Οι ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 25/6/2024 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Οι ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 25/6/2024

Κατηγορία Ζώδια στις   6:32 π.μ.  |  Τρίτη 25 Ιουνίου 2024




Δες αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Μέρα εντάσεων και εκνευρισμών κυρίως σε συλλογικό επίπεδο είναι η σημερινή Τρίτη 25 Ιουνίου 2024. Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου στρέφει το ενδιαφέρον μας σε θέματα που συνδέονται με την κοινωνία, την πολιτική, τις ομάδες και τους συλλόγους.


Οι δύσκολες γωνίες της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό δημιουργούν μία συγκρουσιακή διάθεση η οποία θα προκαλέσει ρήξεις ιδιαίτερα σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς Υδροχόους του 2ου και 3ου δεκαημέρου


Δες αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου:


Κριός - Διάθεση για τόλμη και ρίσκο

Σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Κριέ είσαι αεικίνητος και αρκετά του τολμηρός! Η μέρα σου είναι γεμάτη επαφές και βρίσκεσαι εν τάχει προκειμένου να τακτοποιήσεις υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά σου. Εύκολα αυτή την ημέρα μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το κοινωνικό περιβάλλον ή και με τους συνεργάτες για ζητήματα οικονομικών. Συγκράτησε την τόλμη και το ρίσκο και προφύλαξε πολύ περισσότερο τα κεκτημένα σου. Η συμβουλή της οικογένειας θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για να πάρεις μία σημαντική απόφαση.


Ταύρος - Συγκρούσεις και ανατροπές σε συνεργασίες

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Τρίτη είσαι επικεντρωμένος στα επαγγελματικά σου και η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου ενισχύει πολύ περισσότερο τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Δεδομένου ότι η Σελήνη σχηματίζει δύσκολες γωνίες με τον Άρη και τον Ουρανό από το ζώδιο σου δεν θα λείψει και η συγκρουσιακή διάθεση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συνειδητοποιείς ότι δεν τηρούνται αυτά που είχες συμφωνήσει σε κάποιες συνεργασίες σου. Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν λοιπόν θα προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό και καλό είναι να αποφύγεις τις εκρήξεις θυμού αλλά να θυμάσαι πως την άκρη σου θα την βρεις.


Δίδυμοι - Μέρα με κέφι και αισιοδοξία

Παρόλο που η σημερινή Τρίτη είναι αρκετά απαιτητική και με πολλές επικοινωνίες και επαφές σίγουρα αγαπητέ μου Δίδυμε εσύ θα καταφέρεις να βρεθείς απόλυτα κερδισμένος. Προχωρούν ζητήματα εγγράφων, συμφωνιών, επαφών για θέματα ταξιδιού ενώ είσαι ιδιαίτερα αισιόδοξος και πρόσχαρος σε κάθε νέα προοπτική που εμφανίζεται τώρα. Η μέρα είναι κατάλληλη και για να κλείσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες που αποτελούσαν έναν βραχνά. Θετικές εξελίξεις έρχονται και στον οικονομικό τομέα τώρα μπορείς να προχωρήσεις επιτυχώς σε οικονομικά συμφωνητικά αλλά να δεις και το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου να ανεβαίνει.


Καρκίνος - Μην χαλάς το όμορφο κλίμα

Αγαπητέ μου Καρκίνε διανύεις ένα εξαιρετικό διάστημα με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη να κινούνται στο ζώδιο σου προσφέροντας τις ευκαιρίες για αναζωογόνηση, ευχάριστες επικοινωνίες, ανανέωση αλλά και έρωτα. Σήμερα ωστόσο μπορεί να γίνεις αρκετά απόλυτος στις επιθυμίες σου και αρκετά εκρηκτικός στη συμπεριφορά σου προκειμένου να πετύχεις αυτό που θες. Κάποιες ανησυχίες αναμένεται να προκληθούν στον τομέα των οικονομικών και θα χρειαστεί να συγκρατηθείς και να σκεφτείς τι είναι καλύτερο για σένα προκειμένου να μην κάνεις σπατάλες ή επιπολαιότητες που θα σε επιβαρύνουν. Στο αισθηματικό τομέα ενώ υπάρχει εύνοια, η ζήλια και το πάθος μπορεί σήμερα να είναι η αιτία που θα προκληθούν κάποια καυγαδάκια.


Λέων - Μέρα εκνευρισμού

Μία εκρηκτική ημέρα ανοίγεται μπροστά σου αγαπητέ φίλε Λέοντα. Η Σελήνη κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου τον Υδροχόο και είναι φανερό ότι επηρεάζεσαι έντονα από τις διαθέσεις και τη συμπεριφορές των ανθρώπων που έχουν έναν σταθερό ρόλο στη ζωή σου. Οι δύσκολες γωνίες που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη και τον Ουρανό αναμένεται να προκαλέσουν κάποια καβγαδάκια στα επαγγελματικά σου είτε στη σταθερή σου σχέση. Δεν μπορείς πλέον να δικαιολογήσεις την αλλόκοτη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων με αποτέλεσμα να αντιδράς. Ένα επαγγελματικό σχέδιο είναι πολύ πιθανό να αλλάξει ξαφνικά μορφή και αυτό να είναι η αιτία που εσύ θα βρεθείς σε εκνευρισμό.


Παρθένος - Οι υποχρεώσεις σε αγχώνουν

Μία ημέρα υψηλών απαιτήσεων ξεκινάει για σένα αγαπητέ φίλε Παρθένε με την Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με ενισχύει πολύ περισσότερο την υπεραναλυτικότητά σου και την επιμονή σου να στέκεσαι σε κάθε μικρή λεπτομέρεια. Σήμερα επικεντρώνεσαι ε περισσότερο στα επαγγελματικά σου, υπάρχουν ειδήσεις και επαφές που σου προκαλούν ένταση γιατί σου αλλάζουν το πρόγραμμα. Η συμβουλή μου για σήμερα είναι να ακολουθήσεις λίγο πιο αργούς ρυθμούς στην καθημερινότητά σου και να μην φορτίζεσαι με παραπάνω στρες. Οι φίλοι και ο έρωτας μπορούν να αποτελέσουν μία ευχάριστη διέξοδο για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να δεις τα πράγματα πιο ευχάριστα.


Ζυγός - Μέρα με κέφι και ανανέωση

Αγαπητέ φίλε Ζυγέ είσαι από τα τυχερά ζώδια της ημέρας αφού η Σελήνη κινείται σε ένα φιλικό για σε ένα ζώδιο τον Υδροχόο ενισχύοντας την επιθυμία σου για διασκέδαση, έρωτα και ανεμελιά. Ακόμα και αν η μέρα σε βρίσκει στη δουλειά η διάθεση σου θα είναι αρκετά ευχάριστη δημιουργική και θα κάνεις ευχάριστα σχέδια για όλα αυτά που επιθυμείς να υλοποιήσεις στο άμεσο μέλλον. Το ευάλωτο σημείο σου ωστόσο αυτή την ημέρα είναι το οικονομικό γιατί εσύ ο ίδιος μπορεί να λειτουργήσεις αρκετά επιπόλια με το χρήμα, κάνοντας αγορές διασκέδασης ή και καλλωπισμού!


Σκορπιός - Μέρα είναι και θα περάσει

Διατήρησε σήμερα αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που δεν θέλεις οι σχέσεις σας να κλονιστεί ή να δημιουργηθεί μία παρεξήγηση μεταξύ σας. Φίλε μου σκορπιέ είναι γεγονός ότι αυτή την Τρίτη είσαι αρκετά πιο εύθικτος , παραπονιάρης και παίρνεις κάποιες καταστάσεις τις μετρητοίς. Δεν είναι απαραίτητο ότι τα καβγαδάκια και οι γκρίνιες της ημέρας θα οφείλονται ωστόσο αποκλειστικά και μόνο από δική σου συμπεριφορά, απεναντίας τόσο ο σύντροφός σου όσο και οι σταθεροι σου συνεργάτες θα γίνονται αρκετά προκλητικοί με τη συμπεριφορά τους ενώ εσύ είναι φανερό ότι δεν έχεις άλλο υπομονή για να βάλεις νερό στο κρασί σου. Αυτό το κλίμα έντασης δεν θα διατηρηθεί για πολύ επομένως να σκέφτεσαι πως μέρα είναι και θα περάσει.


Τοξότης - Τολμάς σε εργασιακές αλλαγές

Αγαπητέ φίλε Τοξότη μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος φαίνεται ότι είσαι σε εγρήγορση και ετοιμότητα να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου, να κάνεις τις επικοινωνίες σου και να τολμήσεις να προχωρήσεις σε αλλαγές που είχες στο μυαλό σου. Η μέρα σου έχει καθαρά επικοινωνιακό χαρακτήρα , προχωρούν ζητήματα εργασιακά γίνονται αναπροσαρμογές στην εργασία που πιθανότατα σε αγχώνουν αρκετά, αλλά η επιτυχία σου είναι δεδομένη. Το οικονομικό κέρδος αναμένεται να σου δώσει μία μορφή επιβράβευσης. Στον έρωτα σε διακατέχει το πάθος και ο παρορμητισμός.


Αιγόκερως - Άγχος για τα οικονομικά

Αρκετό άγχος για τα οικονομικά αναμένεται να έχεις αυτή την Τρίτη αγαπητέ φίλε Αιγόκερε. Παίρνεις μολύβι και χαρτί και σημειώνεις τα έσοδα και τα έξοδα προκειμένου να κάνεις τα κουμάντα σου. Παρόλα αυτά η μέρα αναμένεται να προκαλέσει και κάποιες εντάσεις και καβγαδάκια με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ριγμένος οικονομικά ή ότι σου καθυστερούν κάποια χρήματα που είχατε συμφωνήσει. Βελτιωμένες είναι συνθήκες στην αισθηματική σου ζωή, η καλή επικοινωνία με το σύντροφό σου θα μπορέσει να λειτουργήσει χαλαρωτικά στις πιέσεις της ημέρας


Υδροχόος - Λειτουργείς εγωιστικά

Αγαπητέ φίλε Υδροχόε για σήμερα Τρίτη η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο και σε διακρίνει η εξωστρέφεια και η επιθυμία ακολουθήσεις το ένστικτό σου και να ικανοποιήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Ωστόσο αυτή την ημέρα είναι πολύ πιθανόν να λειτουργήσεις αρκετά εγωιστικά και έκρυθμα απέναντι στα αγαπημένα πρόσωπα και να δημιουργηθούν κάποια καβγαδάκια άνευ σημαντικού λόγου και αιτίας. Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι ή να μην αντιδράς με τρόπο εγωιστικό, θυμήσου ότι το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις.


Ιχθύς - Μέρα αποκαλύψεων

Αγαπητέ φίλε Ιχθύ, Τρίτη σήμερα και τριγυρίζουν στο μυαλό σου πολλές σκέψεις που δημιουργούν μέσα σου ένα ψυχολογικό “τσουνάμι”! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου η μέρα σε προδιαθέτει να κλείσει εκκρεμότητες και να προετοιμάσεις το έδαφος για εργασίες που θα λάβουν χώρα στο υπόλοιπο μέρος της εβδομάδας. Κάποιες ειδήσεις - αποκάλυψη στα επαγγελματικά θα σου προκαλέσουν ανησυχία! Ευχάριστα είναι τα νέα στα αισθηματικά σου, όπου μία ερωτική επικοινωνία - συνάντηση θα αγγίξει μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σου


Πηγή: flash.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html