Κάτι… συμβαίνει με τον Σχένκεφελντ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Κάτι… συμβαίνει με τον Σχένκεφελντ

στις   6:19 μ.μ.  |  Σάββατο 13 Απριλίου 2024



Ο "παροπλισμός" του Μπαρτ Σχένκεφελντ από τον Φατίχ Τερίμ δεν είναι πλέον "φήμη", αλλά γεγονός. Και αυτό γιατί είναι ξεκάθαρο ότι ο έμπειρος Ολλανδός κεντρικός αμυντικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τούρκου τεχνικού του Παναθηναϊκού.



Ο“παροπλισμός” του Μπαρτ Σχένκεφελντ από τον Φατίχ Τερίμ δεν είναι πλέον “φήμη”, αλλά γεγονός. Και αυτό γιατί είναι ξεκάθαρο ότι ο έμπειρος Ολλανδός κεντρικός αμυντικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τούρκου τεχνικού του Παναθηναϊκού.


Ο βασικός και… σχεδόν αναντικατάστατος Σχένκεφελντ έγινε τέταρτη και πέμπτη επιλογή του Τερίμ για το κέντρο της άμυνας των Πράσινων και τελευταίο διάστημα βλέπει τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού είτε από την εξέδρα, είτε από την τηλεόραση.



Η τελευταία συμμετοχή του Σχένκεφελντ σε αγώνα του Παναθηναϊκού ήταν στην εντός έδρας γκέλα με την Κηφισιά στις 25 Φεβρουαρίου, όταν είχε αντικρίσει και την κόκκινη κάρτα.



Από εκείνο το διάστημα ο Σχένκεφελντ είναι στα… πιτς. Αρχικά με πρόβλημα στο γόνατο και στη συνέχεια με ενοχλήσεις στη μέση. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το ιατρικό δελτίο των Πράσινων για την κατάσταση του Ολλανδού κεντρικού αμυντικού που μετράει επί Τερίμ μόλις πέντε συμμετοχές και συνολικά 151 αγωνιστικά λεπτά.


To who is who του Σχένκεφελντ


Ο Σένκεφελντ γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου 1991 στην κωμόπολη Ντεν Χόορν της Ολλανδίας. Από πολύ μικρή ηλικία εντάχθηκε στην ακαδημία της Φέγενορντ. Στην ιστορική ομάδα του Ρότερνταμ έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα προτού καν γίνει επαγγελματίας, σε ηλικία 18 ετών.


trifillara

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html