Οι ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 19/6/2024 « Enimerosi 247

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Οι ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 19/6/2024




Δες αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου..


Σε μία εβδομάδα που δεν μπορούμε εύκολα να κατανοήσουμε ποια είναι η αλήθεια και ποιο είναι το ψέμα, η σημερινή Τετάρτη 19 Ιουνίου αναμένεται να προσφέρει χαμόγελα ικανοποίησης, συναισθηματική πληρότητα, δημιουργικότητα και έμπνευση ειδικά σε Καρκίνους – Σκορπιούς, Ταύρους – Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου τους!


Η σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και μέχρι το απόγευμα υπάρχουν οι αιφνιδιασμοί εκείνοι που θα προσφέρουν συναισθηματική τόνωση!


Δες αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου:


Κριός – Τα δύσκολα ξεπερνιούνται

Πολύπλευρη είναι η ημέρα για το ζώδιο σου αγαπητέ φίλε Κριέ , μέχρι το απόγευμα καταφέρνεις ανακουφίζεσαι από την διεκπεραίωση κάποιων οικονομικών υποθέσεων ενώ ξεπερνάς και κάποια υπόθεση που ταλάνιζε πολύ έντονο τον ψυχισμό σου τις προηγούμενες ημέρες. Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη το απόγευμα συμβάλει στην ανάταση της ψυχολογικής σου διάθεσης και προχωράς μπροστά σε σχέδια ανάλαφρά, καλοκαιρινά παρέα με ανθρώπους που ξέρεις ότι η συντροφιά τους στέκεται πολύτιμη για να περνάς πάντα καλά. 


Ταύρος  - Μέρα τρυφερότητας και ζεστασιάς

Μέρα δημιουργική και άκρως συντροφική είναι η σημερινή Τετάρτη για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ φίλε Ταύρε. Ποιο ευνοημένος αυτή την ημέρα θα σταθείς εσύ που έχεις γεννηθεί 15 με 20 Μαΐου , αναμένεται να λάβεις ζεστασιά και τρυφερότητα από το άτομο που έχεις την καρδιά σου παράλληλα η δημιουργικότητά σου και η φαντασία σου θα σε βοηθήσουν να έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα με ότι και αν ασχοληθείς σήμερα. Σημαντικές ωστόσο είναι και οι ευκαιρίες που δημιουργούνται στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο, από το απόγευμα και μετά επικεντρώνεσαι στους τρόπους εκείνους που θα σε βοηθήσουν να έλξεις κοντά σου περισσότερο χρήμα. 


Δίδυμοι – Σχέσεις σε πρώτο πλάνο

Συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε μία διάθεση κάπως πεσμένη και προσπαθείς να πάρεις τη σωστές αποφάσεις για την πορεία και το μέλλον σου. Για σήμερα Τετάρτη καταφέρνεις και συντονίζεις καλύτερα της υποχρεώσεις σου ενώ είναι μία ημέρα που μπορείς να δεις πιο θετικά αποτελέσματα στην εργασία σου και στο πρόγραμμα που έχεις θέσει. Για σένα που είσαι Δίδυμος και έχεις γεννηθεί κατά τη διάρκεια του Μαΐου το απόγευμα σου επιφυλάσσει όμορφες ευκαιρίες για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου είτε για να λάβεις ικανοποίηση μέσα από μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που έχει έναν σημαντικό και σταθερό ρόλο στη ζωή σου. 


Καρκίνος – Σχέδια στα αισθηματικά

Η Τετάρτη ξεκινά ευχάριστα, δημιουργικά και άκρως ερωτικά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ φίλε Καρκίνε. Η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και αν είχες γεννηθεί 17 με 22 Ιουλίου μέχρι το απόγευμα αναμένεται να υπάρξει μία τρυφερή συνάντηση ή μία ερωτική εξομολόγηση που θα ανεβάσει πολύ. Από το απόγευμα, το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη εφιστά την προσοχή σου σε θέματα που συνδέονται με την εργασία, την καθημερινότητα και τις υποχρέωσης παράλληλα αναμένεται να ικανοποιηθείς από την έκβαση μίας οικονομικής υπόθεσης ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος κατά τη διάρκεια του Ιουνίου. 


Λέων – Διαχειρίζεσαι τις ευαισθησίες σου

Είναι βέβαιο ότι βρίσκεσαι σε μία περίοδο που έχεις αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα όμως αυτή την Τετάρτη φαίνεται ότι καταφέρνεις και τιθασεύεις τις ευαισθησίες σου και νιώθεις αρκετά πιο ενδυναμωμένος ψυχολογικά κυρίως γιατί ηρεμείς από την έκβαση κάποιων οικονομικών υποθέσεων. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 2 έως 23 Αυγούστου είναι βέβαιο ότι μέχρι το απόγευμα θα υπάρξει η εξέλιξη εκείνη που θα ηρεμήσει ιδιαίτερα την ψυχολογία σου. Από το απόγευμα και μετά αναμένονται ωραίες στιγμές στα αισθηματικά σου αλλά και ευκαιρίες για διασκέδαση και τόνωση της συντροφικής σου ζωής ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 23 με 25 Ιουλίου. 


Παρθένος  - Ναι μεν αλλά

Τρυφερές επικοινωνίες αναμένονται κατά τη διάρκεια της Τετάρτης για το ζώδιο σου φίλε μου Παρθένε ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 15 με 22 Σεπτεμβρίου όπου ημέρα είναι άκρως τρυφερή και συναισθηματική. Ωστόσο όπως είδες σε έχω ενημερώσει στις εβδομαδιαίεςσου προβλέψεις αν είσαι γεννημένος 20 έως 22 Σεπτεμβρίου καλό είναι να μην εξιδανικεύεις καταστάσεις αλλά να είσαι κάπως καχύποπτος και επιφυλακτικός ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων. Για σένα που είσαι γεννημένος τον Αύγουστο αναμένεται να προχωρήσει μία επαγγελματική σου υπόθεση γεγονός που θα σου δώσει θάρρος και πίστη ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες στα επαγγελματικά σου. 


Ζυγός  - Μπαίνεις σε καλύτερες ημέρες

Για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού και το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα προσφέρει μία ανάσα ανακούφισης στα οικονομικά ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί 20 με 22 Οκτωβρίου. Η παραγωγικότητά σου θα ανταμειφθεί και θα καταφέρεις να συγκροτήσεις καλύτερα τις υποχρεώσεις σου. Το απόγευμα η Σελήνη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Τοξότη σε μία αρκετά πιο ευνοϊκή θέση για εσένα επομένως σταδιακά η διάθεσή σου αλλάζει και η επιθυμία σου για επικοινωνίες, εξωστρέφεια ή και για μετακινήσεις είναι αρκετά τονισμένη! Είναι πολύ πιθανό αυτή την ημέρα να προγραμματίσεις ένα ερωτικό ραντεβού ή μία δραστηριότητα που θα σε γεμίσει με χαρά. 


Σκορπιός – Τα πάντα σε ευνοούν

Για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της το δικό σου ζώδιο αγαπητέ φίλε Σκορπιέ και εσύ συνεχίζεις να είσαι επικεντρωμένος στις δικές σου ανάγκες ενώ είσαι αρκετά πιο συναισθηματικός αλλά και ευαίσθητος απέναντι στους άλλους. Σήμερα όμως αναμένετε να έχεις και μία συναισθηματική ικανοποίηση ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 20 έως 22 Νοεμβρίου , η μέρα για σένα είναι αρκετά τρυφερή ρομαντική και αισθαντική. Χαρές επιφυλάσσονται και στον οικονομικό τομέα σήμερα ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί 23 με 25 Οκτωβρίου το απόγευμα της Τετάρτης προσφέρει σιγουριά και σταθεροποίηση οικονομική. 


Τοξότης – Έρχονται καλύτερες ημέρες

Αγαπητέ φίλε τοξότη νιώθεις ότι τα πάντα γύρω σου βρίσκονται σε μία στασιμότητα και το γεγονός αυτό σε μπερδεύει και σε διχάζει και προσπαθείς να εντοπίσεις ποιο είναι το λάθος σου αλλά και πώς πρέπει να χειριστείς κάποιες καταστάσεις. Σε διαβεβαιώνω ότι η τάση αυτή σύντομα θα αλλάξει και ότι σήμερα μέχρι και το απόγευμα οφείλεις να ακολουθήσεις τα προστάγματα που σου δίνει το ένστικτό σου το οποίο θα χαρακτηριστεί και αλάνθαστο. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη κάνει είναι το πέρασμά της στο δικό σου ζώδιο σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Πλούτωνα ενδυναμώνεσαι ψυχολογικά και το βραδάκι της Τετάρτης είναι ιδανικό για συναντήσεις με φίλους και επικοινωνίες που θα τονώνουν το ηθικό ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 23 με 25 Νοεμβρίου. 


Αιγόκερως  - Ανάγκη για ταξιδάκι

Για σήμερα Τετάρτη είναι πολύ πιθανό φίλε μου Αιγόκερε να προγραμματίσεις ένα ταξιδάκι στη θάλασσα ή μία μετακίνηση που θα την κάνεις το προσεχές τριήμερο που θα ακολουθήσει. Μέχρι το απόγευμα είσαι γεμάτος σχέδια και αρχίζουν να τριγυρίζουν στο μυαλό σου σκέψεις για «φευγιό» και για καλοκαιρινές διακοπές ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 17 με 19 Ιανουαρίου. Παράλληλα δεν λείπει και η συναισθηματική εκφραστικότητα η οποία σε κάνει αρκετά πιο συγκαταβατικό διαλλακτικό και ζεστό στις επαφές σου. Ικανοποίηση στον οικονομικό τομέα αναμένεται για σένα που έχεις γεννηθεί 22 έως και 24 Δεκεμβρίου. 


Υδροχόος – Επαγγελματικές Κατακτήσεις

Για σήμερα Τετάρτη συνεχίζεις και είσαι επικεντρωμένος στα φιλόδοξα σχέδιά σου και στους τρόπους εκείνους που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο. Αναμένεται να λάβεις κάποια χρήματα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 17 με 19 Φεβρουαρίου ωστόσο θα χρειαστεί να είσαι αρκετά προσεκτικός στη διαχείρισή τους για το λόγο του ότι οι μέρες αυτές εύκολα μπορεί να σε παρασύρουν σε περίσκεπτες σπατάλες. Διαχειρίσου τις εντάσεις και τον εκνευρισμό με το σπίτι και την οικογένεια ενώ πες «ναι» σε προτάσεις φίλων ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 20 με 22 Ιανουαρίου όπου το απόγευμα της Τετάρτης αναμένεται αρκετά θετικό ελπιδοφόρο 


Ιχθύς – Νιώθεις αποπροσανατολισμένος

Θέλεις να τρέξεις μακριά από όλους και από όλα και να ξεφύγεις από μία πραγματικότητα η οποία δεν σου ταιριάζει και δεν σου αρέσει. Σίγουρα οι μέρες σου συνεχίζουν να είναι μπερδεμένες, αλλόκοτες και εσύ αισθάνεσαι σαν μεθυσμένος που προσπαθεί να βρει τον προσανατολισμό του - Η τάση αυτή ισχύει πολύ παραπάνω για σένα που έχεις γεννηθεί 18 με 20 Μαρτίου-. Δεν λείπουν όμως και κάποια νέα εντός της ημέρας που θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και να δεις κάποιες καταστάσεις λίγο διαφορετικά. Σημαντική επαγγελματική υποστήριξη θα δεχτεί στις απογευματινές ώρες ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 20 με 22 Φεβρουαρίου



Πηγή: flash.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html