Γιώργος Καραϊβάζ: Διακόπηκε για τις 5 Ιουλίου η δίκη των δύο αδερφών για την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Γιώργος Καραϊβάζ: Διακόπηκε για τις 5 Ιουλίου η δίκη των δύο αδερφών για την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου

Κατηγορία Ελλάδα στις   7:52 μ.μ.  |  Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024


Για τις 5 Ιουλίου διακόπηκε η δίκη για την στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Η δίκη διεκόπη μετά από αίτημα της υποστήριξης της κατηγορίας.


Ο συνήγορος της χήρας και του γιου του Γιώργου Καραϊβάζ ζήτησε αρχικά την αναβολή της δίκης λέγοντας πως χειριζόταν την δικογραφία μαζί με τον συνάδελφο του, Απόστολο Λύτρα, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «έχει ένα προσωπικό πρόβλημα».


Όπως ανέφερε ο συνήγορος ανέλαβε την υπόθεση από τα Χριστούγεννα και όλα τα στοιχεία της υπόθεσης βρίσκονται στο γραφείο του συναδέλφου με τον οποίο δεν πρόλαβε να συναντηθεί. «Επειδή το κώλυμα του συνηγόρου προέκυψε σχετικά πρόσφατα, αυτή η αδυναμία θα διαρκέσει, δεν έχει μπει “λουκέτο”, λειτουργεί το γραφείο, να προτείνω τη πολύ μικρή διάρκεια διακοπής για δύο εργάσιμες ημέρες για να λάβει τα έγγραφα» είπε η εισαγγελέας.


«Δεν είναι δυνατόν να συνεργαστώ αυτή τη στιγμή με έναν άνθρωπο που βρίσκεται φυλακή. Αυτά τα στοιχεία δεν μπορούσα να τα έχω εγώ. Θα αλλάξουν την πορεία της υπόθεσης. Δεν είναι δυνατόν να μπορούσα να προβλέψω τι θα γίνει» απάντησε ο συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας, Αντώνη Ξυλουργίδης.



Αυτή η τοποθέτηση προκάλεσε ωστόσο και την αντίδραση της υπεράσπισης η οποία ζήτησε στο διάστημα της διακοπής να προσκομιστούν τα «νεότερα στοιχεία».


«Το να έχουμε ως δεδομένο πως υπάρχει μία αμοιβή είναι επιβαρυντικό, επειδή εμβάσματα δεν υπάρχουν, λογαριασμοί στο εξωτερικό δεν υπάρχουν, στο πλαίσιο της διακοπής να εισφερθούν όλα τα στοιχεία τα οποία πρώτος ο συνήγορος υποστήριξης εισέφερε στον ΑΝΤ1» τόνισε η συνήγορος υπεράσπισης, Αθανασία Σταυρή.



Το δικαστήριο τελικά απόφαση να διακόψει τη δίκη για τις 5 Ιουλίου.


Υπενθυμίζεται πως στο εδώλιο κάθονται, τα δύο αδέλφια, που κατηγορούνται για τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου. Η προσωρινή κράτησή τους λήγει στις 28 Οκτωβρίου 2024 και για τον λόγο αυτόν η δίκη προσδιορίστηκε για τον Ιούνιο. Η οικογένεια του δημοσιογράφου έχει δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας στην υπόθεση και ζητά την επιβολή της μέγιστης των ποινών στους δύο καταδικασθέντες.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html