Σλούκας-Ναν: Το κορυφαίο δίδυμο γκαρντ στην Ευρώπη τον οδηγεί στο Βερολίνο! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Σλούκας-Ναν: Το κορυφαίο δίδυμο γκαρντ στην Ευρώπη τον οδηγεί στο Βερολίνο!

Κατηγορία Παναθηναικός στις   7:24 μ.μ.  |  Τρίτη 7 Μαΐου 2024




Ο Παναθηναϊκός έχει ένα δίδυμο ασυναγώνιστο στην περιφέρειά του, γεγονός που φάνηκε ειδικά στο Game 4 με τη Μακάμπι στο Βελιγράδι.


Ο «Εξάστερος» υποδέχεται απόψε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της πέμπτης και τελευταίας «μάχης» τους με φόντο την πολυπόθητη πρόκριση στο Final-4 του Βερολίνου.


Μετά το 2-2 στη σειρά στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώσει τη… δουλειά στο σπίτι του, επιστρέφοντας στο μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια. Και τότε, οι «πράσινοι» είχαν αποκλείσει σε Game 5 στο ΟΑΚΑ ξανά τη Μακάμπι. Τα δύο μεγαλύτερά του «όπλα» σε αυτή την προσπάθεια, φυσικά, δεν θα είναι άλλα από τους Κώστα Σλούκα και Κέντρικ Ναν.


Ο Παναθηναϊκός διαθέτει ένα δίδυμο ασυναγώνιστο στην περιφέρειά του, γεγονός που φάνηκε ειδικά στο Game 4 με τη Μακάμπι στη Χάλα Πιονίρ. Μιλάμε για το κορυφαίο δίδυμο γκαρντ αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, με τον έναν όχι απλώς να συμπληρώνει τον άλλον, αλλά να τον βελτιώνει κιόλας.


Στο κρίσιμο τελευταίο σημείο της σεζόν, είδαμε τον Σλούκα να βοηθάει τον Ναν να γίνει ακόμα πιο παραγωγικός. Είδαμε τον Αμερικανό να εκτελεί περισσότερο και να έχει λιγότερο την μπάλα στα χέρια του, κομμάτι το οποίο το ανέλαβε με μαεστρικό τρόπο ο αρχηγός, μοιράζοντας… σωρηδόν ασίστ σε όλη αυτή τη σειρά αγώνων με τους Ισραηλινούς. Απόψε στο Game 5 οι δυο τους θα σηκώσουν πάλι το «κουπί», όντας αποφασισμένοι και έτοιμοι να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό πίσω σ’ ένα Final-4.


Πηγή: olaprasina1908.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html