All in σε Έλληνα άσο ο Παναθηναϊκός « Enimerosi 247

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

All in σε Έλληνα άσο ο Παναθηναϊκός



Ο Παναθηναϊκός έχει θέσει ως ξεκάθαρη προτεραιότητα την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου του ρόστερ και προς αυτή την κατεύθυνση, ετοιμάζει την πρώτη του κίνηση.


Βασικός στόχος του Ντιέγκο Αλόνσο και του Παναθηναϊκού από εδώ και πέρα, είναι να διαψευστούν τα όσα πιστεύουν οι στοιχηματικές εταιρίες και να μπει η ομάδα στο League Phase του Γιουρόπα Λιγκ.


Αρκετοί είναι οι παίκτες που βρίσκονται στη λίστα του συλλόγου, προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ, με κορυφαίο όνομα τον Δημήτρη Γιαννούλη. Ο 28χρονος αριστερός οπισθοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τη Νόριτς και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Προτίμησή του είναι το εξωτερικό, όμως σύμφωνα με τη Sportday δεν έχει βρει αυτό που ψάχνει και έτσι το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Σούπερ Λιγκ εξετάζεται σοβαρά στο μυαλό του.


Ο Παναθηναϊκός έχει μπει δυνατά στο «παιχνίδι» της απόκτησής του και έχει κάνει ήδη την τελική του κίνηση, προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του.


Το «μπαλάκι» είναι πλέον στα χέρια του Έλληνα άσου, ο οποίος θα κληθεί να πάρει την απόφαση, για το πού θα τον βρει η επόμενη σεζόν.


Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε σε 38 εμφανίσεις για το αγγλικό κουπόνι ΟΠΑΠ, σημειώνοντας τέσσερις ασίστ.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html