Βόμβα με τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ - Συμφωνία Ολυμπιακού, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Βόμβα με τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ - Συμφωνία Ολυμπιακού, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

στις   10:50 π.μ.  |  Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

 


Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η πλειοψηφία των ομάδων, και ειδικά των μεγάλων, θα προτείνει αλλαγή συστήματος διεξαγωγής των πλέι οφ αφήνοντας εκτός παιχνιδιού τον Άρη καθώς το επόμενο πρωτάθλημα θα γίνει μόνο με τις ομάδες από το 1 έως το 4.

Η τελευταία φορά φαίνεται πως είναι αυτή που διεξάγονται τα πλέι οφ με το συγκεκριμένο σύστημα. Οι περισσότερες ομάδες θεωρούν προβληματικό τον τρόπο που διεξάγεται, και θεωρούν πως το πρωτάθλημα πρέπει να «αποφασίζεται» σε αγώνες μόνο μεταξύ των ομάδων που τρέχουν στον μαραθώνιο για τον τίτλο.


Αυτό πρακτικά αφήνει εκτός «νυμφώνος» τον Άρη που είναι μακράν η 5η δύναμη του πρωταθλήματος και φέτος και πέρυσι, με απόσταση και από τους κάτω και τους πάνω της Super League.


Με βάση δηλαδή τα οικονομικά δεδομένα αλλά και τα βαθμολογικά των τελευταίων ετών, ο Άρης υπολείπεται σημαντικά της πρώτης τετράδας.


Εφόσον περάσει το συγκεκριμένο σχέδιο, θα κληθεί να συμμετάσχει στα πλέι άουτ ή πιο πιθανά σε ένα μίνι γκρουπ ομάδων από το 5 ως το 8 ώστε να δοθεί έξτρα ενδιαφέρον για αυτές τις θέσεις.



Προβεβλημένοι σύνδεσμοι


Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις

Αυτή η πρόταση θα πέσει επίσημα στο τραπέζι άμεσης μετά τη λήξη του πρωταθλήματος ώστε να συμπεριληφθεί στην προκήρυξη της σεζόν 2024-25.

sdna.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html