4 ζώδια τολμούν και κερδίζουν: Οι προβλέψεις σήμερα Τρίτη 14/5/2024 « Enimerosi 247

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

4 ζώδια τολμούν και κερδίζουν: Οι προβλέψεις σήμερα Τρίτη 14/5/2024




Μία εύθυμη και άκρως δημιουργική και ψυχαγωγική Τρίτη ανοίγεται μπροστά μας. Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Άρη και τον Β. Δεσμό από το ζώδιο του Κριού! Η μέρα λοιπόν φέρνει όμορφες εκπλήξεις, αέρα ενθουσιασμού, νέες προτάσεις, ευχάριστα νέα αλλά και περισσότερη εγρήγορση για νέα πλάνα αλλά και για ψυχαγωγία!


Αυτή την Τρίτη 14 Μαϊου 2024, παρόλο που τα περισσότερα ζώδια απολαμβάνουν μία ήρεμη και ψυχαγωγική ημέρα, τρία θα είναι αυτά που θα πρωταγωνιστήσουν και θα έχουν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες και αυτά είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο! Αξιοποιείστε την δημιουργικότητά σας και τολμήστε σε κάτι καινούργιο!


Δες αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου:


Κριός - Μία απολαυστική ημέρα

Αγαπητέ μου Κριέ, ιδιαίτερα κεφάτη αλλά και δημιουργική είναι η σημερινή Τρίτη για το ζώδιο σου! Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, σε κάνει να βρίσκεσαι σε εγρήγορση και ενθουσιασμό, για σχέδια που ετοιμάζεις, ενώ η μέρα είναι ιδιαίτερα χαρμόσυνη για θέματα που συνδέονται με τον έρωτα, τα παιδιά, τα επιχειρηματικά και δημιουργικά σου πλάνα! Οι θετικές γωνίες που σχηματίζει η Σελήνη, με τον Άρη και τον Β. Δεσμό από το ζώδιο σου, φανερώνουν ότι αυτή την ημέρα είσαι δραστήριος, παίρνεις πρωτοβουλίες και η τύχη είναι με το μέρος σου!


Ταύρος – Προσφέρει γενναιόδωρα την αγάπη σου!

Φίλε μου Ταύρε, μία ενδιαφέρουσα Τρίτη ανοίγεται μπροστά σου, εσύ είσαι περισσότερο επικεντρωμένος στο σπίτι, στην οικογένεια, στις προσωπικές σου υποθέσεις και προσφέρεις γενναιόδωρα την αγάπη, την ζεστασιά και την συντροφικότητά σου στους οικείους σου! Σήμερα καταφέρνεις και λύνεις ζητήματα που σε προβλημάτισαν στους παραπάνω τομείς. Στον αισθηματικό τομέα, είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσεις υπερπροστατευτικά απέναντι στο ταίρι σου! Προσπάθησε να συγκρατήσεις την συναισθηματική υπερβολή!


Δίδυμοι – Μέρα γεμάτη επικοινωνία

Για σήμερα Τρίτη η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή και επικοινωνιακό φίλε μου Δίδυμε. Νιώθεις αρκετά αγαπητός και δημοφιλής στον κοινωνικό σου κύκλο και όλοι επιζητούν την παρέα σου , ή ακόμα και την συμβουλή σου αυτή την ημέρα. Η μέρα είναι άκρως ενδιαφέρουσα για συναντήσεις, νέα σχέδια, προτάσεις, συμφωνίες, ενώ και οι δημιουργικές σου ιδέες είναι βέβαιο ότι θα κάνουν αυτή την ημέρα την διαφορά! Μία νέα γνωριμία, αναμένεται να είναι πολλά υποσχόμενη!


Καρκίνος – Ανακτάς την εσωτερική σου δύναμη

Η σημερινή Τρίτη σου προσφέρει το αίσθημα της ασφάλειας, της επάρκειας, της πληρότητας και σταδιακά αρχίζεις και ανακτάς την σιγουριά και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, αλλά και στα επαγγελματικά που σε είχαν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα. Επικεντρώνεσαι πολύ περισσότερο σε ότι είναι σημαντικό και έχει αξία για σένα, αλλά και για το μέλλον σου! Επιπλέον, αναμένονται θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Τι πρέπει να αποφύγεις αυτή την ημέρα; Το πείσμα και την επιμονή σου να γίνονται όλα ακριβώς όπως θέλεις εσύ!


Λέων – Ενδιαφέρουσες επικοινωνίες

Μία άκρως ευνοϊκή ημέρα ανοίγεται μπροστά σου αγαπητέ μου Λέοντα, αφού η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σου, σχηματίζοντας θετικές γωνίες με τον Άρη και τον Β. Δεσμό. Διανύεις μία ημέρα θετικής ενέργειας, νιώθεις αρκετά πιο τυχερός από τις εξελίξεις που διαδραματίζονται γύρω σου, ενώ καταστρώνεις νέα επεκτατικά σχέδια που σε βοηθούν να αποκτήσεις νέες εμπειρίες ή και να αλλάξεις παραστάσεις ή ακόμα και γνωριμίες! Η μέρα σου, έχει όμορφες εκπλήξεις, και ενδιαφέρουσες επικοινωνίες, τι είναι αυτό όμως που πρέπει να περιορίσεις για να μην πάει «στράφι» η εύνοια; Συγκράτησε την έπαρση και την βιασύνη!


Παρθένος – Προσωρινοί προβληματισμοί

Παρόλο που διανύεις μία εξαιρετική περίοδο όπου πολλά αλλάζουν στην ζωή σου, η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται λίγο «μουντή» ψυχολογικά για το δικό σου ζώδιο φίλε μου Παρθένε. Είσαι κάπως ευάλωτος θα έλεγα συναισθηματικά, κλεισμένος στο καβούκι σου και προβληματισμένος για θέματα επαγγελματικά. Πολύ πιθανό όμως και βιώματα του παρελθόντος, να αποτελούν τώρα έναν μεγάλο βραχνά και να συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις ξεπεράσει κάποιες καταστάσεις. Η μέρα είναι κατάλληλη για να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για σένα, να κάνεις τον απολογισμό σου, να αποδεχθείς καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει και να δρομολογήσεις νέα βήματα για την πορεία σου! Συμβουλή της ημέρας; Μην ανακοινώνεις ακόμα τα σχέδια σου!


Ζυγός – Μέρα γεμάτη νέες προσδοκίες

Νέες επιθυμίες γεννιούνται αυτή την ημέρα στην καρδιά σου και νιώθεις ενθουσιασμένος φίλε μου Ζυγέ, γιατί συνειδητοποιείς ότι κάθε εμπόδιο, είναι για καλό και ότι κάποια πράγματα που σε ταλαιπώρησαν το περασμένο διάστημα, ήταν για κάποιο συγκεκριμένο λόγο και ότι οι ανακατατάξεις της περιόδου, σε οδήγησαν μπροστά σε ένα νέο μονοπάτι, που κρίνεται αρκετά ελπιδοφόρο! Για σήμερα Τρίτη, επικεντρώνεσαι σε νέα πλάνα, σε αλλαγές, λαμβάνεις ενθάρρυνση και παρακίνηση από το περιβάλλον σου, είτε από τον σύντροφο, είτε από τους φίλους! Η μέρα ωστόσο κρίνεται εξαιρετική για να προχωρήσεις μπροστά και σε νέες κατευθύνσεις, με νέους ανθρώπους που θα πλαισιώσουν την ζωή σου!


Σκορπιός – Σε επαγγελματική εγρήγορση

Για σήμερα Τρίτη φίλε μου Σκορπιέ, ενισχύονται ακόμα περισσότερο οι στόχοι, οι φιλοδοξίες σου και κοιτάζεις ψηλά, θέτοντας ένα πιο οργανωμένο πλαίσιο προκειμένου να ενισχύσεις τα επαγγελματικά σου και να πετύχεις ότι θεωρείς εσύ ο ίδιος ότι θα σου προσφέρει καταξίωση! Είναι μία ημέρα που αφήνεις για λίγο το συναίσθημα στην άκρη, και επικεντρώνεσαι κυρίως στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου! Είσαι σε εγρήγορση για επαγγελματικά σχέδια, ενώ η μέρα είναι κατάλληλη για έναρξη νέων δραστηριοτήτων, ή ακόμα και … γυμναστικής !Είναι πολύ πιθανό αυτή την ημέρα να λάβεις και κάποια θετικά νέα που αφορούν μία εργασιακή υπόθεση ή κάποιο ζήτημα φυσικής κατάστασης.


Τοξότης – Κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια

Μία άκρως τυχερή ημέρα ανοίγεται για το δικό σου ζώδιο φίλε μου Τοξότη! Η Σελήνη από το Λέοντα σε γεμίζει με κέφι, ενθουσιασμό, δίψα για νέες εμπειρίες, ενώ η εξωστρέφειά σου είναι αρκετά τονισμένη! Σήμερα κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια, είσαι πιο ανοιχτός σε κάθε τι καινούργιο, γίνεσαι το «πειραχτήρι» για όλους, κάνεις το χιούμορ σου και μεταδίδεις στους πάντες θετική ενέργεια! Παράλληλα η μέρα κρίνεται ευνοϊκή για να προχωρήσουν δημιουργικά σχέδια που αφορούν ταξίδια, σπουδές, επέκταση εργασίας.


Αιγόκερως – Φόβοι και καχυποψίες

Φίλε μου Αιγόκερε, για σήμερα Τρίτη, διεγείρονται μέσα σου τα αρνητικά συναισθήματα και βιώνεις κάποιες καταστάσεις κάπως υπερβολικά. Διακρίνεις ένα «ύποπτο» κλίμα γύρω σου και εντείνεται η καχυποψία και η επιφυλακτικότητά σου! Το ζήτημα που σε «καίει» είναι το οικονομικό και οι υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους! Φοβάσαι αν θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε όλα με συνέπεια! Παράλληλα είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσεις αυτή την ημέρα αρκετά πιο κτητικά και απόλυτα σε θέματα εργασίας! Παρόλα αυτά, στην πορεία της ημέρας, η συμπαράσταση από τα κοντινά σου πρόσωπα, σε βοηθά να φύγουν μακριά τα μαύρα σύννεφα της αμφιβολίας.


Υδροχόος – Δέχεσαι σημαντική συμπαράσταση από τις σχέσεις σου

Αγαπητέ μου Υδροχόε, ξεκινά μία εξαιρετική ημέρα για το ζώδιο σου, όπου στην πορεία της θα μπορέσεις να δεις πρόοδο στην εξέλιξη των επαφών σου, στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Λαμβάνεις συμπαράσταση και αποδοχή από τα άτομα που συναναστρέφεσαι, βελτιώνονται οι διαπροσωπικές σου επαφές, ενώ προχωρούν επιτυχώς ζητήματα εγγράφων, συμφωνιών ή και ζητημάτων που σου είχαν «τάξει» και ήσουν σε αναμονή μέχρι να προχωρήσουν! Η μέρα είναι κατάλληλη για νέες αποφάσεις, και ενάρξεις πάσης φύσεως


Ιχθύς – Ασχολείσαι με θέματα ρουτίνας

Διανύεις ένα διάστημα που είσαι σε επικοινωνιακή εγρήγορση και προσμένεις να προχωρήσουν πολλές από τις υποθέσεις σου, όπου πράγματι αυτό είναι κάτι που θα γίνει. Για σήμερα Τρίτη, είσαι περισσότερο επικεντρωμένος σε θέματα ρουτίνας, καθημερινότητας, υποχρεώσεων. Δίνεις την ψυχή σου για τα επαγγελματικά και έχεις επιτυχία σε κάποιες οικονομικές υποθέσεις που περίμενες να προχωρήσουν. Παράλληλα σε πιάνει το άγχος, ότι έρχεται καλοκαιράκι και ότι πρέπει να πέσει λίγο η ζυγαριά για να βγεις παραλία, έτσι αυτή την ημέρα είναι πολύ πιθανό να πάρεις την απόφαση να βάλεις φρένο στο «πιρούνι»!



Πηγή: flash.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html