Αυτό ήταν το “δώρο” του Τερίμ μετά την τριάρα στο “Γ. Καραϊσκάκης”! « Enimerosi 247

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Αυτό ήταν το “δώρο” του Τερίμ μετά την τριάρα στο “Γ. Καραϊσκάκης”!

 


Η σπουδαία νίκη που πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι “Αιωνίων” και το “μέταλλο” που είχαν οι Πράσινοι στο ματς με τον Ολυμπιακό, προκάλεσαν ενθουσιασμό στον κόσμο του Τριφυλλιού και αφορμή για να επιστρέψουν τα χαμόγελα στο “στρατόπεδο” της ομάδας του Φατίχ Τερίμ.


Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αποφάσισε να κάνει ένα μικρό “δώρο” στους παίκτες του για την εμφάνιση τους στο “Γ. Καραϊσκάκης” και αυτό ήταν μια επιπλέον ημέρα άδειας στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος!


Αν και ο αρχικός προγραμματισμός που είχε κάνει ο Τούρκος τεχνικός ήταν για τριήμερη άδεια, τελικά οι Πράσινοι θα λείψουν για τέσσερις ημέρες από τη βάση τους και η τελευταία προπόνηση αυτής της εβδομάδας θα γίνει την Πέμπτη (14/03), ενώ η επιστροφή στο “Γ. Καλαφάτης” έχει οριστεί για την Τρίτη 19 Μαρτίου.


Οι Πράσινοι θα έχουν τη δυνατότητα να γεμίσουν τις “μπαταρίες” τους, να περάσουν χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να επιστρέψουν στο Κορωπί για να αρχίσουν την προετοιμασία τους για τη συνέχεια των υποχρεώσεων τους στα πλέι οφ.


Ασφαλώς αυτοί που δεν θα πάρουν… ανάσα, είναι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, καθώς έχουν αυτό το διάστημα είτε επίσημα, είτε φιλικά παιχνίδια με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

trifillara.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html