Το αβαντάζ του Παναθηναϊκού, ο δισταγμός του Σάρι και η προθεσμία για απάντηση « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Το αβαντάζ του Παναθηναϊκού, ο δισταγμός του Σάρι και η προθεσμία για απάντηση

Κατηγορία Παναθηναικός στις   5:00 μ.μ.  |  Σάββατο 1 Ιουνίου 2024


Ο Μαουρίσιο Σάρι έχει έναν σοβαρό λόγο για να δεχτεί την πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου και να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, όπως και μία σημαντική αιτία για να διστάζει. Πότε αναμένουν στο Τριφύλλι την απάντηση του Ιταλού προπονητή.


Η είδηση ότι ο Μαουρίσιο Σάρι έχει πολλές προσφορές για δουλειά, δεν προξενεί έκπληξη. Αντιθέτως, θα ήταν παράξενο εάν ένας επαγγελματίας με τη φήμη και το βιογραφικό του Ιταλού, δεν είχε πολλές προοπτικές για να επιλέξει εκείνη που θα κρίνει πιο συμφέρουσα για την καριέρα του.


Ήταν σίγουρο ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετώπιζε έντονο ανταγωνισμό στην προσπάθεια του να προσελκύσει τον Σάρι. Τόσο από τα προηγμένα ευρωπαϊκό πρωταθλήματα, όπως με τη Λέστερ από την Premier League και τη Μπολόνια από τη Serie A, όσο και από χώρες όπου το χρήμα διατείθεται αφειδώς στο ποδόσφαιρο, όπως η Τουρκία και το MLS.


Το γεγονός πως ο Γιάννης Αλαφούζος με την πρόταση του, κέντρισε την προσοχή του Μαουρίσιο Σάρι και ο Ιταλός δέχτηκε να συναντηθούν για να μιλήσουν, συνιστά επιτυχία. Γιατί ο Σάρι δεν ασχολείται μόνο με το οικονομικό, αλλά με το συνολικό πρότζεκτ που θα του παρουσιάσουν σε μία επαγγελματική συνάντηση.


Ο Σάρι είχε εξηγήσει το σκεπτικό του για μία συνεργασία, σε μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν δέκα μέρες στο Sportitalia: «Θα ήθελα να κάνω μία διαδρομή με μία ομάδα αρκετά νέα που θα μου δώσει την ευκαιρία να μείνω κάπου όχι για λίγο. Θα μου άρεσε να δεχτώ πρόταση από μία ομάδα που δεν θα βιάζεται και η οποία θα έχει ξεκάθαρες ιδέες για το μέλλον και τις φιλοδοξίες της».


sportal.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html