Ώπα! Στην Αθήνα ο Αλμέιδα - Τι συμβαίνει στην ΑΕΚ - Εξελίξεις « Enimerosi 247

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Ώπα! Στην Αθήνα ο Αλμέιδα - Τι συμβαίνει στην ΑΕΚ - Εξελίξεις

 


Ο Ματίας Αλμέιδα θα βρεθεί στην Αθήνα για λίγες μέρες, προκειμένου να δρομολογηθούν εξελίξεις σε ανοιχτές υποθέσεις του ρόστερ της ΑΕΚ.

Την ευκαιρία να πάρει τις ανάσες του και να ξεκουραστεί μετά από μία απαιτητική σεζόν είχε τις προηγούμενες μέρες ο Ματίας Αλμέιδα. Ο προπονητής της ΑΕΚ βρέθηκε στα νησιά του Ιονίου και απόλαυσε τη θάλασσα, όμως έως το τέλος της εβδομάδας θα επιστρέψει για λίγο στην Αθήνα.



Ο «Πελάδο» θα κάνει ένα διάλειμμα από τις διακοπές του για να τρέξει τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Η παρουσία του στην Αθήνα θα δρομολογήσει εξελίξεις σε θέματα που εκκρεμούν, όπως συμβόλαια που λήγουν και ανανεώσεις, ενώ ενδεχομένως θα προχωρήσουν και κάποιες μεταγραφικές υποθέσεις. Εξάλλου, για όλα αυτά ο Αλμέιδα είχε συζητήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και έχει κάνει τις εισηγήσεις του.


Μετά από λίγες μέρες ο Αργεντινός τεχνικός θα φύγει εκ νέου για διακοπές, πιθανότατα θα μεταβεί στην πατρίδα του, έως την έναρξη της προετοιμασίας στις 21 Ιουνίου. Ωστόσο, θα βρίσκεται πάντα σε ανοιχτή γραμμή με τους Κονέ, Κουχάρσκι, για να ενημερώνεται για τις όποιες εξελίξεις στα μεταγραφικά.


Η ΑΕΚ καλείται να έχει λύσει αρκετά από τα θέματα του ρόστερ της έως την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν και να έχει κάνει πρόοδο και στις μεταγραφές, προκειμένου ο Αλμέιδα να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

 





sdna.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html