Χαμός στην ΠΑΕ – Τι γίνεται με Αλαφούζο, Ατζούν και… Γιαννακόπουλο! « Enimerosi 247

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Χαμός στην ΠΑΕ – Τι γίνεται με Αλαφούζο, Ατζούν και… Γιαννακόπουλο!

 


ιζικές αλλαγές ετοιμάζει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού για την επόμενη χρονιά με μεταγραφές… αεροδρομίου. Tα σενάρια για το μέλλον της ΠΑΕ!


Ο κόσμος του Παναθηναϊκού παρά την κατάκτηση του Κυπ

έλλου φέτος από τους «πράσινους», δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πορεία και την εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα, με τη Θύρα 13 μετά το φινάλε της Super League, να οργανώνει συλλαλητήριο με σκοπό τη φυγή του προέδρου από το «τριφύλλι», έχοντας κεντρικό σύνθημα το «Αλαφούζο πούλα».


Τα τελευταία χρόνια, πολλά ακούστηκαν για πώληση της πράσινης ΠΑΕ, χωρίς όμως κάτι… χειροπιαστό. Υπήρξε ενδιαφέρον στο παρελθόν από Κινέζους επενδυτές, ενώ έγινε και προσπάθεια από τον Ταϊλανδό, Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, όπως και η πρόταση του Ελληνοαμερικανού Μάρκου Δρακωτού.


Η πιο σημαντική πρόταση που είχε γίνει για την αγορά της πράσινης ΠΑΕ ήταν αυτή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που είχε καλές επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να έρθει στα χέρια του ο σύλλογος και να φτιάξει στο ΟΑΚΑ μία Παναθηναϊκή Πολιτεία, χωρίς όμως αποτέλεσμα ξανά.


Παράλληλα, ακούγεται έντονα πλέον πως η έλευση του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό ήταν η μεγαλύτερη εμπλοκή του Ατζούν στα θέματα των «πράσινων» και φαίνεται πως θα μεσολαβήσει για να πάρει υψηλό ποσοστό της μετοχικής σύνθεσης, μεγάλη τουρκική αεροπορική εταιρεία, η οποία θα βοηθήσει το «τριφύλλι να ανακάμψει τόσο αγωνιστικά, όσο και διοικητικά.

koubanezos

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html