Ευρωεκλογές 2024: Οι στοιχηματικές «έβγαλαν» τους νικητές και τις εκπλήξεις « Enimerosi 247

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Ευρωεκλογές 2024: Οι στοιχηματικές «έβγαλαν» τους νικητές και τις εκπλήξεις



Σε 5 μέρες εκατομμύρια πολίτες θα προσέλθουν στα εκλογικά τους τμήματα για να ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές 2024.

Αν και το ενδιαφέρον δεν φαίνεται μεγάλο από την πλευρά των πολιτών. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η αποχή και η χαλαρή ψήφος ευνοήσουν τα μικρά κόμματα με το κόμμα ΝΙΚΗ, Ελληνική Λύση και Φωνή Λογικής να φαίνονται σύμφωνα με τις εκτιμήσεις να κερδίζουν το στοίχημα της Κυριακής. 



Σχεδόν όλες οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν δώσει αποδόσεις για το κόμμα που θα λάβει το μεγαλύτερο ποσοστό τις ευρωεκλογές 2024 της Κυριακής. Σχεδόν όμως όλες δεν συμπεριλαμβάνουν την Νέα Δημοκρατία, η οποία φαίνεται πως θα επικρατήσει κατά την εκλογική διαδικασία.


Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι αποδόσεις των στοιχηματικών για τους υποψηφίους της ΝΔ που θα κερδίσουν μία θέση στο νέο Ευρωκοινοβούλιο που θα συσταθεί. Η απόδοση να κόψει πρώτο τον ν΄΄ημα των ψήφων την Κυριακή ο Γιώργος Αυτιάς πληρώνει 1,55 σύμφωνα με στοιχηματική, ενώ την 5αδα συμπληρώνουν Ελίζα Βόζενμπεργκ, Μπελέρης και Πύρρος Δήμας.


Από την μεριά του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Αρβανίτης πληρώνει με 1,75 ενώ ακολουθούν Νίκος Παππάς, Νίκος Φαραντούρης, Σοφία Μπεκατώρου και Έλενα Κουντουρά.



Σύμφωνα με στοιχηματική εταιρεία, ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει ποσοστό 3,00 εάν υπερβεί το 17% στις εκλογές. Οι επιλογές είναι πολλές για κάθε κόμμα, με τους ενδιαφερόμενους σε πολλές περιπτώσεις να βρίσκουν, και ανάλογα με την στοιχηματική εταιρεία, ανταγωνιστικές αποδόσεις. 


dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html