Πώς και γιατί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κάνει "all in" το φετινό καλοκαίρι, τα σενάρια που κυκλοφορούν, ποιος βάζει έξτρα χρήματα και οι αλλαγές που έρχονται! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Πώς και γιατί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κάνει "all in" το φετινό καλοκαίρι, τα σενάρια που κυκλοφορούν, ποιος βάζει έξτρα χρήματα και οι αλλαγές που έρχονται!

Κατηγορία Παναθηναικός στις   12:09 π.μ.  |  Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024



"Αλαφούζο, πούλα", ήταν το κεντρικό σύνθημα των οπαδών τής Θύρας 13 στο συλλαλητήριο, λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι τού Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, που ήταν το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος για φέτος.


Σε αυτό το θέμα δεν θα μπούμε στα εσωτερικά τού Παναθηναϊκού - Δηλαδή της διοίκησης, των οργανωμένων οπαδών κ.λπ., αλλά θα εξετάσουμε τη μαγική λέξη "πούλα" και πώς θα μπορούσε να γίνει αυτή την περίοδο. Τυπικά, δηλαδή, το "πούλα" μπορει να είναι μια επιθυμία, αλλά το "σε ποιον" είναι μια κραυγαλεα απορία.


Γιατί όλα αυτά τα χρόνια που ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, γράφτηκαν, ειπώθηκαν και ακούστηκαν πολλά για την παραχώρηση της ΠΑΕ, αλλά δεν έγινε τίποτα! Να θυμηθούμε τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια;


Επί των ημερών του Γιάννη Αλαφούζου υπήρξε ενδιαφέρον επιχειρηματιών από την Κίνα που, στο τέλος, έκαναν τους Κινέζους, η προσπάθεια του Ταϊλανδού Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να πάρει την ΠΑΕ, αλλά και η σαφώς πιο σοβαρή πρόταση του Ελληνοαμερικανού Μάρκου Δρακωτού (ως επικεφαλής ομογενών επιχειρηματιών).


Ξεκάθαρος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος


Προφανώς η πιο σημαντική από αυτές τις περιπτώσεις ήταν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που είχε καλές επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο για να αποκτήσει και την ΠΑΕ και να φτιάξει στο ΟΑΚΑ μια Παναθηναϊκή Πολιτεία (με το να αποκτήσει και το γήπεδο μπάσκετ αλλά και εκείνο του ποδοσφαίρου) αλλά, τελικά δεν καρποφόρησε ούτε κι αυτό.


Μάλιστα, επειδή τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή το Ευρωπαϊκό που κατέκτησε η ομάδα μπάσκετ του Τριφυλλιού, αρκετοί φίλοι ζητούσαν από τον Γιαννακόπουλο να αναλάβει και την ΠΑΕ, αυτός ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία τέτοια πρόθεση πλέον.



Φέρνει εκατομμύρια ο Ατζούν - Το παίρνει πάνω του ο Αλαφούζος


Με λίγα λόγια, το "πούλα" των οπαδών, χρειάζεται και κάποιον για να αγοράσει. Κι εδώ μπαίνει ένα ακομα ερώτημα: Πόσο μπορεί να πουλάει ο Αλαφούζος και, το κυριότερο, είναι το πότε; Γιατί αυτή τη στιγμή η ομάδα παίζει στη Λεωφόρο και περιμένει, μέσα στα επόμενα χρόνια να έχει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή έδρα με 35-40.000 θέσεις. Γιατί να μην πουλήσει τότε, δηλαδή;

Και κάτι τελευταίο: Ακούγεται, έντονα, ότι μπορεί η έλευση του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό να οδήγησε σε μεγάλο βαθμό στην απώλεια του τίτλου, αλλά η μεγαλύτερη εμπλοκή του Ατζούν στα των Πράσινων μόνο σε καλό μπορεί να βγει στο τριφύλλι. Όχι γιατί θα μπει ο ίδιος στην ΠΑΕ, όπως γράφουν δεξιά κι αριστερά, το προσεχές καλοκαίρι. Αλλά γιατί φαίνεται ότι έχει μεσολαβήσει για να βρεθεί με υψηλό ποσοστό της μετοχικής σύνθεσης (τύπου 40%) μεγάλη τουρκική αεροπορική εταιρεία. Που θα φέρει ρευστό στο κλαμπ και θα βοηθήσει για την αγωνιστική του απογείωση, παράλληλα με τις εξελίξεις στο πεδίο του γηπέδου...



Ίσως αυτή η εξέλιξη εξηγεί και την απόφαση του Αλαφούζου να κάνει… all in το φετινό καλοκαίρι και να εκτοξεύσει το μπάτζετ της ΠΑΕ. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα η τεράστια πρόταση στον Μαουρίσιο Σάρι, η οποία σίγουρα θα συνοδεύεται και με ένα μεγάλο μπάτζετ για μεταγραφές!



Πηγή: sportdog.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html