Σοκ : 16χρονη μαχαίρωσε 19χρονη έξω από νυχτερινό κέντρο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Σοκ : 16χρονη μαχαίρωσε 19χρονη έξω από νυχτερινό κέντρο

Κατηγορία Ελλάδα στις   3:39 μ.μ.  |  Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

 


Σοκ προκαλεί η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αφορά την επίθεση με μαχαίρι 16χρονης σε 19χρονη έξω από νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά. Η δράστρια συνελήφθη με τις αστυνομικές αρχές να ρίχνουν άπλετο φως στα κίνητρα της επίθεσης και στις σχέσεις της 19χρονης.


16χρονη μαχαίρωσε 19χρονη έξω από νυχτερινό κέντρο

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 16/7 έξω από κέντρο διασκέδασης στον Πειραιά, όταν 16χρονη επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε 19χρονη, τραυματίζοντάς την σοβαρά.


Η ανήλικη συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.


Ακόμη, συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε από την 16χρονη.


Ειδικότερα, 16χρονη, συνοδευόμενη από 20χρονο, βρίσκονταν εξωτερικά καταστήματος νυχτερινής διασκέδασης, πρώτες πρωινές ώρες χθες, στον Πειραιά, όταν η 16χρονη επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο και έπληξε 19χρονη ημεδαπή, ευρισκόμενη στο ίδιο σημείο.


Η 19χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.


Το κίνητρο της επίθεσης

Ερωτική αντιζηλία κρύβεται πίσω από το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 16 Ιουλίου έξω από κέντρο διασκέδασης στον Πειραιά, όπου 16χρονη επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε 19χρονη, τραυματίζοντάς την σοβαρά. Η ίδια στη συνέχεια συνελήφθη για απόπειρα δολοφονίας.


Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια τουλάχιστον 10 νεαρών που επίσης βρίσκονταν έξω από το κέντρο διασκέδασης, ενώ η επίθεση καταγράφηκε από κινητό που περιήλθε σε γνώση των Αρχών. Το κίνητρο ήταν ερωτική αντιζηλία καθώς η 16χρονη θεώρησε πως το θύμα, η 19χρονη, είχε προσεγγίσει τον φίλο της.


Πλήρωμα περιπολικού έλαβε εντολή από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης προκειμένου να μεταβεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, για αναφερόμενο περιστατικό ξυλοδαρμού ατόμου. Εκεί, εντοπίσθηκε ο 20χρονος χούλιγκαν, ο οποίος αρχικά προσήχθη στην Ασφάλεια Πειραιά και εν συνεχεία συνελήφθη καθόσον προέκυψε η εμπλοκή του και στο πρώτο περιστατικό, με τον ρόλο του συνεργού.


Εμπλοκή στη δολοφονία Λυγγερίδη είχε ο 20χρονος σύντροφος της ανήλικης

Οι Αρχές ανακάλυψαν ότι ο 20χρονος φίλος της ανήλικης, που βρισκόταν μαζί της έξω από το κλαμπ στον Πειραιά, όχι μόνο δεν την απέτρεψε, αλλά μάζεψε και το μαχαίρι και τράπηκαν μαζί σε φυγή.


Ο συγκεκριμένος είχε κατηγορηθεί για την εμπλοκή του στην δολοφονία Λυγγερίδη στα επεισόδια στου Ρέντη και ήταν έξω με περιοριστικούς όρους.


Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/07/2024) μπροστά σε τουλάχιστον 10 νεαρούς που επίσης βρίσκονταν έξω από το κλαμπ, ενώ η επίθεση καταγράφηκε σε κινητό τηλέφωνο που περιήλθε σε γνώση των Αρχών.


Η ανήλικη και ο 20χρονος παραδόθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (15/07/2024) στην Ασφάλεια Πειραιά, παρουσία δικηγόρου.


Από την Ασφάλεια κατασχέθηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια του 20χρονου που φορούσε κατά την προσαγωγή του και τα οποία φαίνονται στο βίντεο, ενώ δεν βρέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε η 16χρονη για να χτυπήσει την 19χρονη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Απολογούμενοι οι κατηγορούμενοι άσκησαν το δικαίωμα σιωπής.


Πώς την εντόπισαν

Η 16χρονη αναγνωρίστηκε από φωτογραφίες του προφίλ της στα social media και της ταυτότητάς της από αυτόπτες μάρτυρες. Το βράδυ, οι δράστες προσήλθαν στην Ασφάλεια Πειραιά συνοδεία δικηγόρου και συνελήφθησαν.


Από την Ασφάλεια, επίσης κατασχέθηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια του 20χρονου χούλιγκαν, τα οποία φορούσε κατά την προσαγωγή του και τα οποία φαίνονται στο αναφερόμενο βιντεοληπτικό υλικό, ενώ το μαχαίρι που χρησιμοποίησε η 16χρονη σε βάρος της παθούσας δεν ανευρέθη. Απολογούμενοι οι κατηγορούμενοι άσκησαν το δικαίωμα σιωπής.



Athensmagazine.gr:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html