Χάιντι Κλουμ: Έκλεισε τα 51 και έκανε ηλιοθεραπεία τόπλες (εικόνα) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Χάιντι Κλουμ: Έκλεισε τα 51 και έκανε ηλιοθεραπεία τόπλες (εικόνα)

Κατηγορία Lifestyle στις   11:48 π.μ.  |  Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024


Tο διάσημο μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της.


Γενέθλια είχε η Χάιντι Κλουμ η οποία έκλεισε τα 51α της χρόνια και τα γιόρτασε μαζί τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μάλιστα, το διάσημο μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιοτυπα από την συγκεκριμένη μέρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Η εντυπωσιακή Χάιντι Κλουμ, λοιπόν, σε μια από αυτές τια αναρτήσεις της επέλεξε να ποζάρει με τον σύζυγό της, Τομ Κάουλιτζ και μάλιστα την ώρα που οι δυο τους αντάλλασσαν ένα καυτό φιλί, κάτι που φανερώνει πόσο ερωτευμένοι είναι μεταξύ τους.



Μάλιστα, σε μία άλλη φωτογραφία το διάσημο μοντέλο, φαίνεται να ξυπνά δίπλα στον αγαπημένο της γράφοντας ένα πολύ ωραίο μήνυμα στη λεζάντα: «Ξύπνησα με αυτό το όμορφο δώρο. Νιώθω τυχερή κι ευλογημένη».



Ακόμα, το διάσημο μοντέλο στην ανάρτησή της, επέλεξε να ανεβάσει και άλλες φωτογραφίες στις οποίες αποκάλυψε τον υπέροχο στολισμό που είχε διαλέξει για το πάρτυ γενεθλίων της, ο οποίος ήταν σε ροζ αποχρώσεις, ενώ ο χώρος ήταν στολισμένος με μπαλόνια στο σχήμα του αριθμού «51», αλλά και πολλά όμορφα λουλούδια. Αυτή την ανάρτηση τη συνόδευσε με μια λεζάντα στην οποία έγραψε: «Όλα όσα μπορούσα να ευχηθώ»,



Τέλος, αυτό που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση και τρέλλανε τους ακολούθους της, είναι ένα story της στο οποίο εκείνη φαίνεται την που απολαμβάνει τόπλες την ηλιοθεραπεία της δίπλα στην πισίνα.




Πηγή: 


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html