Αστυνομικός εκβίαζε συνάδελφό της για χρήματα - Πώς την ξεσκέπασαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛΑΣ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Αστυνομικός εκβίαζε συνάδελφό της για χρήματα - Πώς την ξεσκέπασαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛΑΣ

Κατηγορία Αστυνομικό δελτίο στις   9:16 μ.μ.  |  Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024




Η αστυνομικός εκβίαζε συνάδελφό της, απειλώντας να τον καταγγείλει για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Χειροπέδες «φόρεσε» αστυνομικός έπειτα από επέμβαση των «αδιάφθορων» της ΕΛΑΣ, μετά από καταγγελία συναδέλφου της ότι τον εκβίαζε για να του αποσπά χρηματικά ποσά.


Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η καταγγελία ήρθε από ειδικό φρουρό, διατεινόμενο πως η συνάδελφός του την οποία είχε γνωρίσει διαδικτυακά, ότι τον εκβίαζε συστηματικά. Ο 39χρονος χρειάστηκε τελικά να απευθυνθεί στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων.


Μαζί με τους Αδιάφθορους καταστρώθηκε ένα σχέδιο παγίδευσης της επιτήδειας αστυνομικού, μέσω προσημειωμένων χαρτονομισμάτων.


Γιατί τον εκβίαζε η αστυνομικός


Όπως αναφέρει το μέσο, ο 39χρονος διατηρούσε διαδικτυακή γνωριμία με την εν λόγω, την οποία αποφάσισε να διακόψει μετά από κάποιο διάστημα. Ο εκβιασμός στον οποίο προέβη κατόπιν η αστυνομικός αποτυπώνεται και στα απειλητικά ηλεκτρονικά μηνύματα που το θύμα παρείχε στις αρχές.


Σε αυτά, απαίτησε μάλιστα να της παραδώσει χρηματικό ποσό ύψους 250 ευρώ, με σημείο παράδοσης κάθε φορά κοντά στη Γενική Αστυνομική Δύναμη Αττικής.


Ωστόσο, πριν την τρίτη προγραμματισμένη τους «αγοραπωλησία», ο 39χρονος απευθύνθηκε στις Εσωτερικές Υποθέσεις, με τους αξιωματικούς να διαθέτουν 5 προσημειωμένα νομίσματα των 50 ευρώ, με τα οποία συνελήφθη στην κατοχή της η δράστης.


Πηγή: reader.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html