Η συγκινητική μέρα που ο 5χρονος Jordan έγινε... υπερήρωας με το προσθετικό του χέρι (βίντεο) « Enimerosi 247

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Η συγκινητική μέρα που ο 5χρονος Jordan έγινε... υπερήρωας με το προσθετικό του χέρι (βίντεο)


Ένα αγόρι από το Long Island που γεννήθηκε χωρίς αριστερό χέρι πέτυχε την ιδιότητα του υπερήρωα - και ήταν πολύ ευτυχισμένος.


Ο Jordan, 5 ετών, έγινε ο νεότερος αποδέκτης ενός κορυφαίου βιονικού βραχίονα, διακοσμημένος -κατόπιν αιτήματος του νεαρού- με κόκκινο και χρυσό «Iron Man».



«Μόλις περπατούσε στους δρόμους του Μανχάταν, σήκωνε το νέο του χέρι στον αέρα ουρλιάζοντας «Τάξι!»» είπε η μαμά του, στην The Post. Η συγκινημένη μητέρα τριών παιδιών έκανε το ταξίδι με τον Jordan από το σπίτι τους στο Ντιξ Χιλς την Τετάρτη στα γραφεία της Open Bionics στο Park Avenue, όπου το αγόρι απέκτησε το χέρι του «ήρωα» του.



Τα χέρια συνήθως προορίζονται για μεγαλύτερα παιδιά. Ωστόσο, η σωματική ανάπτυξη και η συναισθηματική ωριμότητα του Jordanτον έκαναν τον τέλειο υποψήφιο για να σημειώσει ένα νέο ρεκόρ, δήλωσε ο Daniel Green, πιστοποιημένος προσθετικός και ορθοτέχνης στο Open Bionics.


Το μη επεμβατικό προσθετικό του Jordan διαμορφώθηκε άψογα για να προσαρτηθεί και να αποσπαστεί από το σημείο που τελειώνει το αριστερό του χέρι!


Τα ηλεκτρόδια και οι αισθητήρες ανιχνεύουν τις μυϊκές συσπάσεις και ανταποκρίνονται με κατάλληλες κινήσεις χεριών και δακτύλων. Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 14 ωρών και χρειάζεται περίπου ένα μήνα για να παραχθεί.



Πηγή:  E-Radio.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html