Πέταξαν κεφτέδες στα δικαστήρια στον 50χρονο που χτύπησε με το τρακτέρ 26χρονο « Enimerosi 247

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Πέταξαν κεφτέδες στα δικαστήρια στον 50χρονο που χτύπησε με το τρακτέρ 26χρονο




Επεισοδιακή η μεταφορά του 50χρονου που προσπάθησε να πατήσει με το τρακτέρ του τον 26χρονο στον Βόλο.


Χαμός επικράτησε στα δικαστήρια του Βόλου κατά την μεταφορά του 50χρονου που τραυμάτισε προχθές (28/5) με το τρακτέρ του, έναν 26χρονο συγχωριανό του στο Μικρό Περιβολάκι Βελεστίνου.


Ο 50χρονος έχοντας κτηματικές διαφορές με τον 26χρονο και την οικογένειά του, προσπάθησε να τον πατήσει με το τρακτέρ του το απόγευμα της Τρίτης (28/5). Ο 26χρονος τραυματίστηκε από τη ρόδα του τρακτέρ στο αριστερό πόδι και στη συνέχεια από την δαγκάνα στην κοιλιακή χώρα.


Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία κατάφερε να απεγκλωβίσει το θύμα μετά από μία ώρα και τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Βόλου.


Σύμφωνα με το , ο 50χρονος οδηγήθηκε από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων. Ωστόσο οι συγκεντρωμένοι αντιλήφθηκαν την μεταφορά του και του επιτέθηκαν πετώντας εναντίον του κεφτέδες.





Στον διάδρομο του Δικαστικού Μεγάρου επικράτησε πανικός. Κάποιοι τον κυνήγησαν, ενώ οι περισσότεροι προχώρησαν σε έντονες αποδοκιμασίες για την πράξη του.


Όπως δήλωσε ο συνήγορος του 26χρονου, ο νεαρός ευτυχώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Σύμφωνα με τον ίδιο ο δράστης απείλησε αρχικά τον μεγαλύτερο αδελφό, ενώ πριν έναν χρόνο είχε επιχειρήσει να πατήσει έναν ηλικιωμένο με αυτοκίνητο.


Άφησε να εννοηθεί ότι το χωριό έχει βεντέτα με τον κατηγορούμενο, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, αλλά η πλευρά του θύματος ζητεί να μετατραπεί σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.


Πηγή: gazzetta.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html