Αποκαλύψεις για τη 17χρονη στην Κρήτη: «Έχουν προηγηθεί τέρατα - Υπάρχουν καταγγελίες για bullying» « Enimerosi 247

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Αποκαλύψεις για τη 17χρονη στην Κρήτη: «Έχουν προηγηθεί τέρατα - Υπάρχουν καταγγελίες για bullying»



Όλα όσα ανέφερε ο δικηγόρος για την υπόθεση της 17χρονης που έπεσε στο κενό από τη γέφυρα του Αποσελέμη του ΒΟΑΚ, την Πέμπτη (23/05).


Για «τέρατα» που έχουν προηγηθεί και ενδέχεται να οδήγησαν στην αυτοκτονία της 17χρονης μαθήτριας στην Κρήτη μίλησε ο ποινικολόγος, Μάνος Δρακωνάκης, στην εκπομπή «Δύο στις 10» της ΕΡΤ.


«Έχουν υπάρξει επώνυμες καταγγελίες στις οποίες γίνεται λόγος για λεκτικό bullying από παιδιά του σχολείου που ενδέχεται να επηρέασαν την ψυχολογία της, κάτι που έχει υποστηρίξει και η οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δρακωνάκης.


«Σε αυτές τις υποθέσεις θα πρέπει να δίνουμε βαρύνουσα σημασία στις λεπτομέρειες, αφού αυτές μας βγάζουν στα ανοιχτά και μπορούμε να έχουμε ένα ασφαλές συμπέρασμα», τόνισε στη συνέχεια ο ποινικολόγος, ο οποίος εξ αρχής έχει φανεί επιφυλακτικός για το κατά πόσο η 17χρονη μαθήτρια όντως αυτοκτόνησε ή κρύβεται κάτι άλλο.


Πρόσθεσε ότι «η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις, ώστε να διερευνηθούν όλα τα καταγγελλόμενα και να δοθούν απαντήσεις στους γονείς της 17χρονης. Είναι πολλά αυτά που μένουν να φανούν. Είναι ένα παζλ που κάθε κομμάτι είναι διάσπαρτο και θα πρέπει τα κομμάτια να μπουν σε μια σειρά. Υπάρχουν εύλογες απορίες γιατί ένας άνθρωπος που ανοίγει όλη του η ζωή μπροστά να φτάσει σε αυτό το σημείο. Γι' αυτό δεν είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για αυτοκτονία». 


Επεσήμανε δε ότι στην τοπική κοινωνία «ανοίγουν στόματα» και ότι «πριν υπάρξει, όμως, ένα αποτέλεσμα, πρέπει να δούμε τι έχει προηγηθεί. Σε αυτή την περίπτωση έχουν προηγηθεί τέρατα από άτομα που ήταν στον κύκλο της 17χρονης. Ό,τι και αν λένε ορισμένοι, ό,τι και αν προσπαθούν να το συγκαλύψουν».


«Οι έρευνες της Εισαγγελίας και της Αστυνομίας στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Έχουν προηγηθεί περιστατικά που την αναστάτωσαν και αν έχει οδηγηθεί σε αυτοκτονία το κορίτσι, είναι απόρροια των περιστατικών που έχουν προηγηθεί», κατέληξε. 


Πηγή: Reader.gr 



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html