Νέο θρίλερ με εξαφάνιση τουρίστα: Αγνοείται Αμερικανός στην Αμοργό « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Νέο θρίλερ με εξαφάνιση τουρίστα: Αγνοείται Αμερικανός στην Αμοργό

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   1:08 π.μ.  |  Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024




Συναγερμός σήμανε στις Αρχές με τη δήλωση εξαφάνισης την Τρίτη 11 Ιουνίου ενός Αμερικανού τουρίστα στο νησί της Αμοργού.


Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές οι έρευνες παραμένουν άκαρπες μέχρι αυτή την ώρα. Οι Αρχές χτενίζουν την περιοχή και προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις στο νέο θρίλερ εξαφάνισης, που αυτή τη φορά διαδραματίζεται στο νησί της Αμοργού.


Ειδικότερα, την Τρίτη, 11-06-2024 και ώρα 16:56 ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αμοργού από φιλικό πρόσωπο του εξαφανισθέντα ότι ένας υπήκοος Η.Π.Α και Γαλλίας, συνταξιούχος αστυνομικός στις Η.Π.Α. και κάτοικος Λος Άντζελες, ξεκίνησε πεζοπορία μόνος του από την Αιγιάλη Αμοργού, ακολουθώντας χαρακτηρισμένο μονοπάτι, με τελικό προορισμό τα Κατάπολα.


Το φιλικό πρόσωπο του Αμερικανού τουρίστα ανησύχησε επειδή ο φίλος του δεν ανταποκρινόταν στις επαναλαμβανόμενες τηλεφωνικές επικοινωνίες που επιχειρούσε. Όπως δήλωσε στους αστυνομικούς του τοπικού σταθμού, ο εξαφανισθείς φίλος του έφερε κατά την πεζοπορία δύο τηλεφωνικές συσκευές ενώ ως τελευταία επικοινωνία φαίνεται μήνυμα που έστειλε από το κινητό του στην αδελφή του, φωτογραφίζοντας την πληροφοριακή πινακίδα του μονοπατιού που ακολούθησε.


Αμέσως σήμανε συναγερμός και οι αστυνομικοί του Α.Σ. Αμοργού ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό του εξαφανισθέντος ατόμου με την συνδρομή πυροσβεστών και κλιμάκιο εθελοντών διασωστών, με αρνητικό μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.



flash.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html