Οι ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 23/6/2024 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Οι ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 23/6/2024

Κατηγορία Ζώδια στις   4:44 π.μ.  |  Κυριακή 23 Ιουνίου 2024




Προσπαθούμε να βρούμε τις ισορροπίες μας μετά την χθεσινή Πανσέληνο και για σήμερα Κυριακή 23 Ιουνίου, η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω σε θετικές γωνίες με τον Κρόνο από τους Ιχθείς και τον Ουρανό από τον Ταύρο, μας βοηθούν σημαντικά να οργανωθούμε, να θέσουμε στόχους και να εφαρμόσουμε αλλαγές που θα μας βοηθήσουν να ανανεωθούμε.


Τα τυχερά ζώδια για σήμερα είναι πρωτίστως οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και δευτερευόντως οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 2ου και 3ου δεκαημέρου!


Δες αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου:


Κριός – Κερδίζεις το χαμένο έδαφος

Σήμερα Κυριακή αγαπητέ μου Κριέ προσπαθείς να κερδίσεις το χαμένο έδαφος, κάνοντας κάποιες υποχωρήσεις και λειτουργώντας πιο λογικά και δομημένα μειώνοντας την παρορμητικότητα ή και τον θυμό σου! Δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στην κοινωνική σου εικόνα, στο πώς θα είσαι τυπικός σε ανθρώπους που σου έχουν σταθεί έως τώρα και αυτό ακριβώς κάνεις. Επιπλέον είναι μία ημέρα που οργανώνεις τα αμέσως επόμενα βήματά σου και στα οικονομικά, γιατί είναι φανερό ότι οι ανάγκες της οικογένειας αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.


Ταύρος – Αέρας αισιοδοξίας

Σήμερα έχει την ανάγκη να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να ξεφύγεις από τα τετριμμένα, θες να κάνεις κάτι διαφορετικό, να δραπετεύσεις από την ρουτίνα που τόσο πολύ αγαπάς, προπάντων όμως έχει την επιθυμία να αλλάξεις εικόνες και να ανταλλάξεις απόψεις και ιδέες. Η μέρα σε ευνοεί για όλα τα παραπάνω και σου φέρνει στο πιάτο τις ευκαιρίες εκείνες για να ανανεωθείς, να συναντήσεις αγαπημένα πρόσωπα, να ενδυναμώσεις φιλίες αλλά και για να αποκτήσεις νέες εμπειρίες! Σε όλα τα παραπάνω βοηθά και ο Άρης από το ζώδιο σου, που σου δίνει το θάρρος, το τσαγανό και την τόλμη να ξεκουνηθείς από τον καναπέ και να κάνεις κάτι διαφορετικό!


Δίδυμοι – Ανυποχώρητη στάση

Σήμερα Κυριακή είσαι αρκετά απόλυτος στα θέλω σου φίλε μου Δίδυμε και δεν έχεις καμία διάθεση να κάνεις κανέναν συμβιβασμό! Θέλεις να έχεις τον έλεγχο σε όλα, με αποτέλεσμα να γίνεσαι πιο καυστικός , επικριτικός ή και έντονος στον τρόπο έκφρασής σου! Προτεραιότητά σου είναι να ασχοληθείς με πράγματα που γεμίζουν την ψυχή σου και σε βοηθούν να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε επιβάρυναν. Το μέλλον των επαγγελματικών και των οικονομικών εξακολουθεί να είναι ένα «σαράκι» και αναζητάς λύσεις!


Καρκίνος - Μέρα συντροφικότητας

Φίλε μου Καρκίνε, μετά την χθεσινή Πανσέληνο προσπαθείς να αποφορτιστείς και να γεμίσεις μπαταρίες αναζητώντας αυτή την ημέρα την συντροφιά ανθρώπων που ηρεμούν το μυαλό σου αλλά και που σε βοηθούν να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις! Αναγνωρίζεις ότι έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που έχουν τον τρόπο να σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το δυσάρεστο κλίμα που βίωσες τις προηγούμενες μέρες. Πες ναι σε προσκλήσεις – προτάσεις που θα δεχθείς, ενώ μία συζήτηση ή μία πρόταση, θα μπορέσει σήμερα να διεγείρει την δημιουργικότητά σου και την σπίθα για ένα νέο ξεκίνημα που θα ακολουθήσει λίγο αργότερα!


Λέων – Αποφόρτιση από το στρες

Για σήμερα Κυριακή επικεντρώνεσαι φίλε μου Λέοντα σε δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να αποφορτιστείς από το στρες. Οι συνθήκες σε αναγκάζουν και σήμερα να ακολουθήσεις αυτό που πρέπει να γίνει και όχι αυτό που μπορεί πραγματικά να ήθελες. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να συντονίσεις και πολλές εργασίες περνούν τώρα από τα χέρια σου , η μέρα σε βοηθά στον προγραμματισμό όλων όσων πρέπει να βάλεις μπροστά για να ολοκληρώσεις, δεν θα λείψουν όμως και οι στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης που τόσο έχεις ανάγκη! Στα αισθηματικά επικρατεί ένα αλλόκοτο – μυστήριο κλίμα που σε αγχώνει


Παρθένος - Ερωτική εύνοια

Φίλε μου Παρθένε, για σήμερα Κυριακή το πλανητικό σκηνικό σε βοηθά να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά! Αυτή την ημέρα μαγνητίζεις κοντά σου αυτό που θέλεις πολύ και καταφέρνεις να εκπληρώσεις τα σχέδια σου. Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σε θετικές γωνίες με τον Κρόνο και τον Ουρανό συμβάλουν σημαντικά στην αποκατάσταση της προσωπικής σου ζωής, στην επίλυση κάποιας διαφωνίας και στην σταθεροποίηση μίας σχέσης που είχε περάσει προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Επομένως σήμερα σε διακατέχει ο ενθουσιασμός, η χαρά και … έχεις τις κατακτήσεις σου με κάθε τρόπο!


Ζυγός – Αναγνωρίζεις τα λάθη σου

Αγαπητέ μου Ζυγέ, προσπαθείς να ηρεμήσεις ψυχολογικά από την χθεσινή Πανσέληνο και αυτό είναι κάτι που το καταφέρνεις, έστω και αν οι συνθήκες της καθημερινότητάς σου δεν είναι οι απόλυτα ικανοποιητικές, ή αλλιώς υπολόγιζες ότι θα τα περάσεις αυτή την ημέρα. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή μπορείς να τα επιλύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να δημιουργηθεί μία πιο αρμονική ατμόσφαιρα! Αναγνωρίζεις ότι ίσως και εσύ από την πλευρά σου υπερβάλεις λίγο στις αντιδράσεις σου και προσπαθείς να «συμμαζέψεις» τις καταστάσεις, κάτι το οποίο και το καταφέρνεις!


Σκορπιός – Εκφράζεις με λέξεις όσα έχεις στην καρδιά σου

Φίλε μου Σκορπιέ για σήμερα Κυριακή αξιοποιείς το επικοινωνιακό σου χάρισμα, αλλά και το συνδυαστικό μυαλό σου και συγκροτείς αυτά που θέλεις να γίνουν, ή που ζητάς από τους άλλους να προχωρήσουν. Είναι μία ημέρα που καταφέρνεις και σιγουρεύεσαι για τα συναισθήματα του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει, ενώ παρατηρείς ξαφνικά την θετική αλλαγή της συμπεριφοράς του απέναντι σε σένα! Η μέρα ευνοεί συναντήσεις, επαφές, μετακινήσεις με πρόσωπα αγαπημένα! Είσαι πιο ανοιχτός από ότι συνήθως για να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι!


Τοξότης – Βάζεις μπροστά την λογική

Αγαπητέ μου Τοξότη σήμερα Κυριακή προσπαθείς να δημιουργήσεις έναν πιο σταθερό και αρμονικό πλαίσιο στην καθημερινότητά σου! Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία που είναι τα έμφυτα χαρακτηριστικά σου, είναι ελαφρώς περιορισμένα σήμερα και διακρίνεις ότι πρέπει να δεις πιο λογικά κάποιες καταστάσεις! Στα προσωπικά – οικογενειακά σου ζητήματα, βάζεις νερό στο κρασί σου και λύνεις διαφωνίες. Στον ερωτικό τομέα σε διακρίνει το πάθος αλλά και η ζήλεια (που πρέπει να την περιορίσεις)! Κάποια οικονομικά σχέδια που κάνεις, θα σου βγουν σε καλό!


Αιγόκερως – Μέρα όμορφων εκπλήξεων

Φίλε μου Αιγόκερε, αυτή την Κυριακή περνάς καλά, το διασκεδάζεις και αποφορτίζεσαι από το δυσάρεστο κλίμα που σου προκάλεσε η χθεσινή Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο! Δίνεις προτεραιότητα στην καλοπέραση σου, φροντίζεις να αλλάξεις παραστάσεις, να επικοινωνήσεις με πρόσωπα αγαπημένα, να αφήσεις ελεύθερο χρόνο για ότι γεμίζει την ψυχή σου και σου δίνει χαρά! Δεν λείπουν όμως και οι όμορφες, αιφνίδιες εκπλήξεις που ανεβάζουν ιδιαίτερα την ψυχολογία σου και αφορούν κυρίως την αισθηματική σου ζωή!


Υδροχόος – Έχεις ανάγκη από χρόνο με τον εαυτό σου

Σήμερα έχεις την ανάγκη να περάσεις λίγο μοναχικά την ημέρα σου προκειμένου να βρεις τις συναισθηματικές σου ισορροπίες αγαπητέ μου Υδροχόε! Το κλίμα που δημιουργείται γύρω σου, σου προσφέρει περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά, ενώ καταφέρνεις και συγκροτείς ζητήματα που συνδέονται με το σπίτι – την οικογένεια – τα οικονομικά! Αναγνωρίζεις ότι διανύεις διάστημα που χρειάζεται να αποφορτιστείς από δύσκολα γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει στην ζωή σου, πάρε το χρόνο σου και μην πιέζεις περισσότερο τον εαυτό σου!


Ιχθύς – Το διασκεδάζεις

Μία άκρως κοινωνική και ανάλαφρη Κυριακή ανοίγεται μπροστά σου αγαπητέ μου φίλε Ιχθύ! Είναι μία ημέρα που θα σταθεί πολύτιμη η ζεστή παρέα των φίλων, που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου και θα μπορείς να απολαύσεις μία καλοκαιρινή ημέρα γεμάτη γέλιο, χαρά, χιούμορ και όμορφες εκπλήξεις! Ξαφνικές προτάσεις ή και αποφάσεις της στιγμής, θα φέρουν ανανέωση. Μία συνάντηση από εκεί που δεν το περιμένεις θα αποτελέσει το δικό σου τυχερό δώρο για αυτή την ημέρα.\



Πηγή: flash.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html