"Κορυφαίος εξτρέμ για Παναθηναϊκό - Η ΑΕΚ παίρνει παίκτη από τον Άρη" « Enimerosi 247

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

"Κορυφαίος εξτρέμ για Παναθηναϊκό - Η ΑΕΚ παίρνει παίκτη από τον Άρη"

 


Οι πιθανότητες για Ιμπόρα, ο φευγάτος Τσοκάι, ο συμπαίκτης του Καρυπίδη. Ανάσα δροσιάς οι Φήμες.

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.


Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην... πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά. 


*Και χθες στην Ισπανία, υπήρχαν ρεπορτάζ για τον Βιθέντε Ιμπόρα και τη Λεβάντε. Η ισπανική ομάδα κάνει προσπάθεια για να αποκτήσει τον 36χρονο χαφ, ο οποίος από πέρυσι είχε δηλώσει ότι θέλει να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της. Το θέμα του Ιμπόρα, ωστόσο, δεν έχει κλείσει για τον Ολυμπιακό παρά τις συζητήσεις που έχει με τη Λεβάντε. Ο Μεντιλίμπαρ τον θέλει στην ομάδα την επόμενη σεζόν, αφού και ως παίκτης μπορεί να δώσει ποιότητα, ενώ και ως προσωπικότητα είναι απαραίτητος. (ΦΩΣ)


*Εκτός από τον Αποστολόπουλο και ο Χαράλαμπος Κωστούλας έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Για τον επιθετικό της ομάδας Νέων, μάλιστα, αρκετοί είναι αυτοί που εκτιμούν πως θα βρει και θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών, αφού πρόκειται για ένα ταλαντούχο παιδί, για το οποίο έχει πολύ καλή άποψη ο Μεντιλίμπαρ. (ΦΩΣ)


*Σαφώς και είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση για τον Ολυμπιακό ο Στιβ Μουνιέ της Μπρεστ, αλλά, πέραν του ότι προέρχεται από ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα ο Αφρικανός φορ, έχει και το κίνητρο της συμμετοχής με την ομάδα του στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μια δυσκολία που συναντούν αρκετές ομάδες όταν διεκδικούν παίκτες από συγκροτήματα σαν την Μπρεστ, την Μπολόνια, την Τζιρόνα, οι οποίες έκαναν υπερβάσεις την περασμένη σεζόν. (ΦΩΣ)


*Εκτός απ’ τους Φικάι, Κάτρη, Κυριόπουλο και Ρομάνο, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Αυστρία, θα ακολουθήσουν οι Κώστας Νταμπίζας (επιθετικός, γιος του παλιού τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού») και Γιώργος Καρακασίδης (19 ετών, γκολκίπερ). (SPORTDAY)


*Για τον Τσοκάι πάντως, ο Παναθηναϊκός είναι αυτές τις μέρες σε συζητήσεις για την πώλησή του και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει για λίγες μέρες στην ομάδα και μετά να φύγει οριστικά.  (SPORTDAY)


*Οι «πράσινοι» κυνηγούν εξτρέμ που θα κάνει τη... διαφορά και θα… ταράξει τα νερά κι έχουν ήδη τσεκάρει δύο δυνατές περιπτώσεις απ’ το εξωτερικό. (SPORTDAY)


*Η έντονη φημολογία περί ύπαρξης «συμπαίκτη» στο διοικητικό και ιδιοκτησιακό καθεστώς του Άρη, ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά και η αυτή η καθυστέρηση έχει δημιουργήσει ερωτηματικά για τις αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν. Ο Καρυπίδης δεν έχει ανέβει στη Θεσσαλονίκη και το μόνο που έκανε, ήταν να συμφωνήσει προφορικά με Μάντζιο και Κουέστα. Όλα τα υπόλοιπα (πολλά) θέματα, πήγαν πίσω… (LIVE SPORT)


*Τις προηγούμενες ημέρες στην Ουρουγουάη «αποκάλυψαν» ότι ο Άρης έκανε πρόταση στην Αλαβές για τον Κάρλος Μπεναβίδεζ, η οποία ωστόσο απορρίφθηκε. Από την ΠΑΕ δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο. Ωστόσο, δεδομένα η ομάδα ψάχνει για «6άρι» και μάλιστα έχει ρίξει δίχτυα στην ισπανική αγορά, έχοντας βρει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Λέγεται ότι ο βασικός στόχος έχει εντοπιστεί και γίνεται προσπάθεια. Ταυτόχρονα όμως με μερικές ακόμη, σε άλλες θέσεις… (LIVE SPORT)


*Η ΑΕΚ πώλησε με 8 εκατ. ευρώ τον Έκι Πόνσε στη Χιούστον του MLS. Τώρα όμως η Ένωση καλείται να βρει άμεσα και φορ περιοχής αντί του Αργεντινού, καθώς πλέον έχει απομείνει μόνο ο Λιβάι Γκαρσία, καθώς αποχώρησε και ο Τομ Φαν Βέερτ. Τι ψάχνει η ΑΕΚ; Φορ να κινείται διαρκώς, ν’ ανοίγει διαδρόμους, να πρεσάρει, να εκτελεί σωστά όταν πρέπει. Κάποιον σαν τον Γκαρσία δηλαδή, όχι σαν τον Πόνσε. Διότι αυτός είναι ο τρόπος που αρέσκεται και θέλει να παίζει ο Αλμέιδα στη γραμμή κρούσης. (SPORTDAY)


*Στόχος του Άρη είναι εντός της εβδομάδας να τρέξει τις εξελίξεις, κλείνοντας τις πρώτες εκκρεμότητες, γιατί υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα. (METROSPORT)


*Ο Άρης θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την παρουσία του Φαμπιάνο στη Θεσσαλονίκη επιδιώκοντας μια νέα κουβέντα μαζί του με την προοπτική να βρουν σημείο επαφής. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού στον Άρη λήγει τυπικά στο τέλος του μήνα και μέχρι στιγμής δεν έχουν δημιουργηθεί ρεαλιστικές πιθανότητες παραμονής του. Εκτός κι αν ο 33χρονος ρίξει τις απαιτήσεις του, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο παίκτης να μην ικανοποιηθεί από τις προτάσεις που περιμένει. Ο Άρης όμως δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει πάρα πολύ και για τον λόγο αυτό έχει ανοιχτά τα ραντάρ του και εξετάζει εναλλακτικές λύσεις από Ισπανία και Λατινική Αμερική. (METROSPORT)


*Φουντώνουν οι φήμες για τη μεταγραφή του Μόουζες Οντουμπάτζο στην ΑΕΚ, αλλά για την ώρα δεν επιβεβαιώνονται ούτε από τον επίσημο Άρη, ούτε καν από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή. Το συμβόλαιο του Βρετανού μπακ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και προσώρας όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Από το να πάρει μεταγραφή, με το ανάλογο αντίτιμο βέβαια, μέχρι να παραμείνει στο ρόστερ, όντας από τα βασικά στελέχη της ομάδας. (METROSPORT)


Sdna.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html