Δυστυχώς, τέλος η Έλενα Παπαρίζου: Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα νωρίς το πρωί για την τραγουδίστρια « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Δυστυχώς, τέλος η Έλενα Παπαρίζου: Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα νωρίς το πρωί για την τραγουδίστρια

στις   3:41 μ.μ.  |  Σάββατο 13 Απριλίου 2024



Είναι οριστικό μετά από πολλά χρόνια


Ανανεωμένο αναμένεται να επιστρέψει το «The Voice» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, και μάλιστα, με αλλαγές στις θέσεις των κριτών. Αυτήν την φορά, δε θα αλλάξει παρουσιαστής ή ένας από τους άνδρες κριτές-couches, αλλά η μοναδική γυναίκα της ομάδας, η Έλενα Παπαρίζου.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη Real Life, η Έλενα Παπαρίζου δε θα επιστρέψει στον ρόλο της couch του talent show, αφού ο Ατζούν Ιλιτζαλί στοχεύει στην ανανέωση της εκπομπής με νέα πρόσωπα.



Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Παπαρίζου βρισκόταν στο «The Voice» για 7 συναπτές σεζόν, έχοντας αντικαταστήσει τη Μελίνα Ασλανίδου που καθόταν στην ίδια καρέκλα στους δύο πρώτους κύκλους του talent show.



Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, ο Τούρκος παραγωγός θα ήθελε πάρα πολύ να βρίσκεται από τη νέα σεζόν η Άννα Βίσση στην κενή θέση που αφήνει η Έλενα Παπαρίζου. Εξάλλου, η Άννα Βίσση έχει βρεθεί σε αντίστοιχη θέση κριτή 7 χρόνια πριν, στο ριάλιτι Star Academy του Έψιλον, με παρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη, αλλά δεν είχε ολοκληρώσει τη σεζόν στη θέση της αφού μαζί με τον Νίκο Καρβέλα αποχώρησαν.


Κατά διαβολική σύμπτωση, η Άννα Βίσση ήταν η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2006 που έγινε στην Αθήνα την επόμενη ακριβώς χρονιά από τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου το 2005 στον μεγαλύτερο διαγωνισμό τραγουδιού της Ευρώπης.

Athensmagazine.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html