Εξέλιξη με τόν Κωτσιρα στον Παναθηναϊκό. « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Εξέλιξη με τόν Κωτσιρα στον Παναθηναϊκό.

στις   12:06 π.μ.  |  Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

 


Οριστική συμφωνία μέχρι το 2026 με τον Έλληνα διεθνή που ενσωματώνεται άμεσα στην προετοιμασία. Τα βρήκε με Σπέτσια ο Παναθηναϊκός και μένει ως το 2027 ο Πολωνός.

«Κλείνει» τα εσωτερικά… μέτωπα ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» προχώρησαν σε δύο σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το ρόστερ το οποίο προϋπήρχε στο «τριφύλλι». Μετά και από την έγκριση του Ντιέγκο Αλόνσο, ο Γιάννης Κώτσιρας θα φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού μέχρι το 2026, ενώ ο Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι θα υπογράψει μέχρι το 2027.


Αναφορικά με τον Έλληνα διεθνή, ο Ουρουγουανός τεχνικός έκρινε πως μπορεί να δώσει λύσεις σε αρκετές θέσεις, όχι αποκλειστικά ως δεξιός μπακ. Υπολογίζεται και για τη μεσαία γραμμή όπου δοκιμάστηκε με επιτυχία την περασμένη σεζόν. Άλλωστε στο δεξιό άκρο της άμυνας υπάρχει ο Μπάλντοκ αλλά και ο Βαγιαννίδης. Ο νεαρός που με δικό του γκολ έδωσε το κύπελλο στους «πράσινους», έχει συμβόλαιο σε ισχύ αλλά υπάρχει και πρόθεση επέκτασης της συνεργασίας.


Έτσι, ο Κώτσιρας μετά τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό θα μεταβεί στην Αυστρία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας. Όσο για τον Ντραγκόφσκι, είναι θέμα χρόνου οι ανακοινώσεις για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Πολωνού πορτιέρε. Ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ως δανεικός απ’ τη Σπέτσια.

Ssna.gr.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html