Κι άλλη πώληση η ΑΕΚ! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Κι άλλη πώληση η ΑΕΚ!

στις   8:35 π.μ.  |  Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024



Η ΑΕΚ ξεκινάει προετοιμασία για να μπει και στη δύσκολη μάχη των προκριματικών, αλλά είναι πολύ πιθανό να έχει σοβαρό πρόβλημα στα εξτρέμ.


Βλέπετε, ο Άμραμπατ δεν, ο Αραούχο χαιρέτησε που βοηθούσε και σε αυτήν την θέση, ο Πάολο Φερνάντες δεν υπολογίζεται όπως φαίνεται από τον Αλμέιδα και πρακτικά μόνο ο Τσούμπερ έχει μείνει (που δεν τον λες κι εξτρέμ) και ο Ελίασον.


Έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα όμως, ο Ελίασον βλέπω να φτιάχνει βαλίτσες. Τον ήθελαν πολλές ομάδες, αλλά βλέπω ο Σουηδός να φεύγει για Βραζιλία. Η Γκρέμιο τα σκάει και στον ίδιο και στην ΑΕΚ και η μεταγραφή προβλέπω πως θα γίνει.



Τι σημαίνει αυτό; Οτι είναι πολύ πιθανό η ΑΕΚ να μπει στη νέα σεζόν που ξεκινάει με την προετοιμασία με καθαρό εξτρέμ τον Τσιλούλη! Για να μην είμαι υπερβολικός, σε αυτή τη θέση ο Αλμέιδα βάζει και Γκατσίνοβιτς και Πινέδα. Αλλά ο Πινέδα έχει και το Κόπα Αμέρικα. Τουλάχιστον η Σερβία αποκλείστηκε και κάποια στιγμή θα ενσωματωθεί και ο Γκατσίνοβιτς.


Αλλά βγαίνει στην αγορά η ΑΕΚ και πολύ δυνατά μάλιστα για 2 εξτρέμ. Αλλά 2 εξτρέμ ψάχνει και ο Παναθηναϊκός. Και σίγουρα τουλάχιστον 1 ο Ολυμπιακός…

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html