Μετά τον Πόνσε, "σκάει" θέμα και με άλλον βασικό στην ΑΕΚ; « Enimerosi 247

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Μετά τον Πόνσε, "σκάει" θέμα και με άλλον βασικό στην ΑΕΚ;



Η ΑΕΚ συμφώνησε σε όλα για την παραχώρηση του Εζέκιελ Πόνσε στο MLS για λογαριασμό της Χιούστον, ωστόσο βλέπει ακόμα έναν ξένο βασικό του ρόστερ της να απασχολεί ομάδες πέρα από τον Ατλαντικό.


Ο λόγος για τον Ορμπελίν Πινέδα, για τον οποίο φέρεται να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από το Μεξικό και συγκεκριμένα την Αμέρικα, η οποία είναι διατεθειμένη να δώσει πάνω από 4,5 εκατομμύρια ευρώ στην Ένωση και πάνω από 2 εκατ. συμβόλαιο στον παίκτη, για να επιτύχει deal.



Όπως αναφέρουν στο Μεξικό, η Αμέρικα περιμένει να βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της από την πώληση του Κουινόνες στη Σαουδική Αραβία, προκειμένου να μπορέσει να διαπραγματευτεί με την ΑΕΚ την απόκτηση του Πινέδα.


Ενδιαφέρον για τον Μεξικανό άσο, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στις ΗΠΑ για το Κόπα Αμέρικα, έχει εκφράσει και η Μοντερέι, η οποία φέρεται να κάνει επαφές με την πλευρά του παίκτη.

Πάντως από πλευράς ΑΕΚ δεν έχουν σκοπό να πουλήσουν τον Πινέδα, ενώ ούτε ο παίκτης δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει, τουλάχιστον όχι για να επιστρέψει στο Μεξικό.

υ Sportdog.gr

  



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html