Τα συγκινητικά γενέθλια Ντόρας - Τι έγραφε το βραχιολάκι που δώρισε στους καλεσμένους της « Enimerosi 247

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Τα συγκινητικά γενέθλια Ντόρας - Τι έγραφε το βραχιολάκι που δώρισε στους καλεσμένους της



 Παρόντες η οικογένειά της, συγγενικά της πρόσωπα και οι στενοί της φίλοι και συνεργάτες - Δεν παρέστη ο Κυριάκος...


Με τα συγγενικά της πρόσωπα και εκλεκτούς της φίλους και συνεργάτες πέρασε τα 70ά γενέθλιά της η Ντόρα Μπακογιάννη το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι της στα Χανιά.


Ακομπλεξάριστη η πρώην υπουργός δεν δίστασε μάλιστα να χαρίσει σε όλους τους καλεσμένους της ένα βραχιολάκι, που πάνω έγραφε «Ντόρα 70»!


Έσβησε, μάλιστα, την τούρτα των γενεθλίων της μέσα σε πολύ συγκινητική ατμόσφαιρα, ενώ επέλεξε να μην υπάρχει ούτε ένας φωτογράφος στην αίθουσα. Έτσι, όποιες φωτογραφίες υπάρχουν είναι από κινητά, όσοι ...τόλμησαν και τράβηξαν!


Μεταξύ των παρόντων όλα της τα εγγόνια, ο γιος της Κώστας Μπακογιάννης και η κόρη της Αλεξία, ελάχιστοι πολιτικοί (οι στενοί της φίλοι), ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελος, αλλά και κάποιοι -ελάχιστοι- επιχειρηματίες, επίσης φίλοι της.


Στα γενέθλια, πάντως, δεν παρεβρέθη ο πρωθυπουργός και αδερφός της Κυριάκος Μητσοτάκης, που με τη σύζυγό του Μαρέβα πέρασαν το Πάσχα στο εξοχικό τους στην Τήνο.


Κατά τα λοιπά η Ντόρα θα συνεχίσει ως απλός βουλευτής την πολιτική της καριέρα, πιθανότατα και με ευρύτερες παρεμβάσεις, ενώ θα συνεχίσει τη διεθνή της δράση και ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης.



dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html