Αποκάλυψη Τερίμ σε παίχτες: « Όταν κάποτε φύγω θα πάω στην …» « Enimerosi 247

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη Τερίμ σε παίχτες: « Όταν κάποτε φύγω θα πάω στην …»

 


Ο Τούρκος προπονητής σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του paopantou.gr αποκάλυψε στους παίκτες τον επόμενο σταθμό του



Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Τούρκος τεχνικός, πολύ γρήγορα ήρθαν τα δύσκολα. Την ώρα που εκείνος είχε να διαχειριστεί σημαντικούς τραυματισμούς, η ομάδα του έπαιζε το ένα μεγάλο παιχνίδι μετά το άλλο. Με τον Τούρκο να δείχνει… πνεύμα νικητή και να κερδίζει το ένα ντέρμπι πίσω από το αλλό. Αποκάλυψη Τερίμ σε παίχτες: « Όταν κάποτε φύγω θα πάω στη …»



Δεν έχει κλείσει τρεις μήνες ο Τερίμ στο «τριφύλλι» και ήδη έχει παίξει τέσσερις φορές με τον Ολυμπιακό, τρεις με τον ΠΑΟΚ και μία με την ΑΕΚ. Σε αυτούς τους οκτώ αγώνες έχει τρεις νίκες και άλλες τόσες ισοπαλίες . Επίσης, έχει πάρει και δύο προκρίσεις στο Κύπελλο με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ο Τερίμ έχει καταφέρει να έχει την ομάδα μέσα και στους 2 εγχώριους τίτλους με πολύ όμορφο ποδόσφαιρο ανά διαστήματα.


Μάλιστα σε ένα τραπέζι που είχε κάνει ο Τερίμ με τους παίχτες του Παναθηναϊκού, είχε αποκαλύψει τον επόμενο σταθμό που θα έχει στην καριέρα του, όταν τελειώσει την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο επόμενος σταθμός θα είναι εκτός προπονητικής, καθώς έχει πρόταση να αναλάβει την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας ως πρόεδρος. Φυσικά αυτό το σενάριο είναι μελλοντικό καθώς ο Τούρκος προπονητής έχει συμβόλαιο με το τριφύλλι έως και το καλοκαίρι του 2025.



 Πηγή:PAOPANTOU.GR 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html