Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Ο παίκτης που «φρέναρε» τα 100.000 ευρώ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Ο παίκτης που «φρέναρε» τα 100.000 ευρώ

Κατηγορία media στις   10:25 π.μ.  |  Σάββατο 25 Μαΐου 2024


Χαμό προκάλεσε ο παίκτης που έφτασε μέχρι την τελευταια ερώτηση στο «Ποιός θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και τα παράτησε.


Τα πάνω κάτω έφερε ο Τάσος Χριστοδουλίδης αφού έγινε ο πρώτος παίκτης στην Ελλάδα που έφτασε μέχρι τη 15η και τελευταία ερώτηση του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».


Όλα δείχνουν να πηγαίνουν τέλεια με τον παίκτη να μας κάνει να πιστέψουμε πως θα είναι ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ μέχρι που έφτασε στην 15η ερώτηση και εκεί τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν κατά πολύ. Εκεί ήρθε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Τάσο να έχει να επιλέξει ανάμεσα στις παρακάτω τέσσερις απαντήσεις «α. Αιθιοπία, Β. Μποτσουάνα, Γ. Τζιμπουτί, Δ. Ρουάντα» και στην ερώτηση «σε ποια χώρα, εκτός Ελλά΄δας, υπάρχει πόλη με το όνομα Άρτα».  


Μετά απο ώριμη σκέψη ο παίκτης αποφάσισε να σταματήσει αφού δεν ήθελε να ρισκάρει. Αν και ο Γρηγόρης του έδωσε χρόνο να σκεφτεί αλλά και μια δεύτερη ευκαιρία να αλλάξει γνώμη, εκείνος ήταν ανένδοτος στην αρχική του απόφαση να σταματήσει. Μπορεί να μην κέρδισε τα 100.000 ευρώ αλλά έφυγε με 30.000 ευρώ και με τον τίτλο του πρώτου παίκτη που έφτασε μέχρι την τελευταία ερώτηση. 



Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html