Τραγωδία : Νεκρό το 2χρονο κορίτσι που είχε εξαφανιστεί - Εντοπίστηκε σε χωματερή « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Τραγωδία : Νεκρό το 2χρονο κορίτσι που είχε εξαφανιστεί - Εντοπίστηκε σε χωματερή

στις   9:48 μ.μ.  |  Πέμπτη 4 Απριλίου 2024


Αρχική ΕιδήσειςΚόσμος
Τραγωδία στη Σερβία: Νεκρό το 2χρονο κορίτσι που είχε εξαφανιστεί - Εντοπίστηκε σε χωματερή
Η μικρή Ντάνκα είχε εξαφανιστεί στις 26 Μαρτίου
4 Απριλίου 2024 14:31
Τραγωδία στη Σερβία: Νεκρό το 2χρονο κορίτσι που είχε εξαφανιστεί - Εντοπίστηκε σε χωματερή
×
Από ATHENSMAGAZINE TEAM
Με τραγικό τρόπο έληξε η υπόθεση εξαφάνισης της δίχρονης Ντάνκα Ίλιτς που είχε ταρακουνήσει την Σερβία.

Powered By
VDO.AI
PlayUnmute
Fullscreen

Η μικρή Ντάνκα είχε εξαφανιστεί στις 26 Μαρτίου ενώ έπαιζε μπροστά από το σπίτι της στο χωριό Μπάνισκο Πόλιε, στην βορειοανατολική Σερβία και ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς ανακοίνωσε σήμερα ότι το κοριτσάκι είναι νεκρό.

Τον θάνατο της προκάλεσαν δύο εργαζόμενοι της υπηρεσίας ύδρευσης που παρέσυραν με το υπηρεσιακό τους αυτοκίνητο το κοριτσάκι και στη συνέχεια έριξαν το άψυχο κορμί της σε χώρο που χρησιμοποιείται ως παράνομη χωματερή. Οι δράστες συνελήφθησαν και παραδέχθηκαν την ενοχή τους, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Σερβίας.

Η εξαφάνιση της μικρής Ντάνκα είχε κινητοποιήσει τις σερβικές Αρχές, αλλά και την Ιντερπόλ μιας και υπήρχαν υποψίες ότι απήχθη από υπηκόους γειτονικού κράτους. Στη Σερβία για πρώτη φορά λειτούργησε το σύστημα άμεσης αναφοράς για εξαφάνιση ανηλίκου (Amber Alert) και υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στις προσπάθειες των Αρχών για τον εντοπισμό της δίχρονης Ντάνκα Ίλιτς.

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Μαντλίν: «Είχα δείξει τον απαγωγέα, δεν έκλαψε όταν την πήρε»
Ο Γερμανός Κριστιάν Μπρικνέρ κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση που διαπράχθηκε πριν από 20 χρόνια, αλλά η υπεράσπισή του λέει ότι δεν μπορεί να έχει δίκαιη δίκη λόγω της σχέσης που του αποδίδουν με την υπόθεση εξαφάνισης της Mαντλίν Μακάν.

Ένας μάρτυρας εναντίον του ισχυρίστηκε ότι είχε ενημερώσει τους γονείς της για εκείνον και τη δράση του, ένα χρόνο αφότου το κοριτσάκι εξαφανίστηκε το 2007. Ο Χέλγκε Μπάσινγκ, πρώην φίλος του κατηγορούμενου, είπε ότι είχε καταθέσει στην ομάδα της Σκότλαντ Γιαρντ που αναζητούσε τη μικρή το 2017.

Ωστόσο, όπως κατέθεσε στο δικαστήριο ονόμασε για πρώτη φορά τον Κριστιάν Μπρικνέρ στον ιδιωτικό ερευνητή των Mακάν Ντέιβ Έντγκαρ, το 2008, το έτος αφότου εξαφανίστηκε από το εξοχικό διαμέρισμα της οικογένειας στην Πορτογαλία. Ο Έντγκαρ ωστόσο,ο οποίος έιχε μόλις προσληφθεί από την οικογένεια και «χτένιζε» πολλές πληροφορίες είπε στο Sky News ότι δεν θυμόταν κανένα μήνυμα ή συνομιλία με τον Μπάσινγκ εκείνη την εποχή.

Ο τελευταίος επέμεινε οτι, όταν τηλεφώνησε στη Scotland Yard, έστειλε ντετέκτιβ να του πάρουν συνέντευξη επί τρεις ημέρες στην Ελλάδα όπου ζούσε εκείνη την εποχή. Κατά τη διάρκεια αυτών των συνεντεύξεων, τους είπε ότι ο τότε φίλος του, του είχε «εξομολογηθεί» ότι ήταν ο απαγωγέας της Mαντλίν, ισχυριζόμενος ότι «δεν έκλαψε όταν την πήρα».

Επτά χρόνια μετά, είπε στο δικαστήριο: «Δεν περίμενα τις συνέπειες. Έχασα τη δουλειά μου, το διαμέρισμά μου και δεν έχω φίλους. Η ζωή μου άλλαξε αρνητικά» Ο Μπάσινγκ, ένας τεχνίτης στέγης, έδινε καταθέσεις εναντίον του Μπρικνέρ στη δίκη του για σεξουαλικές πράξεις που δεν σχετίζονται με την υπόθεση της Μαντλίν. Ο ύποπτος κατηγορείται για τρεις βιασμούς και δύο σεξουαλικές επιθέσεις που φέρεται να διαπράχθηκαν για πάνω από 20 χρόνια στην Πορτογαλία όταν ζούσε.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html