Ακυρώνει τη συμφωνία με παίκτη του ο Ολυμπιακός - Έτοιμη αντιπρόταση! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Ακυρώνει τη συμφωνία με παίκτη του ο Ολυμπιακός - Έτοιμη αντιπρόταση!

στις   5:22 μ.μ.  |  Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024



 Ποια είναι η εισήγηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, τα χρήματα που ζητάει η Σπόρτινγκ και πόσα προσφέρουν οι Πειραιώτες


Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε στο κέντρο με την απόκτηση του Μάρκο Στάμενιτς, αλλά ο Νεοζηλανδός διεθνής δεν θα αποτελέσει το μοναδικό νέο πρόσωπο στις θέσεις του άξονα. Αντιθέτως υπάρχουν πολλά ακόμα να γίνουν, αφού αφενός θα πραγματοποιηθεί σίγουρα μία ακόμα μεταγραφή και αφετέρου πρέπει να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με Όρτα, Ιμπόρα και Αλεξανδρόπουλο.


Για τον Έλληνα άσο ειδικότερα, τα δεδομένα παραμένουν ρευστά. Επιστρέφει προς ώρας στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όμως η υπόθεση κάθε άλλο παρά τελειωμένη είναι, καθώς αναμένονται εξελίξεις. Μπορεί την περσινή σεζόν ο Αλεξανδρόπουλος να μην κατάφερε να εξασφαλίσει θέση βασικού, αλλά στο Λιμάνι τον πιστεύουν. Είναι άλλωστε Έλληνας, στοιχείο πάρα πολύ σημαντικό για τη στελέχωση του ρόστερ.



Intime


Η οψιόν αγοράς του διεθνούς άσου ανέρχεται στα 4.000.000 ευρώ, ποσό που προφανώς ο Ολυμπιακός δεν θα δώσει. Υπάρχουν σημαντικές και... ακριβές εκκρεμότητες με Κάρμο, Ποντένσε, Όρτα, συνεπώς δεν μπορούν οι Ερυθρόλευκοι να... μοιράζουν εκατομμύρια πριν ακόμα μπει ο Ιούλιος εκτροχιάζοντας το μεταγραφικό μπάτζετ. Πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν -θετικά ή αρνητικά- οι υποθέσεις που τους "καίνε". Εξάλλου για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια δεν υφίσταται η χρονική πίεση για να ολοκληρωθούν άμεσα οι μεταγραφές, καθώς οι Κυπελλούχοι Ευρώπης δεν έχουν μπροστά τους την υποχρέωση των θερινών προκριματικών.


Ο Ολυμπιακός όχι απλά θα συζητούσε, αλλά θα επεδίωκε μάλιστα την παραμονή του Αλεξανδρόπουλου με διαφορετικά οικονομικά δεδομένα. Από τη στιγμή που η οψιόν αγοράς δεν θα καταβληθεί στη Σπόρτινγκ, η διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει σε μηδενική βάση. Η στάση των Πορτογάλων αποτελεί κλειδί στην υπόθεση, καθώς δεν μπορεί να σημειωθεί deal εάν δεν ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσεις συγκριτικά με τα τωρινά "θέλω" τους.



Αν όμως η Σπόρτινγκ δεχθεί να παραχωρήσει τον Αλεξανδρόπουλο με ένα ποσό κοντά στο 1,5-2 εκατομμύρια ευρώ, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Πρόκειται για χρήματα που μπορούν να δώσουν οι Πειραιώτες και σίγουρα αξίζουν ως επένδυση σε έναν από τους πιο πολλά υποσχόμενους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Διαφορετικά, θα μπορούσε απλά να βρεθεί προσωρινή λύση μέσω του εκ νέου δανεισμού του διεθνούς μέσου στον Ολυμπιακό.


Στο Λιμάνι εκτιμούν πως ο Αλεξανδρόπουλος, όντας σε ηλικία μόλις 22 ετών, έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης και μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει σε βάθος χρόνου αν δουλέψει σωστά υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Το ότι δεν μπόρεσε να γίνει βασικός σε "σκάρτους" 4 μήνες συνύπαρξης με τον Βάσκο τεχνικό, δεν λέει τίποτα...

sportdig
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html