Ολοκληρώνεται του Γκαρσία με τον Ατρόμητο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Ολοκληρώνεται του Γκαρσία με τον Ατρόμητο

Κατηγορία Superleague 1 στις   9:05 π.μ.  |  Τρίτη 28 Μαΐου 2024




Θέμα χρόνου αποτελεί η ανακοίνωση του Πάμπλο Γκαρσία στον Ατρόμητο, με τις τελευταίες λεπτομέρειες να απομένουν για τη μεταξύ τους συμφωνία.


Ο Ατρόμητος παρέμεινε στην κατηγορία με σχετική άνεση και πλέον στην ομάδα σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα. Στόχος του συλλόγου δεν είναι άλλος από τη δυναμική επιστροφή στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο, θέλοντας να βιώσει μια σεζόν όπως και εκείνες του πρόσφατου παρελθόντος.


Σε αυτό θα προσπαθήσει να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότεροι ο επερχόμενος προπονητής της ομάδας, Πάμπλο Γκαρσία. Όπως όλα δείχνουν, ο Ουρουγουανός τεχνικός θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας, με την ανακοίνωση να φαντάζει θέμα χρόνου. Παρά το γεγονός πως έμοιαζε ολοκληρωμένη η υπόθεσή του, κάποιες λεπτομέρειες την έβαλαν στον «πάγο». Ωστόσο αυτές διευθετήθηκαν και ο Γκαρσία αναμένεται να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.


Ο Ατρόμητος θέλει να ξεκινήσει από νωρίς τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, προκειμένου να είναι έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος. Αν μη τι άλλο, με την άφιξη του προπονητή θα αρχίσουν και οι συζητήσεις για τις όποιες αφίξεις ποδοσφαιριστών, αλλά και για τις αναχωρήσεις. Ανοιχτά είναι τα μέτωπα των Βαλένσια, Αγκιμπού Καμαρά και Κούντε. Για τους δύο τελευταίους υπάρχει η πρόθεση παραμονής στην ομάδα, η οποία και έχει μείνει ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες τους.


Ωστόσο, τόσο για τον μεσοεπιθετικό όσο και για τον χαφ τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι. Ειδικά για τον Καμερουνέζο, ο οποίος έχει πολύ υψηλό μισθό. Αμφότεροι αναμένεται να γυρίσουν στον Ολυμπιακό, εκεί όπου πάντως δύσκολα θα βρουν χώρο στο ρόστερ του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Από εκεί και πέρα ο Βαλένσια δύσκολα θα παραμείνει, με τον εξτρέμ να επιστρέφει στη Σαλερνιτάνα από όπου και ήρθε δανεικός.


Θυμίζουμε πως ο Σάσα Ίλιτς, με το τέλος της σεζόν, αποχώρησε προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της Νίζνι Νόβγκοροντ. «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Σάσα Ίλιτς και τους βοηθούς του, Βέλιτσκο Καπλάνοβιτς και Ντάρκο Ομπράντοβιτς, καθώς θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδα της Ρωσίας», είχε αναφέρει ο Ατρόμητος στην ανακοίνωσή του.



Πηγή: sportal.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html