς να βρεις την αισιοδοξία που θα σε κατευθύνει να αλλάξεις σελίδα και να επικεντρωθείς σε νέα σχέδια! Καθώς η μέρα προχωρά, η σύγκρουση της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό φέρνει ξαφνικούς καβγάδες και ευτράπελα σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Υπάρχει ένα τεταμένο κλίμα με τα κοντινά σου πρόσωπα και είναι φανερό ότι διακρίνεις ότι καμία σχέση δεν είναι δεδομένη ή σίγουρη!


Τοξότης – Έντονη νοσταλγία

Αγαπητέ μου Τοξότη σήμερα Τρίτη έχεις τις κλειστές σου, η διάθεση σου είναι κάπως βαριά και μοναχική, ενώ βυθίζεσαι σε σκέψεις που αφορούν το παρελθόν σου, κάνοντας τον προσωπικό σου απολογισμό για να βάλεις σε μία σειρά το «μέσα» σου! Το ένστικτό σου σου δίνει προειδοποιητικά σημάδια αυτή την ημέρα, ιδιαίτερα για θέματα που συνδέονται με τα επαγγελματικά σου! Σε αυτό τον τομέα καλείσαι να κάνεις κάποιες αναπροσαρμογές σχεδίων και ξέρεις ότι αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να το αναβάλεις! Έκδηλο αυτή την ημέρα θα είναι το έντονο στρες, το οποίο είναι απαραίτητο να καταπολεμήσεις!


Αιγόκερως – Προχωρούν τα σχέδιά σου

Δεν την λες και άσχημη την Τρίτη για το ζώδιο σου φίλε μου Αιγόκερε, απεναντίας αυτό που έχω να σου πω είναι ότι προχωρά ένα σχέδιο ή μία επιθυμία που ήθελες να γίνει πραγματικότητα! Τονώνεται η ζεστασιά και η συντροφικότητα στην αισθηματική σου ζωή, δέχεσαι θετικά μηνύματα από το κοινωνικό περιβάλλον, ενώ σου είναι εξαιρετικά πιο εύκολο αυτή την ημέρα να έρθεις σε μία τελική συνεννόηση για μία οικονομική συνεργασία. Το μόνο που χρειάζεται να συγκρατήσεις είναι την τόλμη και το ρίσκο!


Υδροχόος - Συγκράτησε τα νεύρα

Ανησυχείς ιδιαίτερα για το μέλλον, τις προοπτικές για το τί θα ακολουθήσεις στην πορεία και αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ένα μονοπάτι που δεν ξέρεις πού θα σε οδηγήσει. Πολλές αλλαγές γίνονται αυτό το διάστημα στην προσωπική σου ζωή και αισθάνεσαι ότι δεν έχεις βρει ακόμα τις σταθερές σου! Σήμερα ωστόσο είναι φρόνιμο να συγκρατήσεις τη νευρικότητα, την υπερβολή, την δραματοποίηση … Δεν είναι εφικτό πάντα να γίνονται όλα όπως τα έχουμε σχεδιάζει ή όπως θα θέλαμε και σίγουρα για σένα είναι μία από αυτές τις μέρες που τα σχέδια δεν σου βγαίνουν όπως θα θελες.


Ιχθύς – Τα λόγια βγαίνουν χωρίς σκέψη

Από το πρωί σε διακατέχει έντονα η επιθυμία να δραπετεύσεις από ότι σε καταπιέζει και να κάνεις τα δικά σου , να αράξεις σε μία παραλία, να δεις ανθρώπους που σε γεμίζουν, ή και να ερωτοτροπήσεις. Νιώθεις καλά μέσα σου και αυτό είναι ορατό σε κάθε άνθρωπο που σε συναντά που διακρίνει ότι είσαι σε διάθεση καλοκαιρινή! Η μέρα όμως φέρνει και τις ανατροπές της και για σένα είναι φανερό ότι θα είναι έκδηλη η κυκλοθυμία καθώς οδεύουμε προς το απόγευμα … Τι πρέπει να αποφύγεις;;; Μην βιάζεσαι να κρίνεις καταστάσεις, απόφυγε τα παρορμητικά λόγια, συγκράτησε τον εαυτό σου όταν είσαι σε ετοιμότητα να πεις πράγματα που δεν έχεις σκεφτεί … Οι παρεξηγήσεις καραδοκούν!



Πηγή: flash.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html