Περιπέτεια για 83χρονη με αναπηρικό αμαξίδιο: Την έβαλαν σε λάθος πτήση και πήγε Τίρανα αντί για Αθήνα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Περιπέτεια για 83χρονη με αναπηρικό αμαξίδιο: Την έβαλαν σε λάθος πτήση και πήγε Τίρανα αντί για Αθήνα

Κατηγορία Διεθνή στις   11:06 π.μ.  |  Κυριακή 2 Ιουνίου 2024


Ταξίδι σε άλλη χώρα για ηλικιωμένη γυναίκα με αναπηρικο αμαξίδιο καθώς στο αεροδρόμιο την έβαλαν σε λάθος αεροπλάνο.


Ένας συνοδός εδάφους στο αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης οδήγησε κατά λάθος μια 83χρονη σε αναπηρικό αμαξίδιο σε λάθος αεροπλάνο, με αποτέλεσμα η γυναίκα να φτάσει στα Τίρανα αντί για την Αθήνα, όπου ήθελε να επισκεφτεί την οικογένειά της.


«Η αιτία ήταν μια ατυχής αλυσίδα περιστάσεων», δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Νυρεμβέργης, σημειώνοντας ότι υπήρξε πρόβλημα επικοινωνίας με την ηλικιωμένη, η οποία δεν μιλούσε γερμανικά ή αγγλικά. «Λυπούμαστε πολύ για αυτό το περιστατικό», πρόσθεσε.


Η 83χρονη γυναίκα σκόπευε να επισκεφτεί την οικογένειά της στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα, αλλά λόγω του λάθους κατέληξε στα Τίρανα, όπως δήλωσε η κόρη της στη γερμανική εφημερίδα Nuernberger Nachrichten. Μόλις έφτασε στην αλβανική πρωτεύουσα, η ηλικιωμένη τηλεφώνησε στην κόρη της, η οποία φρόντισε για τη διαμονή της μέχρι την επόμενη πτήση προς την Αθήνα.


Η κόρη της ανέφερε στη γερμανική εφημερίδα ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς έγινε αυτό το μπέρδεμα, καθώς η μητέρα της δεν είχε εισιτήριο για τα Τίρανα.


Ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Νυρεμβέργης δήλωσε ότι, μετά από έλεγχο των συνθηκών του περιστατικού, ελήφθησαν μέτρα ώστε να αποφευχθεί παρόμοιο συμβάν στο μέλλον.


Επιπλέον, η διοίκηση του αεροδρομίου προσφέρθηκε να καλύψει όλα τα έξοδα που προέκυψαν από το λάθος του συνοδού εδάφους.


Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html