Διπλό «χτύπημα» Γιαννακόπουλου! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Διπλό «χτύπημα» Γιαννακόπουλου!

Κατηγορία Παναθηναικός στις   8:00 μ.μ.  |  Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024


Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει… κυκλώσει κάποια ονόματα που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα τη νέα σεζόν.


Οι Πρωταθλητές Ευρώπης σχεδιάζουν ήδη το ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν, προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή και η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών θέλει τον Λορέντζο Μπράουν ήδη να προβάρει τα «πράσινα», ενώ ο Εργκίν Αταμάν στοχεύει σε ακόμη δυο με τρεις παίκτες.


Τα δημοσιεύματα θέλουν τον Βασίλιε Μίτσιτς να έχει έρθει σε συμφωνία με το «τριφύλλι», όμως το ερώτημα πλέον είναι εάν χωρούν όλοι οι αστέρες μαζί στο ρόστερ και σε ποιον θα μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής, καθώς υπάρχουν ήδη οι Σλούκας, Ναν και Γκραντ που θέλουν αρκετά λεπτά μέσα στο παρκέ.


Οι «πράσινοι» όμως κυνηγούν έναν ψηλό με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που ζητάει ο Αταμάν και όχι τον Μόουζες Ράιτ, ο οποίος πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό, είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό. Για το «τριφύλλι» ακούστηκε ακόμα η περίπτωση του Όστιν Γουάιλι, όμως ο Τούρκος προπονητής ζητάει έναν ψηλό με χαρακτηριστικά τύπου Μπαλτσερόφσκι με μακρινό σουτ και έφεση στο ριμπάουντ και για το λόγο αυτό, ο Γιώργος Παπαγιάννης παραμένει στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό.


Παράλληλα, ο Αταμάν θα ήθελε πολύ στον Παναθηναϊκό έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Νάιτζελ Χέις Ντέιβις της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος έχει ακόμη βέβαια συμβόλαιο με τους Τούρκους.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html