Μια σημαντική απουσία από κάθε πλευρά για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό « Enimerosi 247

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Μια σημαντική απουσία από κάθε πλευρά για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό



Με προβλήματα της τελευταίας στιγμής θα παραταχθούν Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός στον σημερινό τελικό του ΟΠΑΠ Final 8 στις 19:00 στα «Δύο Αοράκια». Ο Λούκα Βιλντόζα από πλευράς «πρασίνων» και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος κρίθηκαν ανέτοιμοι και δεν θα αγωνιστούν απόψε.



Τα συνεχόμενα παιχνίδια της διοργάνωσης, αλλά και η απαιτητική συνέχεια έκαναν τους Εργκίν Αταμάν και Γιώργο Μπαρτζώκα να αποφασίσουν να τους θέσουν εκτός 12άδας για το αποψινό ντέρμπι, καθώς οι δύο παίκτες δεν είναι 100% έτοιμοι. 


Ο Γκος αποχώρησε με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο στο παιχνίδι με το Περιστέρι, με τη μαγνητική να μη δείχνει κάτι το ανησυχητικό. Ωστόσο αποφασίστηκε να μη ρισκάρει κάποια θλάση. Έτσι οι διαθέσιμοι ξένοι για τον Μπαρτζώκα θα είναι οι Κάνααν, Μπραζντέικις, Πίτερς, Πετρούσεφ, Ράιτ και Φαλ. 


Ο Λούκα Βιλντόζα συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και έτσι δεν θα αγωνιστεί απόψε. Ο Παναθηναϊκός θα διατηρήσει την ίδια εξάδα ξένων παικτών με τον ημιτελικό, τους Ναν, Γκραντ, Γκριγκόνις, Λεσόρ, Ερνανργκόμεθ και Μπαλτσερόφσκι.

Sdna.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html